www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 13 - Rallye Šumava Klatovy (MMČR)

Josef Deneš a Ivo Vybíral jsou v cíli Rallye Šumava Klatovy

foto

29. dubna 2013 • 21:00

Nově složená posádka Josef Deneš - Ivo Vybíral vyrážela na Rallye Šumava Klatovy zejména s cílem sehrát se jak v autě, tak v servisu. Po absolvování více než pětisetkilometrové soutěže lze konstatovat, že původní plán posádce vyšel, přestože celkové výsledky hovoří jinak.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Šumava Klatovy od Michela Riecherta

foto

29. dubna 2013 • 20:00

Ještě jednou se vrátíme na Rallye Šumava Klatovy, druhý díl Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky, který se konal o předminulém víkendu. Na klatovsko a vimpersko se vrátíme prostřednictvím fotografií našeho stálého redakčního spolupracovníka Michela Riecherta.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Búš: na rampu už pojedu preventivně na mokrých pneumatikách

foto

27. dubna 2013 • 23:00

Martin Búš letos ze Škody Fabie R2 přesednul do Subaru Impreza WRX STI. Další změnou pro něho je, že přešel ze soukromého do profesionálního teamu Roto Plzeň s.r.o. S tímto novým autem a novým týmem absolvoval také testovací rychlostní zkoušku v Žíželicích.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Šumavy od Josefa Petrů

foto

26. dubna 2013 • 21:00

Ze všech stran pryštící jaro jako by dalo zapomenout, že se jen pár dní nazpět, minulý víkend, konala prochladlá a propršená Rallye Šumava. My se ale do nečasu na jihozápadě Čech ještě jednou vrátíme a to prostřednictvím několika desítek snímků od našeho spolupracovníka Josefa Petrů.

žádný příspěvek celý článek »

Patrik Rujbr: na Šumavě zmrzlí jak cip, ale spokojení

foto

26. dubna 2013 • 20:00

Na start prvního závodu Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v rally se také postavila pro letošek nově složená posádka Patrik Rujbr navigovaný Petrou Řihákovou. Do Rally Šumava dvojice odstartovala s vozem Renault Clio R3.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězství posádky Janecký- Pokorný

foto

26. dubna 2013 • 11:00

Vydařený návrat. Tak by se dalo hodnotit účinkování posádky Jiří Janecký - Milan Pokorný, kteří odstartovali na uplynulé Rally Šumava se startovním číslem 46. Posádka pociťovala značnou nervozitu před závodem, jelikož to byl první společný start po dvouleté pauze. Že tento návrat nemůže být těžší bylo jasné hned od začátku, když okolí Šumavy začal od pátku zkrápět vydatný déšť.

žádný příspěvek celý článek »

Šumavský debut Ondřeje Bisahy (rozhovor)

foto

24. dubna 2013 • 13:45

Moravský jezdec Ondřej Bisaha se účastní automobilových soutěží už několik let. Stále ale existuje několik českých rally, kde se tento pilot ještě neukázal. Minulý víkend pomohl smazat jednu z položek tohoto seznamu, když Ondra spolu s týmem CERS performance premiérově odstartoval na klatovské Rallye Šumava. Nejen o této soutěži pak budou následující řádky, rozhovor s Ondřejem přináší i další vyprávění o budování vlastního týmu a jeho blízké budoucnosti.

žádný příspěvek celý článek »

Pohár Ropro Clio R3 začal triumfem loňských vítězů

foto

23. dubna 2013 • 17:00

Téměř stylem start – cíl opanovala úvodní podnik Ropro Clio R3 Czech Trophy 2013 příbramská dvojice Josef Peták s Alenou Benešovou. V úvodním Čínovském okruhu byl ještě nejrychlejší Jiří Trojan, ale v dalším průběhu šli do čela úřadující pohároví šampióni a do konce už před sebe nikoho nepustili.

žádný příspěvek celý článek »

T&T: Na Rallye Šumava se rozhodovalo stejně jako na hokeji

foto

23. dubna 2013 • 14:05

Dvakrát se v našich nejvyšších republikových šampionátech o uplynulém víkendu rozhodovalo mezi Zlínem a Plzní. V obou případech padlo těsné rozhodnutí až v závěrečných chvílích utkání, a v obou případech to bylo ve prospěch plzeňských týmů.

žádný příspěvek celý článek »

Pech s Uhlem a Mini zvítězili na Rallye Šumava

foto

23. dubna 2013 • 12:55

Posádka EuroOil-invelt teamu na voze Mini John Cooper Works S2000 1,6 turbo, Pech – Uhel byla před soutěží pasována do role jednoho z favoritů na celkové vítězství a hned od prvních rychlostních zkoušek tyto předpoklady potvrzovala.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf na Šumavě splnil cíl a vyhrál třídu

foto

23. dubna 2013 • 09:30

Už druhé prvenství ve své kategorii na druhé soutěži po sobě si připsala nově složená posádka Vojtěch Štajf – František Rajnoha, jedoucí v barvách Subaru Czech Duck Racing Teamu s vozem Subaru Impreza WRX STI. Na tradiční šumavské soutěži obsadila navíc skvělou pátou příčku v absolutním pořadí.

žádný příspěvek celý článek »

Egon Smékal nevyšel v Klatovech naprázdno

foto

22. dubna 2013 • 15:00

Rally Šumava Klatovy, úvodní podnik Mezinárodního mistrovství České Republiky 2013 a Citroën Racing Trophy CZ 2013, vyšla solidně jediné pohárové dvojici Egon Smékal – Monika Hýbnerová.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Šumavy a Vltavy od Dalibora Benycha

foto

22. dubna 2013 • 12:35

O uplynulém víkendu se na jihozápdě Čech odehrál tradiční dvojzávod kombinující druhou soutěž MMČR s podnikem mistrovství Evropy historických automobilů. Rallye Šumava a Vltava se tentokrát odehrály za nepříznivého počasí, přesto k trati přilákaly řadu diváků a fotogafů. Mezi nimi nechyběl ani Dalibor benych, jehož sadu snímků z obou podniků vám nyní přinášíme.

žádný příspěvek celý článek »

Úspěšná premiéra Peugeotu 208 R2 na Rallye Šumava

foto

21. dubna 2013 • 08:00

48. Rallye Šumava se v pátek a sobotu stala dějištěm úspěšné premiéry nového Peugeotu 208 kategorie R2, který přivezl do západních Čech tým Peugeot Černý Racing s posádkou Jan Černý – Pavel Kohout.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězi 48. Rallye Šumava Klatovy jsou Pech s Uhlem

foto

20. dubna 2013 • 17:50

Poslední rychlostní zkouška soutěže ani přes mohutný finiš Jaromíra Tarabuse nic nezměnila na faktu, že absolutními vítězi druhé soutěže letošního Mediasport mezinárodního mistrovství ČR v rally se stala posádka Václav Pech - Petr Uhel na Mini Cooper S2000.

žádný příspěvek celý článek »

toplist