www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 4. května 2024, Svátek má Květoslav, zítra Klaudie

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 07 - Setkání mistrů - Sosnová

Jan Kopecký v Sosnové bavil diváky

5. listopadu 2007 • 05:00

Stalo se již příjemnou tradicí, že na sklonku domácí motoristické sezóny se mistři volantů scházejí v Sosnové u České Lípy, aby na trati sosnovského autodromu změřili síly. Tradičního a populárního „Setkání mistrů“ se pravidelně s vozem specifikace WRC účastní i Jan Kopecký. Pilot Czech Rally Teamu Kopecký v minulosti nenašel přemožitele a i v letošním roce úspěšně obhájil vítězství s vozem Škoda Fabia WRC, se kterým startuje ve vybraných soutěžích seriálu Mistrovství světa v rallye.

Czech Rally Team Kopecký připravil pro fanoušky stejné servisní zázemí, které tým využívá během světových soutěží. Svojí účastí na setkání Czech Rally Team Kopecký poděkoval fanouškům za skvělou podporu nejenom v této sezóně.

I letos pořadatelé ve spolupráci s Czech Rally Teamem Kopecký připravili skvělý dárek pro dva vylosované držitele vstupenky. Oba výherci na závěr oficiálního programu si vyzkoušeli pozici spolujezdce ve voze Škoda Fabia WRC, se kterým se posádka Jan Kopecký – Filip Schovánek účastní světových soutěží.

„Jsme pochopitelně rádi, že jsme se mohli této akce zúčastnit. Již druhou sezónu klademe důraz především na starty ve světových soutěžích. Proto velmi rádi vítáme jakoukoliv možnost poděkování fanouškům a především všem našim partnerům v České republice,“ řekl vedoucí týmu Josef Kopecký.

„Setkání mistrů není pochopitelně klasickou soutěží, ale každoročně se na tuto akci velmi těším. Show navštíví vždy mnoho diváků, kteří i v nepříznivém počasí zajišťují skvělou atmosféru.

Snažil jsem se s vozem Škoda Fabia WRC pobavit fanoušky, kteří nás neuvěřitelným způsobem podporují na každé světové soutěži. Právem jim patří poděkování nejenom z mé strany, ale i od celého našeho týmu. Je však i mnoho příznivců motoristického sportu, kteří nemají možnost vycestovat na světovou soutěž do zahraničí. Právě během tradiční akce v Sosnové je prostor pro naše společná setkání a autogramiádu. Pochopitelně výrazný zájem poutal především vůz Škoda Fabia WRC v akci.

Naší účastí jsme neprezentovali jenom soutěžní tým, ale i společnost Škoda Auto a.s. Právě s výraznou podporou mladoboleslavské značky startuji ve světě a letošní náročný program by bez podpory společnosti Škoda Auto a.s. byl nerealizovatelný. Proto mé nejvýraznější poděkování patří firmě s okřídleným šípem ve znaku,“ dodal Jan Kopecký.

Martin Bobek
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist