www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. dubna 2024, Svátek má Valérie, zítra Rostislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 06 - Pražský Rallysprint

Další fotogalerie z Pražského rallysprintu

13. prosince 2006 • 01:00

Tradičním podnikem uzavírajícím český soutěžácký rok bývá Pražský rallysprint. I letos se téměř šedesátka účastníků přijela do okolí Strahova a Řeporyjí rozloučit se svými fanoušky. Jak se jim to dařilo si můžete prohlédnout na snímcích od Sharka.

žádný příspěvek celý článek »

Tým RSP se rozloučil s letošní sezónou

11. prosince 2006 • 08:30

Tradičním podnikem uzavírajícím českou soutěžáckou sezónu bývá Pražský rallysprint. I letos se tak tým Rallye Sport Promotion přijel do okolí Strahova a Řeporyjí rozloučit s letošním rallyovým rokem a svými fanoušky.

příspěvků: 1 celý článek »

Pražský rallysprint 2006 – komentář AutoSport.CZ

8. prosince 2006 • 15:00

Předmikulášský víkend patřil letos již podvanácté Pražskému rallysprintu, který se postaral o definitivní tečku za českou „soutěžáckou“ sezónou 2006. Přestože se jednalo pouze o volný podnik, jeho průběh v mnohém připomínal letošní sezónu „velkého“ mistrovství.

žádný příspěvek celý článek »

Exhibice "POSPY" na konci sezóny 2006 ve voze WRC

8. prosince 2006 • 12:05

Díky opakovaným technickým problémům (kazy ve válcované struktuře materiálu dílů převodovky) Pospíšil s Vajíkem nedokončili 3 soutěže Zóny FIA a v konečném hodnocení tak skončili na 10. místě.

žádný příspěvek celý článek »

Úspěšné zakončení sezóny

7. prosince 2006 • 13:00

Tradičním podnikem končícím českou soutěžáckou sezónu byl i v letošním roce atraktivní a diváky hojně navštěvovaný Pražský rallysprint. A i tentokráte patřil k největším tahákům pravidelný účastník juniorského světového šampionátu Pavel Valoušek.

příspěvků: 1 celý článek »

Další fotogalerie z Pražského rallysprintu

7. prosince 2006 • 01:00

Tradičním podnikem uzavírajícím český soutěžácký rok bývá Pražský rallysprint. I letos se téměř šedesátka účastníků přijela do okolí Strahova a Řeporyjí rozloučit se svými fanoušky. Jak se jim to dařilo si můžete prohlédnout na snímcích od Jiřího Dokulila.

žádný příspěvek celý článek »

Háma naučil v Praze Tomaštíka divadlo

6. prosince 2006 • 08:45

Tým TOVR Motorsport, který v Praze reprezentovala posádka Jaromír Tomaštík - Aleš Háma, mohl být se svým účinkováním na Pražském rallysprintu plně spokojen. Oba členové posádky si rally jak se patří užívali a atraktivní jízda potěšila i četné fanoušky podél trati.

žádný příspěvek celý článek »

Sparrow racing v Praze

6. prosince 2006 • 04:00

Českou rallyovou sezonu zakončuje každoročně Pražský rallysprint a letos tomu nemohlo být jinak. Tentokrát se za volant modrobílého Ignise posadil netradičně Jan Dohnal a zároveň to byl jeho první „ostrý“ kontakt s vozem třídy S1600.

žádný příspěvek celý článek »

Beruška bavil v Praze diváky

6. prosince 2006 • 00:30

Posádka DPD Czech Rally Teamu Petr Brynda a Daniel Mareš přijeli na závěrečný podnik sezóny s jediným cílem. Chtěli se svým vozem Škoda Felicia Kit Car pobavit diváky a poděkovat jim tak za letošní přízeň.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z Pražského rallysprintu

5. prosince 2006 • 06:00

Tradičním podnikem uzavírajícím český soutěžácký rok bývá Pražský rallysprint. I letos se téměř šedesátka účastníků přijela do okolí Strahova a Řeporyjí rozloučit se svými fanoušky. Jak se jim to dařilo si můžete prohlédnout na snímcích od Jiřího Jermakova.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z Pražského rallysprintu

4. prosince 2006 • 14:30

Tradičním podnikem uzavírajícím český soutěžácký rok bývá Pražský rallysprint. I letos se téměř šedesátka účastníků přijela do okolí Strahova a Řeporyjí rozloučit se svými fanoušky. Jak se jim to dařilo si můžete prohlédnout na snímcích od Petra Frýby.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Pražského rallysprintu

3. prosince 2006 • 20:00

Tradičním podnikem uzavírajícím český soutěžácký rok bývá Pražský rallysprint. I letos se téměř šedesátka účastníků přijela do okolí Strahova a Řeporyjí rozloučit se svými fanoušky. Jak se jim to dařilo si můžete prohlédnout na téměř osmdesátce snímků od Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Volf v Praze nedobrovolně chyběl

3. prosince 2006 • 12:55

Do posledních chvil se v dílnách NTS Plzeň - Gassner rallisportu usilovně pracovalo na přestavbě Mitsubishi Lanceru Evo 9, s nímž se měli Jiří Volf společně s Jakubem Wehrenbergem představit při Pražském rallysprintu.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech vyhrál již popáté

2. prosince 2006 • 17:45

Domácí automobilovou sezonu zakončil již tradičně Pražský rallysprint a spíše exhibiční klání mělo tradičního vítěze. Již popáté ovládl soutěž s centrem na Strahově Václav Pech, který tak potvrdil pozici domácí jedničky letošního roku. Jeho navigátorem v ulicích metropole byl premiér Mirek Topolánek.

žádný příspěvek celý článek »

V Praze se představí 58 vozů

1. prosince 2006 • 18:30

Technickou přejímkou na letošní TipCars Pražský rallysprint prošlo celkem 58 posádek. Na programu je během první prosincové soboty šest rychlostních zkoušek na tradičních úsecích kolem Strahova a Řeporyjí.

žádný příspěvek celý článek »

toplist