www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 16 - auto24 Rally Estonia (JERC)

Fotogalerie z auto24 Rally Estonia od Marka Pléhy

foto

4. srpna 2016 • 13:00

Po jednom ze svých letošních vrcholů, belgické Kenotek Ypres Rally, se evropský šampionát přesunul do pobaltí, kde se uskutečnila extrémně rychlá auto24 Rally Estonia. Průběh celé soutěže si můžeme připomenout na snímcích našeho stálého redakčního spolupracovníka Marka Pléhy.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z auto24 Rally Estonia od Svena Kolluse

foto

27. července 2016 • 14:00

Po jednom ze svých letošních vrcholů, belgické Kenotek Ypres Rally, se evropský šampionát přesunul do pobaltí, kde se uskutečnila extrémně rychlá auto24 Rally Estonia. Průběh celé soutěže si můžeme připomenout na snímcích našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Dominik Brož nechtěný dřevorubec v Estonsku

foto

20. července 2016 • 13:10

Tentokráte mimo bodované umístění v evropském hodnocení juniorů, ale s mnoha zážitky dokončili estonskou rally Dominik Brož s Petrem Těšínským. V cíli byla posádka TMS Czech National Junior teamu klasifikována na 11. místě v ERCJ.

žádný příspěvek celý článek »

Estonskou rally vyhrál Sirmacis, Lukjaňuk v závěru odstoupil

foto

17. července 2016 • 14:55

Druhá etapa Rally Estonia se oproti té první nesla v klidnějším duchu, alespoň co se změn celkového pořadí týče. Přesto v samotném závěru přišlo drama, které nakonec rozhodlo o celkovém vítězi soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Estonskou kvalifikaci vyhrál Lukjaňuk (+VIDEO)

foto

15. července 2016 • 13:25

Kvalifikační zkoušku před startem Rally Estonia vyhrál jeden z hlavních favoritů soutěže Alexej Lukjaňuk. Za jeho zády nejblíže skončili Ralfs Sirmacis a Kajetan Kajetanowicz, kteří se do evropského šampionátu oba vracejí po vynechání belgického asfaltu v Ypres.

žádný příspěvek celý článek »

Dominik Brož vyráží do boje o další juniorské body

foto

13. července 2016 • 12:00

Juniorské mistrovství Evropy pokračuje o nadcházejícím víkendu soutěží 24auto Rally Estonia. Na start šotolinové soutěž se postaví mimo jiné i turnovská dvojice Dominik Brož s Petrem Těšínským s Fordem Fiesta R2.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na auto24 Rally Estonia

foto

10. července 2016 • 11:00

Nezvykle slabý je seznam přihlášených posádek na další díl mistrovství Evropy v automobilových soutěžích, auto24 Rally Estonia. Pobaltskému podniku nejspíše uškodil nepříliš vydařený kalendář ME se spoustou závodů v krátkém čase a také fakt, že rychlé tratě rychlostních zkoušek výrazně vyhovují domácím pilotům.

žádný příspěvek celý článek »

toplist