www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 23. dubna 2024, Svátek má Vojtěch, zítra Jiří

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ERC 13 - Sata Rallye Açores

Molly Taylor pojede osm závodů mistrovství Evropy

29. března 2013 • 19:10

Jak již bylo anoncováno dříve, jednu z nejrychlejších pilotek současnosti, Australanku Molly Taylor, letos čeká mezinárodní program startů. Ten byl dnes upřesněn na osm závodů mistrovství Evropy.

Molly Taylor - Sebastian Marshall (Citroën DS3 R3T) - Geko Ypres Rally 2012

Jedna z úspěšných účastnic projektu Pirelli Star Drivers bude i v letošní sezóně pokračovat s britským spolujezdcem Sebastianem Marshallem a vozem Citroën DS3 R3T. Cílem bude útok na nejvyšší příčky v kategorii dvoukolek a vítězství v dámském poháru.

„Po dlouhé analýze jsme se rozhodli pro program v mistrovství Evropy. Je to pro Molly další krok v její kariéře a díky Eurosportu získává mistrovství Evropy větší zvuk. Po zkušenostech z loňska není překvapením, že bude pokračovat naše spolupráce s týmem BP Racing. Molly začne svou sezónu na Sata Rallye Acores a poté se představí na dalších sedmi závodech ME,“ řekl šéf United Business Pier Liberali.

„Jsem nadšená, že budu moci startovat v mistrovství Evropy. Už se těším na Azorské ostrovy i další starty v ME. Bude to hodně zajímavá zkušenost, už se těším na napínavé souboje a nové tratě, z těch letošních znám pouze Ypres,“ dodala Molly Taylor, která se kromě evropských závodů představí i na domácí Rally Australia v rámci WRC3.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist