www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 06 - XVII. Horácká Rally Třebíč

V Třebíči vozili výherce Karel Tojan i Miroslav Jandík

20. září 2006 • 09:00

Také před Horáckou Rally Třebíč se uskutečnilo vození výherců naší tipovací soutěže, která probíhá neustále na AutoSportu.CZ. I když se někteří z tipujících nemohli daného testu z pracovních důvodů účastnit, ti kteří se dostavili, nelitovali.

Karel Trojan se svým Lancerem Evo VII se při tomto vození skvěle rozjel a následně pak na Horácké rally Třebíč vybojoval bronzovou příčku, k čemuž mu samozřejmě gratulujeme. Miroslav Jandík se druhou Evo sedmičkou proťal cílovou pásku jako osmý.

Testovací úsek o délce kolem dvou kilometrů byl v blízkosti technické přejímky před startem Horácké rally, a tak nebyl přesun k této trati nijak složitý ani zdlouhavý. Poté již přišly na řadu naši výherci, kteří si vození náležitě užili.

Za všechny pak shrnul své zážitky tipující pod nickem Pet, který se postupně svezl jak s Karlem Trojanem, tak i s Miroslavem Jandíkem: „Je to fantastický zážitek. Kvůli svezení jsem přijel až z Klatov a hned jedu zase zpátky, ale ta cesta určitě stála za to. Pro pilota to byla pohodová jízda, pro mě jízda smrti. Každopádně obdivuju oba členy posádky, rozhodně to není žádná sranda. I když nejsou enka z pohledu diváka tak zajímavé, z auta je to hrozný masakr.“

Na místě jsme měli také fotografa, který pořídil několik snímků. Do dalšího tipování vám přejeme mnoho dobře uhodnutých časů a příště to budete třeba právě vy, kdo se s našimi předními českými jezdci povozíte.

AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
20.09.2006 23:17
dick
s mirou jandíkem jsem se už taky svezl,a super to se musí zažít,je to krásný zážitek
20.09.2006 09:33
Cito
Přeju jim to, taky jsem se již vozil. Stojí to za to. Je to prostě paráda...
toplist