www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 4. května 2024, Svátek má Květoslav, zítra Klaudie

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 06 - Pražský Rallysprint

Jan Dohnal si poprvé vyzkoušel Suzuki Ignis S1600

15. listopadu 2006 • 01:00

Rok se s rokem sešel a jak je už tradicí prosincový Pražský rallysprint se opět přiblížil. Na této prestižní události, která uzavírá sezonu nemůže chybět ani Zlínský Sparrow racing se špičkovým Suzuki Ignis S1600.

Tuto japonskou „šestnáctku“ si letos osedlal například Jaromír Tarabus, Tibor Cserhalmi a nebo Polák Marcin Mucha, který senzačně dokončil Rajd Nikon na devátém místě. Tentokrát usedne na jejich místo Jan Dohnal, startující tuto sezonu výhradně s „áčkovým“ Volkswagenem Polo 1,4 16V.

O uplynulém víkendu si Jan Dohnal poprvé nedaleko Zlína vyzkoušel Suzuki Ignis a mimo jiné to bylo jeho první svezení vozem třídy S1600. Honza popsal první zkušenosti těmito slovy: „Pilotovat Suzuki Ignis S1600 je fyzicky dosti náročné. Velmi mě překvapil svými jízdními vlastnostmi, především podvozek a brzdy jsou na autě skvělé.“

Tento vůz zlínské stáje Sparrow racing s posádkou Jan Dohnal – Jaroslav Křapka bude na Pražském rallysprintu první prosincový vikend startovat s podporou a v barvách firmy ORESI kuchyně.

Proto neváhejte a vydejte se v tomto termínu na poslední závod letošní sezóny, třeba i spojený s návštěvou Prahy.

Sparrow Racing Team
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist