www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 14 - Int. Jänner Rallye

Novoroční zahraniční mise CERS performance

foto

29. ledna 2014 • 10:00

Zatímco většina lidí si během vánočních a novoročních svátků chtěla odpočinout a nabrat síly do nové sezony, u týmu CERS performance se naplno pracovalo na zahraniční misi, kterou tým absolvoval přesně v době přelomu starého a nového roku. Těsně po Vánocích stáj vyrazila se dvěma vozy na maďarský Hungaroring a jen o týden později se tým přesunul západněji do rakouského Freistadtu.

žádný příspěvek celý článek »

Kajetanowicz do druhé etapy Jänner Rallye nenastoupí

foto

4. ledna 2014 • 22:40

Do letošní Jänner Rallye vstoupila polská dvojice Kajetan Kajetanowicz - Jarek Baran opravdu skvěle, když dokázala vyhrát hned tři z úvodních pěti rychlostních zkoušek. Na šesté zkoušce však posádka Lotos Rally Teamu skončila kvůli zaseklému plynovému pedálu mimo trať a musela odstoupit z druhého místa absolutně.

žádný příspěvek celý článek »

Invaze maďarských posádek v mistrovství Evropy

foto

23. prosince 2013 • 10:00

Již v sezóně 2013 startovalo v mistrovství Evropy několik posádek z Maďarska. Nejinak tomu bude i v nadcházející sezóně, ve které budou útočit na nejvyšší příčky v přidružených šampionátech.

žádný příspěvek celý článek »

Robert Consani přesedá z Renaultu do Peugeotu

foto

20. prosince 2013 • 10:00

Robert Consani byl v posledních letech neodmyslitelně spjatý s vozy značky Renault. To se od nadcházející sezóny změní, francouzský jezdec totiž přestupuje do silnějšího soutěžního speciálu Peugeot 207 S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Hudec pojede mistrovství Evropy

foto

17. prosince 2013 • 15:00

Martin Hudec se již v loňské sezóně přeorientoval na starty v zahraničí, když se účastnil se svým Mitsubishi Lancer Evo IX vybraných závodů WRC2. I v nadcházející sezóně zůstane u startů na zahraničních soutěžích, mění však seriál i tým.

žádný příspěvek celý článek »

Kajetan Kajetanowicz pojede mistrovství Evropy

foto

17. prosince 2013 • 12:00

Čtyřnásobný polský šampion Kajetan Kajetanowicz se v nadcházející sezóně nebude soustředit na obhajobu domácího titulu, jeho prioritou budou starty v zahraničí, když se představí v mistrovství Evropy.

žádný příspěvek celý článek »

Konečně byl zveřejněn kalendář mistrovství Evropy 2014

foto

15. listopadu 2013 • 19:00

Po dlouhém odkládání byl dnes konečně zveřejněn kalendář mistrovství Evropy na rok 2014. Jak již bylo naznačeno v článku koncem minulého měsíce, seriál bude obsahovat dvanáct závodů rozvrstvených časově téměř do celého roku.

příspěvků: 2 celý článek »

toplist