www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 07 - XVIII. Horácká Rally

Milan Pantálek bilancuje po Horácké Rally

foto

1. srpna 2007 • 02:00

Pouhých deset rychlostních zkoušek trvalo účinkování Milana Pantálka na Horácké Rally. Po desátém testu jezdec Gemini Rally Teamu odevzdal jízdní výkaz a ze soutěže pro zdravotní důvody odstoupil.

žádný příspěvek celý článek »

Honza Štěpánek po Kopné a Třebíči

foto

1. srpna 2007 • 01:00

Pátá příčka na Kopné a jedenáctá v Třebíči, to jsou dosavadní prázdninové výsledky dvojice Honza Štěpánek – Marek Omelka. „S Třebíčí nejsem spokojený vůbec,“ konstatuje po svém zatím posledním startu Honza Štěpánek.

žádný příspěvek celý článek »

Peter Gavlák štvrtý na Rally Třebíč

foto

31. července 2007 • 04:00

Rally Třebíč bol pre náš team zatiaľ najúspešnejším vystúpením. Štvrté miesto v českej konkurencii je naozaj pekný výsledok. Nebiť zrušenej 11 RS tak to mohlo byť pódiové umiestnenie.

žádný příspěvek celý článek »

Hlacha a Dunovského zbrzdily defekty

foto

31. července 2007 • 02:00

Na další podnik MMČR vyrazila zlínská stáj Sparrow Racing Team se dvěma vozy. Do jednoho usedl tradičně Patrik Hlach, ve druhém voze si soutěž českého nejvyššího šampionátu opět vyzkoušel mladík Václav Dunovský.

žádný příspěvek celý článek »

S posádkou BöRT nejen o Horácké a Severním Irsku

foto

30. července 2007 • 02:00

Poprvé po delší pauze jsme mohli na trati třebíčských RZ zahlédnout i vůz řízený Vítkem (VTEC) Böhmem, kterého mezi nástrahami trati doprovázel Petr (Trifid) Domin ve voze Honda Civic VTi. Bohužel posádka musela odstoupit již po druhé RZ, kdy ji zradil vůz.

žádný příspěvek celý článek »

Vaňáč se v Třebíči trápil

foto

30. července 2007 • 01:00

Ani další soutěž mezinárodního mistrovství České republiky se pro Jana Vaňáče neobešla bez technických potíží. Už start první rychlostní zkoušky napověděl, že vůz stále není v plné kondici, a starty obecně se staly místem, kde Vaňáč ztrácel na soupeře cenné sekundy. Na druhé RZ navíc na šotolinovém úseku dostal defekt.

žádný příspěvek celý článek »

Horácká Rally Třebíč pohledem Ladislava Kopelenta

foto

27. července 2007 • 10:00

Vedoucí posádka průběžného pořadí třídy A5 v MMČR Ladislav a Helena Kopelentovi udělala druhým místem v Třebíči další důležitý krok k zisku titulu v této prestižní kategorii. Jaká byla soutěž pohledem zkušeného soutěžáka ?

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z Horácké rally

foto

27. července 2007 • 04:00

O uplynulém víkendu se konal další díl mezinádorního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Horácká rally. Jak se posádkám za tropického počasí dařilo na rychlostních zkouškách v okolí Třebíče si můžete prohlédnout ve fotogalerii, jejíž autorem je náš stálý spolupracovník Sharkie.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Rada na tropické Třebíči stříbrný v N3

foto

27. července 2007 • 01:00

Posádka Martin Rada a Roman Petr s vozem Alfa Romeo 147 skvěle rozjela sezónu a z obou úvodních soutěží GLOBAL ASSISTANCE Mezinárodního mistrovství České republiky v rally si vezla zlato ve třídě N3. Z víkendové Horácké rallye si nakonec přivezla alespoň stříbro, nicméně nadále se drží průběžně v čele uvedené třídy.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z Horácké rally

foto

26. července 2007 • 15:00

O uplynulém víkendu se konal další díl mezinádorního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Horácká rally. Jak se posádkám za tropického počasí dařilo na rychlostních zkouškách v okolí Třebíče si můžete prohlédnout ve fotogalerii, jejíž autorem je náš stálý spolupracovník Jiří Dokulil.

žádný příspěvek celý článek »

Brynda nedojel, přesto bodoval

foto

26. července 2007 • 14:00

Posádka DPD Czech Rallye Teamu ve složení Petr Brynda a Václav Vorel odjela o uplynulém víkendu vstříc dalšímu pokračování "velkého" mistrovství v automobilových soutěžích. Po vítězné Bohemce přijela příbramská posádka do okolí Třebíče plná optimismu.

žádný příspěvek celý článek »

Ohlasy jezdců z cíle Horácké Rally (MP3)

foto

26. července 2007 • 12:30

O uplynulém víkendu skončil další díl nejvyššího českého šampionátu, Horácké Rally. Jak se na rychlostních zkouškách v okolí Třebíče dařilo vítězné posádce Václav Pech - Petr Uhel i všem jejim soupeřům si můžete poslechnout v rozhovorech z prostoru těsně před cílovou rampou soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Peklo, problémy a chyby v Třebíči

foto

26. července 2007 • 11:00

Talentovaná posádka Václav Dunovský a Jiří Stross bojovala až do deváté rychlostní zkoušky o vítězství ve třídě N2 s manželi Trojanovými. Ztráta způsobená defektem způsobila pokles na třetí místo ve třídě. Nakonec se podařilo navázat na druhou příčku z předchozí Rally Bohemia.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězná Třebíč Petáka s Benešovou

foto

26. července 2007 • 07:00

Posádka Hroch Rally Teamu - Josef Peták a Alena Benešová s vozem Renault Clio S1600 mají za sebou úspěšný start v pátém podniku MMČR v automobilových soutěžích.

žádný příspěvek celý článek »

Horácká Rally očima Josefa Petáka

foto

25. července 2007 • 09:20

Pilot vozu Renault Clio Super 1600 Josef Peták triumfoval na Horácké rally a stále tak s přehledem vede skupinu A v průběžném pořadí šampionátu MMČR. Jako druhý proťal cílovou pásku Jaromír Tarabus se Suzuki Swift Super 1600 a třetí pak Antonín Tlusťák na svém Saxu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist