www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. dubna 2024, Svátek má Valérie, zítra Rostislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 12 - Rally Krkonoše (MČR-S)

Vrcholící jaro u CERS performance na úspěšné vlně

foto

20. června 2012 • 20:00

Přelom května a června byl u týmu CERS performance docela hodně nabitý. Celkem pět posádek nasazených do čtyř soutěží ve třech různých státech – docela velké sousto, přesto vše vyšlo bez ztráty kytičky.

žádný příspěvek celý článek »

Robert Čonka si v Krkonoších vyjel vítězství

foto

17. června 2012 • 12:00

Třetí start týmu Roberta Čonky v letošní sezoně se uskutečnil na rally v Krkonoších. Z důvodu poškození závodního speciálu z Lužických Hor, byla posádka Robert Čonka – Petr Zátko nucena vynechat populární rallysprint Kopná. Měli proto dostatek času, soustředit se na bezchybnou přípravu auta pro další závody.

žádný příspěvek celý článek »

Stříbrné Krkonoše Kirniga s Bartošem

foto

17. června 2012 • 10:00

Velkého úspěchu na krkonošské rally dosáhla posádka Richard Kirnig a Martin Bartoš s vozem Mitsubishi Lancer EVO 9. V konečném součtu výsledků jim patří výborné druhé místo ve skupině 3 a osmé místo v absolutním pořadí. V dosavadní kariéře se jedná o jejich nejlepší výsledek na českých tratích, proto jsme se rozhodli položit jezdci pár otázek.

žádný příspěvek celý článek »

Krkonoše: Kořístka na čele dvoukolek, Grafek stříbrný

foto

15. června 2012 • 10:40

Ani při letošní Rally Krkonoše, čtvrtém podniku Timeseal Mistrovství České republiky ve sprintrally, nechyběly soutěžní speciály z dílny zlínského Sparrow racing teamu. Zkušený přípravce vyslal do východních Čech jedno auto specifikace S1600 a tři osvědčené šestnáctistovkové Hondy Civic VTi.

žádný příspěvek celý článek »

Hudec poslal motor do nebe, Pešl už se těšil na Finlandii

foto

15. června 2012 • 10:20

Kdybychom tam nejeli, asi bychom udělali lépe. To by si klidně mohli mumlat pod vousy v centrále MH Racingu po Rally Krkonoše. Čtvrtý podnik sprintového mistrovství České republiky, který se jel o druhém červnovém víkendu, se totiž ani jedné ze dvou posádek MH Racingu jedoucích na vozech Mitsubishi Lancer EVO IX moc nepovedl.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Krkonoše 2012 – Z pohledu pořadatele

foto

15. června 2012 • 10:00

O minulém víkendu proběhla v Podkrkonoší v pořadí již šestá Rally Krkonoše, zařazená do Timeseal MČR ve sprintrally, MČR v rally historických automobilů a Poháru ČR v rally.

žádný příspěvek celý článek »

JTRT po Krkonoších: Poloviční úspěšnost…

foto

13. června 2012 • 19:00

Uplynulý víkend se nesl ve znamení jezdecky velmi oblíbené Rally Krkonoše. Východočeská soutěž uzavřela první polovinu spritového šampionátu, kterého se pravidelně účastní i posádky vsetínského JT Rally Teamu. Dvě posádky odjížděly ze závodu s úspěchem a dvě nikoli.

žádný příspěvek celý článek »

Navrátil – Gál konečně v Top 10

foto

13. června 2012 • 14:30

Víkendová Rally Krkonoše v okolí Trutnova přinesla posádce Interaction Ford Czech Rally Teamu kýžené umístění v nejlepší desítce. A mohlo to být ještě lepší...

žádný příspěvek celý článek »

Robert Kořístka zaslouženě vyhrál i v Krkonoších

foto

13. června 2012 • 09:00

Čtvrtý díl Mistrovství České Republiky ve sprintrally startoval předešlý víkend v Trutnově. Na startu nechyběla ani valašská posádka Robert Kořístka se svým spolujezdcem Michalem Drozdem na Suzuki Ignis S1600. V Krkonoších chtěli kluci navázat na vítězství z domácí Kopné, ale všichni dobře věděli, že to nebude jednoduché.

žádný příspěvek celý článek »

'Vlčákovi' v Krkonoších pšenka nekvetla

foto

13. června 2012 • 08:00

Čtvrté dějství letošního Mistrovství ČR ve sprintrally hostil Krakonošův kraj. Do Trutnova, kam bylo centrum letošní krkonošské rally situováno, se o uplynulém víkendu sjelo početné 114členné startovní pole, na které čekalo devět rychlostních zkoušek o souhrnné délce 73 km.

žádný příspěvek celý článek »

Radim Kryštof o minulosti i letošní sezóně

foto

12. června 2012 • 14:45

Radim Kryštof se na českých soutěžních tratích pohybuje již nějaký ten pátek. Většinou jej můžeme vídat za volantem vozů značky Škoda. Nejinak je tomu i letos, kdy brázdí rallysprintový šampionát za volantem ex-pohárové Škody Fabie.

žádný příspěvek celý článek »

Kostka s Houštěm pokračují dál

foto

12. června 2012 • 14:35

Tomáš Kostka s Mirkem Houštěm sice kvůli havárii nedokončili čtvrtý závod MČR v rally, ale pro české příznivce máme dobrou zprávu. Tuto zlínskou posádku s vozem Citroën C4 WRC uvidí i na všech zbývajících závodech rallysprintového šampionátu. Kostka s Houstěm odjížděli do Trutnova, kde se o uplynulém víkendu uskutečnil další závod v jednodenních rallysprintech, s jasným cílem.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Rally Krkonoše od Luboše Laholy

foto

12. června 2012 • 11:30

Rallysprint s centrem v podkrkonošském Trutnově přivedl letošní rallysprintový šampionát do své poloviny. Jak vypadalo to na trati, která si na posádky nachystala nejedno zrádné místo, vám nyní může přiblížit video od Luboše Laholy.

žádný příspěvek celý článek »

Další úspěšně dokončená soutěž pro Štolfu s Hawlem

foto

12. června 2012 • 11:20

Třetí soutěží Mistrovství České republiky historických soutěžních vozů byla Rally Krkonoše s centrem v Trutnově. Do rally, která byla také součástí Mistrovství ČR ve sprintrally a Poháru ČR, odstartovalo více jak sto posádek. Na trati bylo připraveno devět rychlostnich zkoušek, které se jely ve čtyřech úsecích.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Krkonoše od Michela Riecherta

foto

12. června 2012 • 11:00

O uplynulém víkendu se uskutečnil další díl českého rallysprintového šampionátu, Rally Krkonoše. Do okolí Trutnova se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Michel Riechert a vy si dnes můžete prohlédnout fotografie, které se mu podél rychlostních zkoušek podařilo sesbírat.

žádný příspěvek celý článek »

toplist