www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 13 - Rallye Monte Carlo

Na monacký úspěch navázal domácí titul

foto

10. prosince 2013 • 09:00

Další úspěšnou sezonu má za sebou jezdec hustopečského AGROTEC racing teamu Martin Rada. Loni získal titul ve sprintrally s Karolínou Jugasovou, letos s jejím tátou Jaroslavem Jugasem potvrdili své domácí postavení ve třídě 8 titulem ve „velkém mistráku“ (MMČR).

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Monte Carlo 2014 odkrývá karty

foto

8. července 2013 • 21:15

Pro příští rok se organizátoři Rallye Monte Carlo rozhodli opustit město Valence a přesunout dějiště první poloviny soutěže do oblasti Gapu. Tento krok přišel poměrně nečekaně po velké kritice, jíž organizátoři čelili po zrušeném posledním průjezdu Col de Turini v letošním roce kvůli ucpané jediné příjezdové cestě ke startu zkoušky.

žádný příspěvek celý článek »

Juho Hänninen potvrzen jako testovací jezdec Hyundaie

foto

8. července 2013 • 21:00

Hyundai Motorsport dnes oficiálně potvrdil věc, která byla v 'rally branži' veřejným tajemstvím - jedním z oficiálních testovacích jezdců byl potvrzen bývalý tovární jezdec Škody Motorsport Juho Hänninen.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Monte Carlo od André Lavadinha

foto

23. ledna 2013 • 10:00

Úvodní podnik letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, povětrnostními podmínkami hodně náročná legendární Rallye Monte Carlo, je úspěšně za námi. Dnes si můžete prohlédnout kompletní fotogalerii našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

příspěvků: 1 celý článek »

Loeb vyhrál Monte posedmé

foto

22. ledna 2013 • 08:00

Dva Citroën DS3 WRC na stupních vítězů, takový je úvod letošního mistrovství světa WRC - Rally Monte Carlo. Vedle vítězného Sébastiena Loeba a Daniela Eleny dojeli třetí Dani Sordo a Carlos Del Barria. Díky čtvrté pozici Mikko Hirvonena a Jarmo Lehtinena, Citroën Total Abu Dhabi WRT vede tým pořadí v mistrovství světa – Poháru konstruktérů.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Monte Carlo od Tomasze Bugiela

foto

21. ledna 2013 • 20:00

Úvodní podnik letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, legendární Rallye Monte Carlo, je úspěšně za námi. Dnes si můžete prohlédnout kompletní fotogalerii našeho stálého redakčního spolupracovníka Tomasze Bugiela doplněnou o záběry ze závěrečné etapy.

žádný příspěvek celý článek »

Sepp Wiegand s vozem Škoda Fabia vítězí v třídě WRC-2 na Rally Monte Carlo

foto

21. ledna 2013 • 08:15

Premiéra jak se patří! První soutěž nového ročníku seriálu mistrovství světa, nová kategorie WRC-2 a hned vítězství pro značku Škoda. Německé duo Sepp Wiegand/Frank Christian vítězí při svém prvním startu na legendární Rally Monte Carlo.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop sedmý v cíli dramatické Rallye Monte Carlo

foto

20. ledna 2013 • 18:40

Posádka Jipocar Czech National Teamu Martin Prokop / Michal Ernst překonala všechny nástrahy neobvykle náročného ročníku Rallye Monte Carlo a z úvodního podniku Mistrovství světa v rally si po dramatické sobotní etapě plné zvratu odváží cenné body za sedmé místo celkové klasifikace.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Rada: Každý ročník Monte je unikátní…

foto

20. ledna 2013 • 18:00

Posádka Agrotec racing teamu Martin Rada – Jaroslav Jugas úspěšně absolvovala 81. ročník Rallye Monte Carlo. Cílovou rampu protnula na 24. místě absolutně, desátá mezi dvoukolkami a s pohárem za vítězství ve třídě 8.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězem Rallye Monte Carlo se stal Sébastien Loeb, poslední dvě RZ zrušeny

foto

19. ledna 2013 • 20:20

Poslední dva průjezdy přes Col de Turini a Lantosque-Luceram byly těsně před odjezdem vozů z večerního servisu zrušeny. Vítězem úvodního podniku mistrovství světa se tak stal tovární jezdec Citroënu Sébastien Loeb, na stupně vítězů jej doprovodili Sébastien Ogier a Dani Sordo.

žádný příspěvek celý článek »

Rada s Jugasem dojeli do Monaka

foto

19. ledna 2013 • 13:20

Dalo by se napsat, první mise splněna. Posádka Martin Rada – Jaroslav Jugas ve večerních hodinách pokořila Monte Carlo a před poslední etapou „Nocí dlouhých ohňů“ figuruje na 28. místě absolutní klasifikace.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop před závěrečnou etapou Rallye Monte Carlo

foto

19. ledna 2013 • 03:00

Posádka Jipocar Czech National Teamu Martin Prokop / Michal Ernst absolvovala tři ze čtyř soutěžních dní na slavné Rally Monte Carlo a figuruje stále na desátém místě průběžné klasifikace. Problémy s trakcí a přilnavostí jí za celou dobu nedovolily bojovat o vyšší příčky. V sobotu pozdě večer končí celá soutěž na cílové rampě v Monaku a program rychlostních zkoušek nabídne tři průjezdy přes legendární Col de Turini.

žádný příspěvek celý článek »

Hustopečská alfa uzavírá třetí desítku

foto

18. ledna 2013 • 01:00

Také po druhé etapě slavné Rallye Monte Carlo se posádka Martin Rada – Jaroslav Jugas pohybuje v půli výsledkové listiny, během šesti zkoušek druhého dne si polepšila o čtyři příčky, nyní figuruje na 30. pozici absolutní klasifikace. Předpoklady ještě náročnější etapy v porovnání s prvním dnem úvodní soutěže světového šampionátu se brzy potvrdily.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze 2. etapy Rallye Monte Carlo od Tomasze Bugiela

foto

17. ledna 2013 • 17:00

Dnešní druhá etapa přinesla šestici testů, na kterých panovalo ideální zimní počasí. Že jsou tratě rychlostních zkoušek vesměs pokryté sněhem a ledem můžete vidět i na snímcích našeho stálého redakčního spolupracovníka Tomasze Bugiela.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z 1. etapy Rallye Monte Carlo od Tomasze Bugiela

foto

17. ledna 2013 • 11:40

Včerejší úvodní etapy zahajovacího podnik letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, legendární Rallye Monte Carlo, se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Tomasz Bugiel. Nyní si můžete prohlédnout pár snímků, které se mu podařilo vyfotit na tratích v okolí Valence.

žádný příspěvek celý článek »

toplist