www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 14 - Wales Rally GB

Fotogalerie z Wales Rally GB od André Lavadinha

foto

21. listopadu 2014 • 16:15

Závěrečným podnikem letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích byla Wales Rally GB. Na tradičně zablácené rychlostní zkoušky se kromě početného pole vydal i náš stálý redakční spolupracovník André Lavadinho, jehož snímky z této soutěže si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Citroën vicemistrem světa WRC

foto

20. listopadu 2014 • 08:00

Osmého pódia dosáhl pilot Citroën Total Abu Dhabi World Rally Teamu a zajistil tak druhé místo v Poháru konstruktérů WRC. Mads Ostberg a Jonas Andersson totiž dojeli třetí ve Wales Rally GB. Kris Meeke a Paul Nagle si po dramatickém průběhu posledního dne zajistili šestou pozici.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop po fantastickém posledním dni na Wales Rally GB devátý

foto

17. listopadu 2014 • 11:00

Dnes ráno by si sám na sebe nevsadil. Tovární jezdec Hyundaie Hayden Paddon necelých šest vteřin pozadu, rychlý a nekompromisní Robert Kubica o dalších sedmnáct vteřin opodál. 46 kilometrů na uklouzaném bahnitém povrchu rychlostních zkoušek posledního dne Wales Rally GB slibovalo pořádný souboj o desáté místo celkové klasifikace a jeden bod do hodnocení celé sezony.

žádný příspěvek celý článek »

Wales Rally GB vyhrál Ogier, Hirvonen se loučí stříbrem

foto

16. listopadu 2014 • 14:40

Sébastien Ogier celkem suverénně zvítězil ve Wales Rally GB a definitivně tak potvrdil obhajobu titulu mistra světa. S kariérou továrního jezdce se loučící Mikko Hirvonen vyhrál souboj o druhou příčku nad chybujícím Meekem a s mistrovstvím světa se rozloučil stylovou stříbrnou příčkou.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Wales Rally GB od André Lavadinha

foto

21. listopadu 2013 • 10:00

Závěrečným dílem letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích byla Wales Rally GB. Návrat na tratě ve Walesu byl tentokráte doprovázen velkými davy fanoušků i tradičním anglickým počasím. Jak to na tratích zkoušek vypadalo můžete nasát ze snímků našeho spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Sébastien Chardonnet vyhrál Citroën Top Driver

foto

19. listopadu 2013 • 10:00

Sébastien Chardonnet a jeho spolujezdec Thibault de la Haye se stali vítězi seriálu Citroën Top Driver. Francouzská posádka si tak vybojovala možnost startovat v příští sezoně ve WRC2 na voze DS3 R5.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop šestý na Wales Rally GB, posledním závodu sezony 2013

foto

19. listopadu 2013 • 09:00

Tečku za letošním seriálem Mistrovství světa v rally udělala o uplynulém víkendu Wales Rally GB a pro posádku Jipocar Czech National Teamu Martin Prokop / Michal Ernst to byl závěr nadmíru vydařený.

žádný příspěvek celý článek »

Poslední zvonění ve Walesu

foto

18. listopadu 2013 • 16:10

Mistrovství světa WRC 2013 vyvrcholilo v neděli ve Walesu. Poslední posádka Citroën Racing ve hře, Dani Sordo a Carlos del Barrio, dojela na Rally Wales GB sedmá. Citroën Total Abu Dhabí World Rally Team skončil v Poháru konstruktérů na druhém místě, zatímco Mikko Hirvonen a Dani Sordo ukončili sezonu na čtvrté resp. páté příčce celkového pořadí mistrovství světa pilotů.

žádný příspěvek celý článek »

Sébastien Ogier vyhrál Wales Rally GB (kompletní reportáž)

foto

17. listopadu 2013 • 15:30

Tovární jezdec Volkswagenu Sébastien Ogier vyhrál závěrečný díl letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, Wales Rally GB. Na stupně vítězů jej doprovodili týmový kolega Jari-Matti Latvala a Thierry Neuville.

žádný příspěvek celý článek »

Kvalifikaci na Wales Rally GB vyhrál Sébastien Ogier

foto

14. listopadu 2013 • 12:20

Kvalifikační zkoušku na závěrečný díl letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, Wales Rally GB, opanoval novopečený mistr světa Sébastien Ogier. Naopak zklamaný je po ránu Dani Sordo, který vinou administrativní chyby Citroënu obdržel do startu pětiminutovou penalizaci.

žádný příspěvek celý článek »

toplist