www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 12 - Rallye Český Krumlov (MMČR)

Českokrumlovská premiéra Václava Kopáčka

24. května 2012 • 08:55

Rally Team ROTO Plzeň vysílá na 40. ročník Rally Český Krumlov svého nadějného jezdce Václava Kopáčka. Letošní sezóna je pro plzeňský tým prozatím dosti nevyzpytatelná. S úžasem sledujeme obrovská překvapení v podobě zajížděných časů na jednotlivých rychlostních zkouškách, na druhou stranu se nám bohužel nevyhýbají zklamání z předčasně ukončených závodů.

Je nasnadě otázka, na jakou stranu se přiřadí letošní ročník populární Rally Český Krumlov. Navážeme na krásné 5. místo celkově z Rally Šumava?

Václav Kopáček - Petra Řiháková, Subaru Impreza WRX - Rallye Šumava Klatovy 2012

Wendo, předpokládám, že Subaru je po Saturnusu již plně v pořádku a připraveno na závod a co Ty?

„Tak na Subaru už kluci dolaďuji poslední detaily, jako například geometrii, ale jinak je auto nachystané a doufám, že my také.“

Vím, že už máte nastudované podklady pro celý zavod, na jakou rychlostní zkoušku se nejvíce těšíš?

„Harmonogram jako takový nastudovaný máme. Co se týká rychlostních zkoušek, tak je to pro mne tento rok všude stejné. Všechny RZ jsou pro mě nové a poznávám je až při samotných seznamovacích jízdách. Krumlovské vložky mají mezi jezdci uznávaný respekt, a tak k nim budeme přistupovat i my. Momentálně jsme již Krumlově. Všechny rally fanoušky zdraví posádka týmu Rally ROTO Plzeň Václav Kopáček - Petra Řiháková!“

Aktuální dění v podobě rozhovorů s naším jezdcem a fotografii sledujte na našich facebookových stránkách.

A rád bych ještě zmínil soutěž o víkend s Nissanem Juke a plnou nádrží, kterou vyhlašujeme společně s dovozcem japonských automobilů do České republiky Nissan Sales Central & Eastern Europe, Rallye Český Krumlov, server eWRC a internetový magazín a televize Sport Motor News.

Ondřej Karlík
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist