www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 1. května 2024, Svátek má Svátek práce, zítra Zikmund

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 14 - Int. Jänner Rallye

Kajetanowicz do druhé etapy Jänner Rallye nenastoupí

4. ledna 2014 • 22:40

Do letošní Jänner Rallye vstoupila polská dvojice Kajetan Kajetanowicz - Jarek Baran opravdu skvěle, když dokázala vyhrát hned tři z úvodních pěti rychlostních zkoušek. Na šesté zkoušce však posádka Lotos Rally Teamu skončila kvůli zaseklému plynovému pedálu mimo trať a musela odstoupit z druhého místa absolutně.

Kajetan Kajetanowicz - Jaroslaw Baran, Ford Fiesta R5 - Janner Rallye 2014

„Užíval jsem si každý kilometr za volantem a na místních těžkých zkouškách získal další zkušenosti. Je skvělé, že se můžu podílet n dalším vývoji auta. Díky konkurenci jsem si to na dnešních zkouškách opravdu užil a měl jsem spoustu motivace. Emoce byly enormní,“ hodnotil své vstoupení Kajetanowicz.

„V tomto sportu se občas stává, že vás z dalšího boje vyřadí nějaká drobnost. Chtěl bych poděkovat celému týmu za jeho nasazení. Jsou to profesionálové a udělali vše pro to, by se nám nic takového nestalo. Osobně už teď vyhlížím další soutěž, kde jsem odhadlán znovu odvést maximální výkon,“ dodal 'Kajto'.

„Poté, co se auto podařilo dopravit zpátky do servisní zóny, zjistili jsme problém, který zapříčinil havárii,“ vysvětli šéf týmu M-Sport Poland, Maciek Woda. „Kajetan a Jarek jeli od startu fantastickou rally. Vyhráli tři zkoušky a v těžkých a proměnlivých podmínkách předvedli své schopnosti. Moc mě mrzí, co se přihodilo a doufám, že další soutěže pro nás budou o hodně lepší.“

-jav-; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist