www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 14 - Rally Italia Sardegna

Deníček z Rally Sardínie 2014 - díl druhý

foto

28. června 2014 • 11:00

Dnes náš čeká konečně setkání s rally. Kvůli změně servisu do Alghera způsobené povodněmi v okolí Olbie z kraje roku začíná shakedown Putifigari už v 7 h ráno a my to k němu máme dvě hodiny cesty. Rozhodujeme se dorazit tam s Řízkem na osmou. Takhle vražedné vstávaní už by nás čekat nemělo.

příspěvků: 1 celý článek »

Deníček z Rally Sardínie 2014 - díl první

foto

27. června 2014 • 16:00

Rok se s rokem sešel a najednou koukám, že řídím auto opět na Sardinii. Jak se to jen mohlo stát? Snažím se se vybavit vzpomínky. Inu jednoduše – minulá mise, ač narychlo, se nám líbila. Bylo tam pěkně, ale málo času vše prozkoumat. A navíc jsme dostali slevu na trajekt na další rok, ale s tím háčkem, že musí být zlikvidována do 20. prosince. A už to bylo.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Italia Sardegna od Jiřího Zaňáta

foto

18. června 2014 • 08:00

Ještě jednou se vrátíme k doposud poslednímu odjetému závodu mistrovství světa v automobilových soutěžích, kterým byla Rally Italia Sardegna. Jedním z fotografů, který zamířil na italský ostrov byl i náš redakční spolupracovník Jiří Zaňát, jehož snímky z této soutěže si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Italia Sardegna od André Lavadinha

foto

13. června 2014 • 10:00

Mistrovství světa v automobilových soutěžích se vrátilo zpět do Evropy, což s sebou přineslo jak větší zájem posádek, tak také diváků a médií. Jedním z fotografů, který zamířil na Sardínii byl i náš stálý redakční spolupracovník André Lavadinho, jehož snímky z této soutěže si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Italia Sardegna od Toma Buyse

foto

12. června 2014 • 03:00

Mistrovství světa v automobilových soutěžích se vrátilo zpět do Evropy, což s sebou přineslo jak větší zájem posádek, tak také diváků a médií. Jedním z fotografů, který zamířil na Sardínii byl i náš stálý redakční spolupracovník Tom Buyse, jehož snímky z této soutěže si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Podivná rozhodnutí sportovních komisařů na Sardínii

foto

11. června 2014 • 08:00

Letošní Rally Italia Sardegna se po stránce rozhodování sportovních komisařů i některých podivných rozhodnutí ředitele nezapíše do historie automobilových soutěží zrovna nejzlatějším písmem. Spíše naopak, vše vypadá jako černá tragikomedie.

příspěvků: 1 celý článek »

Hirvonenův účet za Sardinii: půl milionu Euro

foto

10. června 2014 • 19:00

S vráskami na čele odjížděl ze Sardinie šéf týmu M-Sport Malcolm Wilson. Z jeho Fiesty WRC s SPZ PX 12 BAT, s níž do tamější rally odstartoval Mikko Hirvonen, totiž po destruktivním požáru nezbylo vůbec nic.

žádný příspěvek celý článek »

Slovakia World Rally Team debutoval na drsnej sardínskej šotoline

foto

10. června 2014 • 09:00

Bratia Jaroslav a Erik Melichárek pod hlavičkou Slovakia World Rally Teamu tento rok vstúpili do seriálu Majstrovstiev sveta v rally fantastickým ôsmym miestom na legendárnej Rally Monte Carlo, avšak na ich ďalší svetový štart si ich fanúšikovia museli počkať niekoľko mesiacov.

žádný příspěvek celý článek »

Nejlepší výsledek Madse Ostberga na Citroënu

foto

10. června 2014 • 08:00

Po dvou třetích místech ve Švédsku a Portugalsku dosáhli Mads Ostberg a Jonas Andersson na Rally Sardinie nejlepšího umístění sezony, když dojeli na druhém místě. Khalid Al Qassimi a Chris Patterson vybojovali jejich první body sezony na Citroënu DS3 WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop veze po výborném výkonu ze Sardinie šesté místo

foto

9. června 2014 • 13:50

Poslední den Rally Sardinia byl připraven pro závodníky šestého podniku MS v rally kratší program čtyř rychlostních zkoušek zakončený populární televizní Power Stage.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Italia Sardegna: Další vítězství pro Ogiera

foto

8. června 2014 • 13:50

Relativně klidný průběh měla poslední etapa letošní Rally Italia Sardegna 2014. Poslední čtyři rychlostní testy, které patřily k těm nejkratším, které jsme mohli na středomořském ostrově letos sledovat, už nic nezměnily na dalším vítězství dvojice Sebastien Ogier - Julien Ingrassia na továrním Volkswagenu Polo R WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop na Sardinii před závěrečnou etapou šestý

foto

8. června 2014 • 10:10

Sobotní harmonogram šestého podniku Mistrovství světa v rally přichystal pouhé čtyři rychlostní zkoušky, ovšem dvě z nich znamenaly průjezdy legendárním, téměř 60 km dlouhým testem Monte Lerno, takže na posádky závodních speciálů čekalo bezmála 157 ostrých kilometrů.

žádný příspěvek celý článek »

Shakedown na Rally Italia Sardegna vyhrál Robert Kubica

foto

5. června 2014 • 12:30

Polský jezdec Robert Kubica byl nejrychlejší na dnešním shakedownu dalšího podniku mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally Italia Sardegna. Na italském ostrově jen o desetinu porazil Sébastiena Ogiera, třetí Latvala ztratil desetiny tři.

žádný příspěvek celý článek »

Citroën Racing touží po úspěchu na Sardinii

foto

2. června 2014 • 20:00

Na staronových tratích přivítá účastníky mistrovství světa v rally jeho šesté dějství - Rally Itálie Sardinie. Citroën Total Abu Dhabi WRT vysílá tři vozy DS3 WRC s posádkami ve složení: Mads Ostberg/Jonas Andersson a Kris Meeke/Paul Nagle, k nimž se připojí Khalid Al Qassimi/Chris Patterson.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Italia Sardegna

foto

20. května 2014 • 09:00

Po závodech v Jižní Americe se peloton světového šampionátu v automobilových soutěžích přesune zpět na evropský kontinent. Již na začátku června totiž bude na programu jeden z nejpopulárnějších šotolinových závodů, Rally Italia Sardegna. a přiloženém seznamu přihlášených posádek si můžete prohlédnout, kdo projevil zájem o start v letošním ročníku.

žádný příspěvek celý článek »

toplist