www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 10 - RallyShow Uherský Brod

Fotogalerie z RallyShow Uherský Brod od Ondřeje Tichého

foto

19. listopadu 2010 • 10:00

O druhém listopadovém víkendu se v Uherském Brodě uskutečnil druhý ročník RallyShow pořádaný týmem kolem mladého moravského pilora Martina Bujáčka. Že se bylo na slováckých tratích nač dívat můžete posoudit ze snímků našeho spolupracovníka Ondřeje Tichého.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z RallyShow Uherský Brod od Bronislava Končitíka

foto

16. listopadu 2010 • 07:30

O uplynulém víkendu se v Uherském Brodě uskutečnil druhý ročník RallyShow pořádaný týmem kolem mladého moravského pilora Martina Bujáčka. Že se bylo na slováckých tratích nač dívat můžete posoudit ze snímků našeho spolupracovníka Bronislava Končitíka.

žádný příspěvek celý článek »

Předběžný seznam přihlášených na RallyShow Uherský Brod

foto

8. listopadu 2010 • 17:15

Již koncem tohoto týdne se uskuteční druhý ročník RallyShow v Uherském Brodě. Kdo se této akce pořádané týmem lidí kolem mladého nadějného závodníka Martina Bujáčka zúčastní může naznačit zatím předběžný seznam přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

RallyShow Uherský Brod vol. 2

foto

20. října 2010 • 20:00

V sobotu třináctého listopadu se v Uherském Brodě a jeho těsném okolí uskuteční druhý ročník RallyShow – tedy jakéhosi slavnostního zakončení sezony v RallySlalomu. Tato akce odstartuje trojici volných závodů na konci aktuální sezony – Mikulášská rally Slušovice a Pražský rallysprint se pojedou až v prosinci.

žádný příspěvek celý článek »

toplist