www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 06 - XVII. Horácká Rally Třebíč

Horácká Rally Třebíč bez Mörtla?

14. září 2006 • 13:00

Včerejším dnem začaly posádkám seznamovací jízdy s tratěmi jednotlivých rychlostních zkoušek letošního ročníku Horácké rally. V podvečer byla zaakreditována drtivá většina přihlášených posádek, z předních jezdců startovní listiny prozatím chybí Achim Mörtl.

Dnešní den je opět zasvěcen seznamovacím jízdám, odpoledne již jezdce čekají přejímky v Horáckém autodružstvu v Třebíči, Brněnská ul. Administrativní přejímky v 15:00 hodin, technická pak o půl hodiny později. Pro informaci uvádíme i časy přejímek jednotlivých posádek.

Od sedmnácti hodin pak na Karlově náměstí probíhá prezentace zhruba dvacítky nejlepších a nejzajímavějších posádek, jež se zde představí i se svými vozy. Diváci tak budou mít možnost komentovaného setkání s těmito posádkami, které bude jistě spojeno i s autogramiádou představených posádek. Tahákem této tradiční a velmi zajímavé akce bude rovněž i účast mnohonásobného vítěze Dakaru Karla Lopraise s jeho synem a samozřejmě i jejich závodní Tatrou.

A ještě jedno drobné překvapení je nachystáno na internetových stránkách Horácké rally. Tím je on-line kamera Karlova náměstí, umístěná na třebíčské věži. Návštěvníci webu tak mohou, sice vzdáleně, sledovat dění na Karlově náměstí.

Miloš Morávek
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
14.09.2006 21:16
Ricardo - moderátor
Celkem slabota...
14.09.2006 19:30
Pluto - moderátor
V Třebíči převzato 54 posádek.
toplist