www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 9. května 2024, Svátek má Ctibor, zítra Blažena

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 06 - Rally GB (JWRC)

Sébastien Loeb na Novém Zélandu nepojede

9. listopadu 2006 • 09:00

Francouzský pilot Sébastien Loeb se již zřejmě smířil s tím, že nestihne ani start na Novém Zélandu. Začal se tak spíše připravovat na návrat až na prosincové Wales Rally GB. Titul mistra světa už mu stejně nikdo nemůže vzít.

„Chtěl jsem se vrátit již na Novém Zélandu, ale ten tlak už není takový, jako před Australskou rally,“ řekl na úvod Loeb. „Nyní již mohu říci, že na Novém Zélandu startovat nebudu. Vrátím se až ve Velké Británii. Alespoň tak budu mít dostatek času si doléčit své zranění.“

„Doufám jen, že ve Walesu budu moci jet, abych mohl s týmem oslavit titul mistra světa. Určitě si to zaslouží, jelikož je to i jejich zásluha,“ pokračoval Francouz.

„Než jsem se zranil, tak mi stačilo získat pět bodů a měl bych titul. Pak ale přišel pád z kola a já musel zůstat doma. Nakonec jsem titul získal i tak, jelikož Marcus v Austrálii dojel až pátý. Jsem rád, protože nemusím s návratem spěchat.“

„Vzal jsem si z toho ale i ponaučení. Nikdy není konec, dokud se nedojede celá sezóna. Letos jsem se zranil a pak se bál o titul. Přitom každý už říkal, že ho mám jistý. Jak se říká ... nikdy není nic jistého...“ dodal na závěr Loeb.

-ric- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
09.11.2006 13:50
Ricardo - moderátor
toplist