www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 4. května 2024, Svátek má Květoslav, zítra Klaudie

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 06 - Pražský Rallysprint

Kuzaj v Praze jen jako předjezdec

30. listopadu 2006 • 06:00

Na seznamu přihlášených pro Pražský rallysprint můžeme nalézt trojici polských jezdců. Vypadá to však, že ten nejzvučnější z nich, účastník letošního PCWRC Leszek Kuzaj, se letošního ročníku nezúčastní v rámci klasického startovního pole.

„Pražský rallysprint chceme využít jako test před Rajdemm Barbórka, což je obdobná show dělaná hlavně pro diváky přímo ve Varšavě. Budeme startovat se Subaru Impreza STI N12 dle předpisů pro skupinu N,“ řekl úvodem Leszek Kuzaj, kterého bude opět navigovat Maciej Szczepaniak.

„Nejedná se však o stejný vůz, s jakým jsem startoval letos. Jedná se o prototyp, který by měl odpovídat novým homologačním předpisům v příští sezóně. Záleží na pořadateli, zda nás i s takovýmto vozem nechá jet v hlavním startovním poli, spíše ale skončíme jako předjezdci s jednou nulou na dveřích,“ prozradil Leszek Kuzaj.

Jak moc se s prototypem bude dařit je zatím otázkou. „Auto už je kompletně hotové, zatím jsem s ním však ujel pouhopouhé dva kilometry. Jsem strašně zvědavý hlavně na novou převodovku. Už se nemůžu startu v Praze dočkat,“ řekl závěrem Leszek Kuzaj.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
30.11.2006 12:40
Cito
Uvidíme, kdo se ještě omluví...
30.11.2006 09:39
dick
to nám to pěkně začíná
toplist