www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 2. května 2024, Svátek má Zikmund, zítra Alexej

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 07 - XVIII. Horácká Rally

Patrik Hlach s Jirkou Venušem děkují nejen Marku Feltovi

24. července 2007 • 01:00

Chtěl bych touto cestou velmi poděkovat fotografovi Marku Feltovi za obětavost. O minulém víkendu na Horácké rally jsme na první rychlostní zkoušce Náměšt, při nájezdu na most, utrhli lyžinu pod motorem. Po zjištění závady zavládl v autě smutek, jelikož bez lyže se závodit prostě nedá.

Těsně před startem do druhé rychlostní zkoušky nám do vozidla telefonoval majitel hondy pan Hrabec, že lyže je na světě právě díky panu Feltovi. Ten poctivě táhl tento kus dvanáctikilového duralového materiálu z rychlostní zkoušky ke svému autu a obětavě nám ho dovezl až k mechanikům do servisu. Tímto mu ještě jednou za celou posádku děkuji.

Dále děkujeme mechanikům, kteří odvedli v urputném vedru špičkovou práci. Fanouškům za podporu, obzvlášť „Fan Clubu“ z Heřmaně - byli jste vidět. Vaškovi Dunovskému s Jirkou Strossem za skvělé závodění. Sponzorům, bez kterých bychom nemohli závodit.

A v neposlední řadě patří velký dík i spolujezdci Jirkovi Venušovi. Prožil jsem s tímto pánem několik velmi nádherných dnů v autě a po dlouhé době jsem se v závodním autě opět bavil. Víc nemám co říct, prostě SUPER !

Patrik Hlach
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist