www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 08 - Rallye Antibes - Cote d'Azur

Onboardy Egona Smékala z loňské Rallye Antibes (VIDEO)

foto

27. března 2009 • 08:00

Zlínský pilot Egon Smékal si na podzim loňského roku splnil jeden ze svých snů a vydal se na tratě legendární Rallye Monte Carlo. Ty využívá i evropská Rallye Antibes, která je normálním smrtelníkům finančně přeci jen přístupnější. Náročnost tohoto podniku můžete posoudit na přiložených onboardech většiny rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Komentář z nepříliš organizačně vydařené Rallye Antibes

foto

24. října 2008 • 13:00

Francouzská soutěž s centrem v Antibes ležícím na azurovém pobřeží mezi věhlasnějšími městy Nice a Cannes bývá tradičně závěrečným dostaveníčkem evropské elity automobilových soutěží. Nejinak tomu bylo i letos, kdy se dokonce mělo rozhodovat o titulu mistra Evropy.

žádný příspěvek celý článek »

Bouffier: Škoda, moc jsme se nesvezli

foto

22. října 2008 • 13:00

Při víkendové Rallye Antibes - Cote d'Azur si odbyla světovou premiéru novinka britské stáje Mellors Elliott Motorsport, Proton Satria Neo S2000 s úřadujícím polským šampionem Bryanem Bouffierem za volantem. Start nového speciálu se však příliš nevydařil.

žádný příspěvek celý článek »

Rossetti letošním mistrem Evropy

foto

21. října 2008 • 14:15

Italský jezdec Luca Rossetti se po uplynulém víkendu může radovat z dalšího letošního titulu. Poté, co již dříve zvítězil nejprve na domácí půdě, navzdory nepříliš vydařené Rallye Antibes Cote d’Azur se mohl v neděli večer radovat také ze zisku titulu mistra Evropy 2008.

žádný příspěvek celý článek »

V Antibes kraluje i po sobotě Vouilloz (MP3 + FOTO)

foto

17. října 2008 • 23:30

Francouzský jezdec Nicolas Vouilloz kraluje i po druhé etapě závěrečného podniku mistrovství Evropy, Rallye d'Antibes - Cote Azur. Jak se posádkám na Azurovém pobřeží daří si můžete poslechnout v rozhovorech po první i druhé etapě i na fotografiích ze servisu.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rallye d'Antibes

foto

10. října 2008 • 02:00

Již příští týden se uzavře letošní ročník mistrovství Evropy na tradičních tratích v okolí francouzského Antibes. Na vskutku zajímavé startovní listině včetně Nicolase Vouilloze či Bryana Bouffiera s Protonem S2000 nalezneme také trojici českých posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Fontana si odbude premiéru s 207 S2000

foto

2. října 2008 • 09:00

Italský jezdec Corrado Fontana patřil k nejžhavějším kandidátům na letošní titul mistra Evropy, po vítězství na INA Delta Croatia Rally jej však provázely problémy a tak se jezdec rozhodl pro rázný krok - přerušení sezóny a pořízení nové techniky v podobě Peugeotu 207 S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Bryan Bouffier poprvé testoval Proton S2000 (VIDEO)

foto

29. září 2008 • 23:30

Francouzský jezdec Bryan Bouffier, který skončil bronzový na Barum Rally Zlín a vybojoval už druhý titul mistra Polska, si dnes poprvé vyzkoušel Proton Satria Neo S2000, se kterým se koncem přespříštího týdne zúčastní závěrečného dílu mistrovství Evropy, Rallye d'Antibes.

žádný příspěvek celý článek »

Stéphane Sarrazin pojede Antibes a Monte 2009 s Peugeotem

foto

26. září 2008 • 06:00

Bývalý tovární jezdec týmu Subaru, francouzský pilot Stéphane Sarrazin, se po roční přestávce vrátí za volant soutěžního speciálu. V plánu továrního týmu Peugeot Sport, jehož je již druhým rokem členem, jsou čtyři starty včetně legendární Rallye Monte Carlo.

žádný příspěvek celý článek »

Prvním jezdcem Protonu Satria S2000 bude Bryan Bouffier

foto

2. září 2008 • 20:00

Francouzský jezdec Bryan Bouffier, úřadující a nejspíše i letošní polský šampion, který dokázal na výtečně obsazené Barum Rally Zlín vybojovat bronzovou příčku, bude prvním jezdcem, který na soutěži usedne do nedávno zhomologovaného speciálu Proton Satria S2000!

žádný příspěvek celý článek »

toplist