www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 23. dubna 2024, Svátek má Vojtěch, zítra Jiří

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 07 - Setkání mistrů - Sosnová

Karel Trojan v Sosnové nezklamal

foto

7. listopadu 2007 • 05:00

Již šest let se pravidelně koná v Sosnové u České Lípy Setkání mistrů, kde se prezentuje celá plejáda jezdců z oblasti rally, rallycrossu a autocrossu. Prestižní setkání však nepojal každý smrtelně vážně a nesoustředil se jen na výsledek vzájemného měření sil. Vicemistr republiky Karel Trojan opět myslel především na diváky a jako jediný z rallyových jezdců tak opatřil svoje Mitsubishi Lancer EVO 9 šotolinovým obutím a předem se tak vyřadil z reálného zápolení o vítězství.

žádný příspěvek celý článek »

Josef Semerád na Setkání mistrů v Sosnové

foto

7. listopadu 2007 • 01:00

Setkání Mistrů bylo pro celý SHERLOG Racing tým ideální příležitostí jak všem partnerům týmu a fanouškům poděkovat za jejich přízeň v mistrovském roce 2007. Autodrom v Sosnové u České Lípy nabízí dost možností předvést všem přihlížejícím dostatečně široké a atraktivní smyky, které jsou divácky žádaným kořením soutěží.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Setkání mistrů od Sharka

foto

6. listopadu 2007 • 07:00

O první listopadové sobotě se na okruhu v Sosnové u České Lípy uskutečnilo tradiční Setkání mistrů. Tentokrát zahraničními jezdci méně prošpikovaná startovní listina přesto nabídla spoustu smyků i zajímavé podívané, což si můžete prohlédnout na téměř stovce snímků, jejichž autorem je náš stálý spolupracovník Sharkie.

žádný příspěvek celý článek »

Jirka Volf v Sosnové na Setkání mistrů

foto

6. listopadu 2007 • 01:00

Na setkání mistrů v Sosnové, o minulém víkendu, bude Jiří Volf rychle zapomínat. Páteční program byl v ryze sponzorském duchu, kde vedle Jirky usedla asi dvacítka partnerů teamu, sponzorů, kamarádů a v neposlední řadě i mechaniků, kteří vůz po celou sezónu připravovali. Součástí patečního programu byly i testy nastavení diferenciálů a alternativních řídících jednotek pro vůz teamu Mitsubishi Lancer Evo IX.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký v Sosnové bavil diváky

foto

5. listopadu 2007 • 05:00

Stalo se již příjemnou tradicí, že na sklonku domácí motoristické sezóny se mistři volantů scházejí v Sosnové u České Lípy, aby na trati sosnovského autodromu změřili síly. Tradičního a populárního „Setkání mistrů“ se pravidelně s vozem specifikace WRC účastní i Jan Kopecký.

žádný příspěvek celý článek »

Kopecký zůstal na tradičním Setkání mistrů neporažen

foto

5. listopadu 2007 • 03:00

Neporazitelnost si udržel Jan Kopecký v motoristickém Setkání mistrů, jehož šestý ročník se jel dnes v Sosnové u České Lípy. Pětadvacetiletý jezdec, který letos vybojoval deset bodů v mistrovství světa v automobilových soutěžích, vyhrál s vozem Škoda Fabia WRC vše co se dalo: obě rozjížďky i finálovou jízdu.

žádný příspěvek celý článek »

Setkání mistrů 2002 – 2006: Zima, mráz, sníh, vítr a velká zábava

foto

2. listopadu 2007 • 17:00

V sobotu proběhne již šesté Global Assistance Setkání automobilových mistrů. To je příležitost k ohlédnutí za minulými pěti ročníky. Každý byl jiný, ale všechny spojovala dobrá zábava a skutečná show, kterou nedokázal narušit ani třeskutý mráz, ani sněhové přeháňky.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký bude vozit výherce

foto

2. listopadu 2007 • 04:00

Dva vylosované držitele vstupenek na tribuny při VI Global Assistance Setkání automobilových mistrů čeká v sobotu 3. listopadu svezení s Janem Kopeckým ve voze Škoda Fabia WRC. V přestávce před finálovými jízdami bude pro diváky připravena autogramiáda jezdců.

žádný příspěvek celý článek »

Setkání mistrů ozdobí Kopecký, Prokop, Kotek a další

foto

30. října 2007 • 01:00

Global Assistance Racing Arena Česká Lípa již pošesté přivítá v sobotu 3. listopadu účastníky tradičního Setkání automobilových mistrů. Mezi přihlášenými nechybí pětinásobný vítěz Jan Kopecký se Škodou Fabia WRC. Další hvězdou jistě bude i letošní mezinárodní šampion České i Slovenské republiky Václav Pech. Pořadatelé očekávají i světovými vavříny ozdobeného Martina Prokopa a chybět nebude ani evropský mistr Tomáš Kotek.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Setkání mistrů v Sosnové

foto

29. října 2007 • 07:00

Od dnešního dne je k dispozici seznam přihlášených jezdců na tradiční show na autodromu v Sosnové u České Lípy. Jedna z posledních akcí letošní sezóny, Setkání mistrů, je naplánované již na nadcházející sobotu. Stejně jako v minulých letech se setkají nejlepší jezdci z automobilových soutěží, autocrossu a rallycrossu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist