www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 08 - Rallye Antibes - Cote d'Azur

Fontana si odbude premiéru s 207 S2000

2. října 2008 • 09:00

Italský jezdec Corrado Fontana patřil k nejžhavějším kandidátům na letošní titul mistra Evropy, po vítězství na INA Delta Croatia Rally jej však provázely problémy a tak se jezdec rozhodl pro rázný krok - přerušení sezóny a pořízení nové techniky v podobě Peugeotu 207 S2000.

Mezitím se svezl na domácích tratích při regionálních soutěžích s Peugeotem 206 WRC, v minulých dnech se také zúčastnil testu týmu GMA Racing s Citroënem Xsara WRC, kterého se zúčastnil i bývalý tovární jezdec francouzské značky Philippe Bugalsi. Fontana však vzhlíží spíše k budoucnosti.

V dílnách stáje Grifone se přímo před zraky jejího šéfa Fabrizia Tabatona dokončuje zbrusu nová zbraň se lvem ve znaku. Premiéru s tímto speciálem by si měl Fontana společně se svým spolujezdcem Carlem Cassinou odbýt již koncem příštího týdne na závěrečném dílu italského šampionátu, Rally di Como.

Pouhý týden po konfrontaci s italskou špičkou zamíří zástupci Reag Rally Teamu na francouzsko-italské hranice, kde se zúčastní závěrečného dílu letošního evropského šampionátu - Rallye Antibes - Cote d'Azur.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist