www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 14 - Rallye de France - Alsace

Všichni jezdci s juniorskými Citroëny DS3 R3T vyloučeni z Rallye de France

foto

29. října 2014 • 11:00

Zajímavá zpráva příšla z mezinárodní automobilové federace FIA. Všechny posádky s Citroëny DS3 R3T účastnící se juniorského světového šampionátu v rámci Rallye de France byly vyloučeny, protože jejich vůz neodpovídá homologaci.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie z Rallye de France od André Lavadinha

foto

8. října 2014 • 11:00

Zatím posledním odjetým závodem mistrovství světa v automobilových soutěžích byla asfaltová Rallye de France. Na tento hodně rychlý a divácky nepříliš přitažlivý závod se vydal i náš stálý redakční spolupracovník André Lavadinho a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky z tohoto závodu.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop nakonec v top 10 Rallye de France

foto

8. října 2014 • 09:00

Do posledního dne Rallye de France vstupovala posádka Jipocar Czech National Teamu z jedenáctého místa celkové klasifikace. Rozestupy před i za ní nenaznačovaly za standardního průběhu čtyř nedělních rychlostních zkoušek možnost polepšit si do bodované top 10 a ani ze zadu Martina Prokopa s Janem Tománkem nedotahoval nikdo, kdo by jejich pozici ohrozil.

žádný příspěvek celý článek »

Latvala vyhrál Rallye de France, Kubica opět havaroval (+VÝSLEDKY)

foto

5. října 2014 • 12:50

Tovární jezdci Volkswagenu opanovali letošní Rallye de France. Po pátečních problémech Ogiera a chybě spolujezdce na čele zůstali jen Latvala s Mikkelsenem, přičemž zasloužené vítězství si připsal finský pilot. Na stupně vítězů je doprovodil Kris Meeke.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze shakedownu Rallye de France od Tomasze Bugiela

foto

2. října 2014 • 16:30

Dnešního shakedownu na Rallye de France - Alsace na okraji servisní zóny ve Štrasburku se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Tomasz Bugiel a vy si tak můžete prohlédnout několik aktuálních snímků ze zmíněné testovací zkoušky.

žádný příspěvek celý článek »

Shakedown na Rallye de France vyhrál Jari-Matti Latvala

foto

2. října 2014 • 15:00

Králem letošních shakedownů se pomalu, ale jistě stává tovární jezdec Volkswagenu Jari-Matti Latvala. Další prvenství si připsal na dnešní 3,8 km dlouhé 'šaškárně', která se uskutečnila na tradičním úseku nedaleko servisní zóny, který ani omylem nereprezentuje charakter soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Stéphane Lefebvre má první mečbol

foto

30. září 2014 • 09:00

Vítěz tří rally ze čtyř dosavadních v programu FIA Junior WRC, Stéphane Lefebvre, stojí na nadcházející Rally Francie - Alsasko před šancí získat mistrovský titul. Radost francouzskému pilotovi ale ještě mohou překazit Martin Koči, Quentin Giordano a Alastair Fisher. Vítěz se příští rok představí za volantem DS3 R5 v šesti podnicích WRC2.

žádný příspěvek celý článek »

Citroën DS3 WRC na domácí půdě

foto

29. září 2014 • 10:00

Jedenáctý podnik mistrovství světa WRC přivádí Citroën Total Abu Dhabi World Rally Team na domácí půdu. Dvě posádky na vozech DS3 WRC, Kris Meeke - Paul Nagle a Mads Ostberg - Jonas Andersson, čeká Rally Francie - Alsasko, teprve druhý letošní podnik odehrávající se výlučně na asfaltu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist