www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 2. května 2024, Svátek má Zikmund, zítra Alexej

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 10 - RallyShow Uherský Brod

RallyShow Uherský Brod vol. 2

20. října 2010 • 20:00

V sobotu třináctého listopadu se v Uherském Brodě a jeho těsném okolí uskuteční druhý ročník RallyShow – tedy jakéhosi slavnostního zakončení sezony v RallySlalomu. Tato akce odstartuje trojici volných závodů na konci aktuální sezony – Mikulášská rally Slušovice a Pražský rallysprint se pojedou až v prosinci.

Během lonského ročníku se posádky představily v okolí autobusového nádraží, kde předváděly davům diváků vcelku atraktivní show. Letos nás čeká nejedna změna. Druhý ročník RallyShow bude organizován pod hlavičkou FAS, očekává se kolem padesáti licencovaných jezdců. V rámci jizdy pravidelnosti se představí kolem dvaceti posádek, které jsme mohli vídat v rámci seriálu RallySlalom.

Exhibiční podnik bude obsahovat celkem 7 zkoušek na třech úsecích. Pojede se městský okruh v Uherském Brodě, dále okruh u sídliště Olšava (jižní část města) s části na šotolině a na závěr klasická RZ u obce Hluk. Celkem tak posádky čeká kolem 20 ostrých kilometrů. Městský okruh se proti loňsku přesune více směrem k vlakovému nádraží, kde se nachází nová přístupová lávka, na které budou krásné divácké prostory.

Přihlášky na tento podnik jsou možné od zítřka, tudíž středy 20. října. Tento den také budou zveřejněny podrobné mapy a do konce týdne i Zvláštní ustanovení a časový harmonogram. Více informací můžete získat přímo z webu RallyShow Uherský Brod. Mediálními partnery celé akce jsou servery eWRC.cz a Mediasport.cz, noviny Deník a Radio Zlín. Záštitu nad celou akcí převzal statutární náměstek hejtmana Zlínského kraje Libor Lukáš.

Základní informace k soutěži

Libor Hladiš
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist