www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 11. května 2024, Svátek má Svatava, zítra Pankrác

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 14 - Rallylegend

Fotogalerie z Rallylegend od Roberta Balcara

foto

16. října 2014 • 10:00

O uplynulém víkendu se uskutečnil tradiční svátek milovníků historických vozů. Přestože akce již lehce ztrácí ze svého lesku a naopak se začíná až příliš komercionalizovat, i tak se bylo v okolí San Marina nač dívat, jak ostatně můžete posoudit ze snímků našeho spolupracovníka Roberta Balcara.

žádný příspěvek celý článek »

Úspěšná mise Hájek Teamu na Rallylegend v San Marinu

foto

15. října 2014 • 18:00

Rallylegend v San Marinu byly druhou společnou akcí Hájek Rally Teamu a jezdců Miroslava Janoty a Petra Fulína. Evropský okruhový šampion a vítěz ETCC Petr Fulín si v San Marinu poprvé vyzkoušel technickou náročnost rychlostních zkoušek středomoří a poprvé viděl akci doslova našlapanou tolika legendárními rally jezdci.

žádný příspěvek celý článek »

Výnimočné chvíle tímu KL Racing na slávnom Rallylegend

foto

15. října 2014 • 13:00

Jedno z najvzrušujúcejších a najnavštevovanejších historických rally podujatí – Rallylegend v San Marine, má za sebou úspešný 12. ročník. Slovensko na tejto výnimočnej súťaži reprezentovala posádka tímu KL Racing – Tomáš Kukučka so spolujazdcom Marekom Podobníkom. Okrem nich hájili farby žilinského tímu aj Karel Trněný s Václavom Pritzlom.

žádný příspěvek celý článek »

Kukučka, Trněný a KL Racing na Rallylegend San Marino

foto

8. října 2014 • 08:00

Okolie San Marina je od roku 2004 každoročne dejiskom výnimočného podujatia: Rallylegend privíta už tento víkend neuveriteľných 172 posádok s najrozmanitejšími historickými vozidlami rally. So štartovým číslom 50 sa na štart postaví aj jediná slovenská posádka Tomáš Kukučka/Marek Podobník so Škodou Octavia WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Hájek team s Fulínem a Janotou do San Marina

foto

7. října 2014 • 11:00

Nikde jinde na světě nenajdete tolik legendárních rally jezdců a rally automobilů pohromadě, jako na akci s názvem Rallylegend v republice San Marino nedaleko italského letoviska Rimini. Ve startovní listině Rallylegend San Marino najdeme hned několik mistrů světa a Evropy v rally a kromě jiného i posádky dvou identických vozů Opel Kadett C-GT/E 16V z radotínského Hájek Rally teamu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist