www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 12 - Rallye Český Krumlov (MMČR)

Fotogalerie z Rallye Český Krumlov od Josefa Petrů

foto

4. června 2012 • 19:30

O posledním květnovém víkendu proběhl čtvrtý podnik letošního Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, mezi jezdci hodně oblíbená Rallye Český Krumlov. Jak to na jihu Čech vypadalo si můžete prohlédnout na snímcích Josefa Petrů.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Český Krumlov od Roberta Balcara

foto

4. června 2012 • 17:30

O posledním květnovém víkendu proběhl čtvrtý podnik letošního Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, mezi jezdci hodně oblíbená Rallye Český Krumlov. Jak to na jihu Čech vypadalo si můžete prohlédnout na snímcích Roberta Balcara.

žádný příspěvek celý článek »

Rujbra s Nesvadbou na Krumlově zastavila převodovka

foto

4. června 2012 • 14:30

Rallye Český Krumlov byla čtvrtou soutěží Mediasport.cz Mezinárodního Mistrovství ČR v rally a pro KRTZ Racing Team se jednalo o druhou soutěž, kterou v rámci MMČR absolvovali. Českokrumlovská soutěž patří k nejkrásnějším soutěžím, což ke konci května potvrzuje slunečné počasí a krásná příroda v okolí tratí rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Fotografie z Českého Krumlova od Miroslava Knedly

foto

4. června 2012 • 13:50

Nádherná, ale ve finále i smutná - taková byla letošní Rallye Český Krumlov. Podívejte se nyní na více než čtyři desítky snímků, které na prosluněné jihočeské soutěži pořídil náš redakční kolega Miroslav Knedla!

žádný příspěvek celý článek »

Petáka čeká přestup ze čtyř kol na tři

foto

1. června 2012 • 23:00

O uplynulém víkendu se posádka Hroch Rally Teamu ve složení Josef Peták a Alena Benešová, startující s vozem Renault Clio R3 zúčastnila dalšího závodu MMČR v rally, který byl zároveň zařazen do druhého ročníku ROPRO Clio R3 Czech Trophy. Českokrumlovská rallye patří dlouhá léta k nejhezčím soutěžím tzv. "velkého" mistráku.

žádný příspěvek celý článek »

Hudec v Krumlově stihl vyjet body i zajít do kina

foto

1. června 2012 • 17:00

Čtvrtý závod velkého mistráku nové sezony v Českém Krumlově přinesl posádce MH Racing teamu ve složení Martin Hudec – Jiří Černoch potřetí bodovou radost. Stejně jako na rakouské Jänner Rally a Rally Šumava Klatovy i tentokrát si na jihu Čech borci jedoucí na voze Mitsubishi Lancer EVO IX prošlapali cestičku do první desítky absolutního pořadí.

žádný příspěvek celý článek »

Přetěžký Krumlov podruhé zdolán

foto

1. června 2012 • 16:00

Jubilejní čtyřicáté Rallye Český Krumlov se zúčastnila také dvojice Rallyesportu Poděbrady Václav Dunovský a Petr Machů. Jejich Škoda Fabia Super 2000 se i přes stále velmi málo zkušeností posádky s tímto rychlým speciálem dokázala držet na dostřel nejrychlejším produkčním vozům a nakonec skončila sedmá absolutně.

žádný příspěvek celý článek »

Výlet do lesa připravil Vrkoslava a dobrý výsledek

foto

31. května 2012 • 13:00

Dvojnásobné zklamání zažila při květnové Rallye Český Krumlov posádka Jiří Vrkoslav – Jiří Rada. Z dobře rozjeté soutěže obrala kluky o super výsledek uskákaná, úzká cesta RZ Kohout a následný výlet do lesa. Přesto Vrkoslav s Radou dokončili náročnou soutěž na 28. místě absolutního pořadí.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Český Krumlov od Lukáše Urbaníka

foto

30. května 2012 • 08:00

O uplynulém víkendu proběhl čtvrtý podnik letošního Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, mezi jezdci hodně oblíbená Rallye Český Krumlov. Jak to na jihu Čech vypadalo si můžete prohlédnout na snímcích Lukáše Urbaníka.

žádný příspěvek celý článek »

Rada s Jugasem po Krumlově bez radosti

foto

29. května 2012 • 16:00

Martin Rada s Jaroslavem Jugasem zvítězili při Rallye Český Krumlov ve třídě 8. Jejich největšími soupeři byli právě Petr Pelech a Aleš Zimolka...

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Český Krumlov ovládl v CRT Jan Černý

foto

29. května 2012 • 15:30

Ač pouze jediný vůz značky Citroën zdolal všechny nástrahy krumlovské trati, francouzská značka figurovala hodně vysoko. Posádka Jan Černý – Pavel Kohout obsadila 13. místo absolutně, suverénně zvítězila mezi vozy s jednou poháněnou nápravou. V rámci Citroën Racing Trophy CZ získala finanční prémii čtyři tisíce euro.

žádný příspěvek celý článek »

Smutný pohárový Krumlov pro Josefa Petáka

foto

29. května 2012 • 15:00

40. Rallye Český Krumlov (25. – 26. května 2012) byla třetím podnikem ROPRO Clio R3 Czech Trophy 2012. Maximum pohárových bodů získala příbramská dvojice Josef Peták – Alena Benešová, která ve třídě 5 obsadila druhé místo.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf z Krumlova přivezl body

foto

29. května 2012 • 12:50

Oranžovočerné Subaru Impreza WRX STI dojelo do cíle náročné českokrumlovské rally, přičemž Vojtěch Štajf s Marcelou Ehlovou s ním vybojovali cenu pro nejlepší smíšenou posádku soutěže. Pro Subaru Czech Rally Team je důležitý i zisk cenných bodů do Mezinárodního mistrovství ČR.

žádný příspěvek celý článek »

Roman Kresta s Petrem Grossem potřetí stříbrní

foto

29. května 2012 • 09:00

Rallye Český Krumlov letos provázelo nádherné počasí, které přilákalo k tratím zkoušek obrovské množství fanoušků. Ti mohli sledovat další pokus Romana Kresty o pokoření letošního suveréna Jana Kopeckého. Tovární jezdec Škody ale ani tentokrát nezaváhal, zvítězil stylem start - cíl.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Český Krumlov od Michela Riecherta

foto

29. května 2012 • 08:30

O uplynulém víkendu proběhl čtvrtý podnik letošního Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, mezi jezdci hodně oblíbená Rallye Český Krumlov. Jak to na jihu Čech vypadalo si můžete prohlédnout na snímcích Michela Riecherta.

žádný příspěvek celý článek »

toplist