www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 8. května 2024, Svátek má Den vítězství, zítra Ctibor

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 12 - Targa Florio (IRC)

Fotogalerie z Targa Florio od André Lavadinha

foto

11. července 2012 • 19:30

Ještě jednou se vrátíme k tragickou nehodou poznamenaném italském dílu seriálu Intercontinental Rally Challenge, kterým byla premiérově Targa Florio. Na legendární podnik na ostrově Sicílie se vydal i náš stálý redakční spolupracovník André Lavadinho a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Targa Florio od Svena Kolluse

foto

19. června 2012 • 09:00

Upynulý víkend byl poznamenán tragickou nehodou na italském podniku seriálu Intercontinental Rally Challenge, Targa Florio. Na legendární podnik na ostrově Sicílie se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Sven Kollus a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Targy Florio od Miroslava Knedly

foto

17. června 2012 • 13:00

Nováček v kalendáři seriálu IRC, italská Targa Florio, bohužel skončila tím nejsmutnějším možným způsobem. Přesto ve své první polovině nabídla hodnotný sport a navíc malebné scenérie v sicilské krajině. V ní se se svým fotoaparátem pohyboval i Miroslav Knedla, jehož snímky vám nyní AutoSport.CZ přináší.

žádný příspěvek celý článek »

Targa Florio předčasně ukončena, zemřel spolujezdec Gareth Roberts

foto

16. června 2012 • 10:45

Rally Targa Florio byla předčasně ukončena. Po havárii na RZ 8 totiž podlehl svým zraněním Gareth Roberts, spolujezdec Craiga Breena. Zbývající rychlostní zkoušky byly zrušeny, výsledky jsou platné po osmé rychlostní zkoušce.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Kangur pojede kvůli havárii na testu se svým autem

foto

14. června 2012 • 16:00

Estonský mladík Martin Kangur se na Rally Targa Florio vrací do seriálu Intercontinental Rally Challenge. Nebude to však s továrním speciálem z JAS Motorsport, ale vozem Honda Civic Type R R3, se kterým startovává v domácím šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Targa Florio: Mikkelsen nejrychlejším jezdcem shakedownu

foto

14. června 2012 • 14:25

Úřadující mistr IRC byl nejrychlejším jezdcem na shakedownu sicilské rally Targa Florio. Mikkelsen, jako obvykle za volantem Fabie S2000, porazil druhého Craiga Breena (Peuggeot 207 S2000) o sedm desetin, třetí Giandomenico Basso (Ford Fiesta RRC) ztratil další dvě desetiny navíc.

příspěvků: 1 celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Targa Florio

foto

12. června 2012 • 10:00

Další soutěží seriálu Intercontinental Rally Challenge bude již koncem tohoto týdne Targa Florio. Soutěž na italském ostrově Sicílie nahrazuje v kalendáři původně plánovanou Mecsek Rallye, která byla ze šampionátu vyřazena kvůli finančním problémům.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda chce na Sicílii bodovat

foto

11. června 2012 • 11:10

Škoda chce v pátém podniku šampionátu IRC 2012 na Sicílii potvrdit letošní dosavadní dobré výkony. Pro posádku továrního týmu Škoda Motorsport ve složení Jan Kopecký/Pavel Dresler se jedná o premiérový start na této soutěži. O body pro značku Škoda budou bojovat rovněž úřadující šampioni Andreas Mikkelsen/Ola Floene z týmu Škoda UK Motorsport, startující rovněž s tovární Fabií Super 2000.

žádný příspěvek celý článek »

Mecsek oficiálně nahrazen Targou Florio

foto

4. května 2012 • 18:20

Jak jsme psali již dříve, maďarská Mecsek Rallye vypadla z ekonomických důvodů z kalendáře IRC a bude nahrazena italskou Targa Florio. Dnes byla tato informace, jako obvykle s křížkem po funuse, oficiálně potvrzena i zástupci IRC.

příspěvků: 2 celý článek »

Bude místo Mecseku v IRC Targa Florio? A kdy?

foto

13. dubna 2012 • 08:00

Jak jsme psali již téměř před měsícem, maďarská Mecsek Rallye vypadla z kalendáře seriálu IRC. Horkým kandidátem na její místo byla italská Targa Florio, které se však nedaří vyřešit problém s termínem své soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Mecsek Rallye vypadává z kalendáře IRC

foto

26. března 2012 • 10:00

Dlouhou dobu kolující zvěsti o vyřazení Mecsek Rallye z kalendáře seriálu Intercontinental Rally Challenge se naplnily. Organizátoři oficiálně potvrdili, že letošní ročník maďarské soutěže nebude zařazen do IRC ani do Evropského poháru.

žádný příspěvek celý článek »

toplist