www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 06 - XVII. Horácká Rally Třebíč

Šilha si rychle zvyká na dvěstěšestku

28. září 2006 • 09:20

Stříbrnou medailí završil své seznamování s novým vozem Josef Šilha. Na Horácké Rally v Třebíči absolvoval s Peugeotem 206 RC svůj druhý závod, který hned ozdobil medailí.

žádný příspěvek celý článek »

Horácká rally Třebíč - skupina N

27. září 2006 • 05:00

Ani přes neúčast již jistého mistra Jaromíra Tarabuse se nemohl z první příčky ve skupině N radovat žádný z dvoulitrových vozů. Na výkony svého týmového kolegy navázal Jiří Pertlíček a mohutným finišem ukořistil v poslední rychlostní zkoušce skupinové vítězství. Egona Smékala zde na patnácti kilometrech porazil o 13,7 sekund a v celkovém pořadí jej přeskočil o mizivou půlvteřinu…

příspěvků: 1 celý článek »

Horácká Rally Třebíč - skupina A

26. září 2006 • 05:00

Horácká rally Třebíč byla tradičně „uzavírákem“ sezony. Letos se konala jako předposlední závod Global Assistance mezinárodní mistrovství České republiky v rally a již na tomto podniku si zajistil Josef Peták titul letošního mistra ve skupině A.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z Horácké rally

26. září 2006 • 02:00

Předposledním podnikem letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích byla Horácká Rally s centrem v Třebíči. Dnes si můžete prohlédnout téměř sedmdesátku snímků z této soutěže, jejichž autorem je náš stálý spolupracovník Sharkie.

žádný příspěvek celý článek »

Výkon v Třebíči přiblížil Karla Trojana k obhajobě

25. září 2006 • 15:30

Zatímco svým výkonem na Horácké Rally Třebíč zpečetil Václav Pech zisk titulu, posádku Karel Trojan - Petr Řihák posunul v celkovém hodnocení šampionátu na stříbrnou pozici, avšak posádka ČKD URBAN PNEU RALLY TEAMU ještě nemá vyhráno.

žádný příspěvek celý článek »

Komentář k Třebíči - Pechova korunovace

21. září 2006 • 21:00

Horácká rally Třebíč byla tradičně „uzavírákem“ sezony. Letos se konala jako předposlední závod Global Assistance MMČR a přesto je už po jejím konci znám mistr České republiky v absolutní klasifikaci. Václav Pech s Petrem Uhlem dokončili spanilou jízdu českým mistrovstvím, při které čtyřikrát nenašli přemožitele.

příspěvků: 1 celý článek »

Beruška získal v Třebíči titul

21. září 2006 • 15:25

Posádka DPD Czech Rallye Teamu Petr Brynda a Pavel Pašek startující s vozem Škoda Felicia 1400 získala v okolí Třebíče druhé místo ve třídě A5, což jim v předstihu zajistilo mistrovský titul ve třídě A5.

žádný příspěvek celý článek »

Sparrow Racing Team kraloval skupině N i v Třebíči

21. září 2006 • 09:50

Předposledním podnikem pokračovalo o uplynulém víkendu mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Horácké Rally s centrem v Třebíči se zúčastnil také zlínský tým Sparrow Racing, který na Vysočině nasadil tři vozy Honda Civic VTI ve třídě N2.

žádný příspěvek celý článek »

Vaňáčovo třebíčské trápení

21. září 2006 • 09:00

Jan Vaňáč byl v Třebíči odhodlán bojovat o obhajobu titulu ve třídě N3. Nakonec ale právě Horácká rally znamenala konec jakýchkoliv nadějí. Na Horáckou rally vedle sebe Jan Vaňáč opět po delší době posadil Miloslava Talaváňu.

žádný příspěvek celý článek »

Smolný víkend Miroslava Jandíka

21. září 2006 • 02:30

Posádka týmu Matador Sport Miroslav Jandík - Radim Chrastecký sahala podle očekávání po medaili i na předposlední soutěži seriálu MMČR. Vinou problémů s turbodmychadlem a defektu pneumatiky se však nakonec musela spokojit až s osmou příčkou celkového pořadí a šestou v kategorii produkčních vozů.

žádný příspěvek celý článek »

Čtvrtý ročník Fabia Cupu vyhrál Josef Sedláček

20. září 2006 • 13:20

Josef Sedláček dokázal obhájit loňské absolutní vítězství ve Škoda Fabia Rallye Cupu! Stačilo mu k tomu čtvrté místo na Horácké Rally Třebíč a před poslední soutěží v Příbrami je jasné, že celkové prvenství mu už nikdo nesebere.

žádný příspěvek celý článek »

Petákova pozlacená obhajoba

20. září 2006 • 12:10

Na Horácké rally stačilo Josefu Petákovi a Aleně Benešové dojet na čtvrtém místě, aby rozhodli o další obhajobě mistrovského titulu ve skupině A. Když musel odstoupit Dušan Kouřil, bylo rozhodnuto.

žádný příspěvek celý článek »

V Třebíči vozili výherce Karel Tojan i Miroslav Jandík

20. září 2006 • 09:00

Také před Horáckou Rally Třebíč se uskutečnilo vození výherců naší tipovací soutěže, která probíhá neustále na AutoSportu.CZ. I když se někteří z tipujících nemohli daného testu z pracovních důvodů účastnit, ti kteří se dostavili, nelitovali. Karel Trojan se svým Lancerem Evo VII se při tomto vození skvěle rozjel a následně pak na Horácké rally Třebíč vybojoval bronzovou příčku, k čemuž mu samozřejmě gratulujeme.

příspěvků: 2 celý článek »

Jaromír Tarabus v Třebíči sedmý

20. září 2006 • 08:50

Velmi napínavý souboj o prvenství mezi vozy s jedinou poháněnou nápravou sváděla posádka Sparrow Racing Jaromír Tarabus - Daniel Trunkát s již jistými vítězi letošního MMČR v této skupině Josefem Petákem a Alenou Benešovou.

žádný příspěvek celý článek »

Pech opět získal titul absolutního Mistra ČR v rally

20. září 2006 • 02:00

Plzeňská posádka Václav Pech jun. - Petr Uhel zvítězila na předposledním podniku domácího šampionátu v rallye, kterým byla Horácká rallye v Třebíči. Tímto vítězstvím definitivně potvrdila svoji letošní převahu a získala pro sebe v předstihu titul absolutního Mistra České republiky v rally. V letošní sezóně to je po Evropském mistru již druhý titul.

žádný příspěvek celý článek »

toplist