www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. dubna 2024, Svátek má Valérie, zítra Rostislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 06 - Pražský Rallysprint

Tým RSP se rozloučil s letošní sezónou

11. prosince 2006 • 08:30

Tradičním podnikem uzavírajícím českou soutěžáckou sezónu bývá Pražský rallysprint. I letos se tak tým Rallye Sport Promotion přijel do okolí Strahova a Řeporyjí rozloučit s letošním rallyovým rokem a svými fanoušky.

Týden poté, co v brněnském hotelu Voroněž proběhlo oficiální představení posádek, vozů a nového designu pro rok 2007, přijel brněnský tým ukázat své zbraně Mitsubishi Lancer Evo 9 a 7 i fanouškům do Prahy.

Se zbrusu novou ‘devítkou‘ bude v nadcházející sezóně brněnský tým reprezentovat zkušená posádka Karel Trojan – Petr Řihák. Druhého jmenovaného však v Praze vystřídal sportovní manažer týmu Jiří Rozsypal, který tak s Karlem Trojanem provedl vůbec první ostrý test nového vozu. V soutěži, kde se více než na umístění hledí na pobavení diváků, nakonec obsadili třetí místo absolutně a první v nabité skupině produkčních vozů.

Posádku druhého Mitsubishi utvořili Lukáš Veselý s Jiřím Švestkou. Ten na sedadle spolujezdce již podruhé alternoval za Jana Paulika, který bude stejně jako v letošním roce mladého Lukáše Veselého navigovat i v sezóně 2007. Rovněž tato dvojice si pražskou šou náležitě užila. V konečném účtování jim připadla jedenáctá příčka v absolutním pořadí a sedmá ve třídě produkčních vozů.

Letošní sezóna tak skončila, aby již za měsíc mohla začít nová, sezóna 2007. Všem fanouškům děkujeme za přízeň a podporu, přejeme příjemné prožití svátků vánočních a těšíme se na příští rok.

Rallye Sport Promotion
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
11.12.2006 12:27
Pavel
Já myslím, že RSP tým se rozloučil s letošní sezónou už hodně dávno, někdy před Rally Tatry.
toplist