www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR v rally

Smutnou a těžkou Vltavu vyhráli Štajf s Havelkovou

foto

26. dubna 2024 • 17:00

Historic Vltava Rallye má za sebou jeden z nejsložitějších a nejobtížnějších ročníků. V jejím cíli byli nejrychleji domácí jezdci Vojtěch Štajf a Veronika Havelková, kteří závodili s vozem Toyota Celica GT-Four ST165.

žádný příspěvek celý článek »

Legendy se nesetkávají pouze v San Marinu

foto

25. dubna 2024 • 08:00

V Hrádku nad Nisou se šestnáct let jezdila velice populární Rally Lužické hory. Centrem pro posádky byl rekreační areál Kristýna. A právě tam se v úterý 23. dubna uskutečnilo setkání významných osobností, které propojoval svojí osobou legendární spolujezdec Jan Krečman.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Šumavy a Vltavy od Iva Prieložného

foto

24. dubna 2024 • 21:00

O uplynulém víkendu bylo zahájeno mistrovství České republiky v automobilových soutěžích při Rallye Šumava Klatovy, historický šampionát pak zahájila tradičně evropská Historic Vltava Rallye. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Hustopeče nadále v tradičním formátu

foto

23. dubna 2024 • 16:45

Agrotec Petronas rally Hustopeče se jako třetí podnik českého šampionátu v rally a v rally historických automobilů uskuteční ve dnech 14. – 15. června 2024. Nově bude soutěž započítávána do evropského seriálu European Rally Trophy (ERT). Ve čtrnáctidílném šampionátu bude hustopečská 'Rally mezi vinohrady' šestým kláním.

žádný příspěvek celý článek »

Předčasný konec Rallye Šumava

foto

23. dubna 2024 • 14:30

Agrotec Škoda Rally Team odjížděl na Rallye Šumavu pln odhodlání poprat se o první letošní mistrovské body. Na startu se sešla výborná konkurence a čekala se napínavá soutěž pro posádky i fanoušky.

žádný příspěvek celý článek »

Jedinečná šance - porovnejte se s mistry volantu

foto

23. dubna 2024 • 09:00

Velice atraktivní svezení nabízí organizátoři Bohemia Rally Mladá Boleslav 2024. Máte jedinečnou možnost poměřit svoje řidičské umění s nejlepšími piloty rally v České republice.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Šumava Klatovy byla předčasně ukončena

foto

20. dubna 2024 • 19:00

Vzhledem k mimořádné události rozhodl sbor sportovních komisařů na návrh ředitele rally o zrušení soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký - čeká nás jedna z nejtěžších „Šumav“ za poslední roky

foto

19. dubna 2024 • 19:00

Pro Agrotec Škoda Rally Team se o víkendu naplno rozjede soutěžní sezóna. Po přípravném startu na Valašské Rally je tu první soutěž domácího šampionátu – tradiční Rallye Šumava s centrem v Klatovech.

žádný příspěvek celý článek »

Náročnost klatovských soutěží znásobí aprílové počasí

foto

18. dubna 2024 • 20:00

Přes 140 kilometrů rychlostních zkoušek budou mít 32. Historic Vltava Rallye i 58. Rallye Šumava Klatovy, které se pojedou o nadcházejícím víkendu 19. – 21. dubna. Už dopředu je navíc zřejmé, že letošní aprílové počasí závodníkům jejich absolvování důkladně ztíží. Všechny informace o soutěžích je možné najít na stránkách www.pamk.cz.

žádný příspěvek celý článek »

Pech s Uhlem odstartují sezónu na domácí Šumavě

foto

18. dubna 2024 • 08:50

EuroOil team s posádkou Václav Pech jun. - Petr Uhel a s vozem Ford Focus WRC samozřejmě nemohou chybět o nadcházejícím víkendu na startu 58. ročníku nejstarší tuzemské automobilové soutěže Rallye Šumava v Klatovech.

žádný příspěvek celý článek »

Peugeot Rally Cup CZ zahájí v Klatovech už osmou sezónu

foto

18. dubna 2024 • 08:00

Populární seriál Peugeot Rally Cup CZ odstartuje na 58. ročníku Rallye Šumava Klatovy už osmou závodní sezónu. Početní převahu stále nabírají nové vozy Peugeot 208 Rally4, i když do cupu se mohou přihlásit i posádky s původní „erdvojkou.“ Peugeot RallyCup je vypsán na všech šesti podnicích Autoklub MČR v rally, české účastníky doplní opět několik zahraničních posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda Auto podporuje v české rally 5 dealerských týmů

foto

17. dubna 2024 • 22:00

Mistrovství ČR v automobilových soutěžích 2024 startuje o víkendu 58. ročníkem Rallye Šumava Klatovy. České zastoupení automobilky Škoda Auto bude opět u toho prostřednictvím svých dealerských týmů, čímž navazuje na úspěšnou spolupráci z předchozích let. Jako oficiální reprezentanti vybraných partnerů značky Škoda Auto vstoupí do letošní sezony jezdci Jan Kopecký, Dominik Stříteský, Adam Březík, Věroslav Cvrček a Erik Cais, všichni se speciály Škoda Fabia RS Rally2.

žádný příspěvek celý článek »

Termín za dveřmi!

foto

8. dubna 2024 • 11:00

Už jen pár hodin nás dělí od uzávěrky přihlášek na Historic Vltava Rallye a Rallye Šumava Klatovy a je už taktéž jasné, že účast bude i letos skutečně skvělá. Soutěže se pojedou v dnech 19. – 21. 4. 2024 a účastníky každé z nich čeká přes 140 kilometrů rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Auto Podbabská Škoda MOL tým pro sezonu 2024 se představil v Otrokovicích

foto

5. dubna 2024 • 14:30

Loňská sezona byla pro tým a posádku Dominik Stříteský/Jiří Hovorka nádherným vyvrcholením dosavadní spolupráce. Druhé místo v Mistrovství České republiky v rally a vítězství na Rally Bohemia bylo pro všechny členy týmu odměnou za dlouholetou tvrdou práci i povzbuzením do letošní sezony, která byla zahájena 5. dubna představením plánů a cílů pro letošní sezonu v Otrokovicích.

žádný příspěvek celý článek »

Hankook Drivers Rally Trophy 2024 startuje

foto

5. dubna 2024 • 09:00

Společně s novou rallyovou sezonou o nastávajícím víkendu začne na Valašské rally i další ročník Hankook Drivers Rally Trophy, který je vypsán pro jezdce startující na závodních pneumatikách značky Hankook. Do letošního poháru se jezdci již mohou přihlašovat a získat tak závodní pneumatiky Hankook za zvýhodněnou cenu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist