www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 07 - XVIII. Horácká Rally

Milan Pantálek bilancuje po Horácké Rally

1. srpna 2007 • 02:00

Pouhých deset rychlostních zkoušek trvalo účinkování Milana Pantálka na Horácké Rally. Po desátém testu jezdec Gemini Rally Teamu odevzdal jízdní výkaz a ze soutěže pro zdravotní důvody odstoupil.

„Nešlo to. Od rána jsem se necítil v pohodě a horko které panovalo mi také dvakrát nepomohlo. Proto jsem se rozhodl raději v soutěži nepokračovat,“ uvádí k odstoupení Milan, který se v soutěži objevil se svým bývalým spolujezdcem Petrem Vilímkem. „Můj současný spolujezdec ze sprintů, Jarda Novák, je již pro letošek na velké soutěže dohodnutý s Lubošem Minaříkem, a proto jsem požádal o spolupráci Petra, kterému touto cestou děkuji, že mi vyšel pro start v Třebíči vstříc.“

„Odstoupení mně samozřejmě mrzí, ale nemělo smysl za dané situace pokračovat. Věřím, že na dalších soutěžích už bude zase všechno OK a podaří se mi ještě zajet nějaké dobré výsledky,“ říká Milan Pantálek. Ke svým dalším plánům pak dodává: „Už za týden mně čeká start v Pelhřimově, v polovině srpna pak budu pokračovat dalším sprintem v Prachaticích a zúčastním se určitě i vrcholu sezóny na domácí Barum rally. Pelhřimov sice spadá do prostředního mistrovství, které v našich plánech pro letošní rok nefigurovalo, ale je to velmi pěkná a zajímavá soutěž. Také se nám podařilo s partnery dojednat velmi dobré podmínky pro start, takže se rád do Pelhřimova vydám,“ uzavírá Milan Pantálek.

Gemini Rally Team
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist