www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 16 - Barum Czech Rally Zlín (ERC+MČR)

Rallyové zážitky s Barum Czech Rally Zlín nyní i v zimě!

foto

10. prosince 2016 • 08:00

Už třetí sezonu je nedílnou součástí Barum Czech Rally Zlín zážitkový program, který fanouškům automobilových soutěží nabízí řadu forem, jak si populární barumku okořenit. A protože zájem o tento program neutuchává, rozhodli se zlínští pořadatelé v tomto směru program rozšířit o jeho zimní variantu.

žádný příspěvek celý článek »

Mikulášská soutěž s Barum Czech Rally Zlín!

foto

6. prosince 2016 • 10:00

S blížícími se Vánocemi připravila opět Barum Czech Rally Zlín, jejímž partnerem je agentura CzechTourism, soutěž pro všechny fanoušky rallysportu. Ve hře je řada atraktivních cen spojených s populární barumkou, které mohou posloužit jako zajímavé vánoční dárky.

žádný příspěvek celý článek »

Barum Czech Rally Zlín v roce 2017 opět v ME a v tradičním termínu

foto

16. listopadu 2016 • 10:00

Již téměř pětatřicet let je největší tuzemská automobilová soutěž, Barum Czech Rally Zlín, spojena s mezinárodním šampionátem Mistrovství Evropy v rally. A tato vazba zůstává neporušena i pro rok 2017 – barumka je totiž opět zařazena do seriálu FIA ERC, kde patří k pilířům tohoto mezinárodního šampionátu a jeho dlouhodobým stálicím.

žádný příspěvek celý článek »

Zlínský projekt Jedu na dřeň dobyl zlatou Effie Awards

foto

8. listopadu 2016 • 12:00

Dvojité zastoupení v soutěži o nejefektivnější reklamu vyhlašované pod názvem EFFIE AWARDS Asociací komunikačních agentur (AKA) měl v pražské Lucerně Zlín díky projektu Jedu na dřeň.

žádný příspěvek celý článek »

Jaroslaw Szeja se stal mistrem ČR v produkčních vozech

foto

24. října 2016 • 16:00

I přesto, že od posledního závodu Mistrovství ČR v rally uplynuly skoro tři týdny, ukázalo se, že pro GK Forge Roto Rally Team je nakonec vše jinak. Jak můžeme zjistit z dostupných výsledků na stránkách Autoklubu České republiky, Jarosław a Marcin Szejové figurují v konečném účtování na první příčce v klasifikaci třídy 3 produkčních vozů.

žádný příspěvek celý článek »

CERS Faster Rally Team po náročné Barum rally

foto

23. září 2016 • 18:00

O posledním prázdninovém víkendu nadešel čas pro tradiční vrchol nejen české, ale i evropské rally scény. Barum Czech Rally Zlín, která dlouhodobě patří k předním podnikům mezinárodní série FIA European Rally Championship i českého národního mistrovství. Pro zlínský tým CERS performance jde navíc o domácí soutěž, takže prestiž soutěže navíc pravidelně podtrhává mohutná účast přátel a fanoušků u tratí rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Michela Riecherta

foto

19. září 2016 • 22:00

Ještě jednou se vrátíme k Barum Czech Rally Zlín, nejvýznamnější automobilové soutěži na našem území, která se uskutečnila v okolí Zlína o posledním srpnovém víkendu. Strující souboje kvalitního startovního pole provázelo nádherné letní počasí. Průběh celé soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Michela Riecherta.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Svena Kolluse

foto

14. září 2016 • 11:00

Ještě jednou se vrátíme k Barum Czech Rally Zlín, nejvýznamnější automobilové soutěži na našem území, která se uskutečnila v okolí Zlína o posledním srpnovém víkendu. Strující souboje kvalitního startovního pole provázelo nádherné letní počasí. Průběh celé soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Pro Jelínka s Machů skončila Barumka havárií

foto

13. září 2016 • 09:00

Po loňském 10. místě absolutně už to vypadalo, že je pro Honzu Jelínka smolná série startů na domácí Barumce překonána. Vždyť ze 14 dosavadních startů se mu podařilo dojet na cílovou rampu zatím pouze ve třech případech. Do letošního 46. ročníku Barum Czech rally Zlín vstupoval společně se svým spolujezdcem Petrem Machů s jasným cílem dokončit barumku a pokusit se navázat na loňský pěkný výsledek.

žádný příspěvek celý článek »

Ukradená bedna: I tak jsme spokojení, hlásí po Barumce Pešl

foto

9. září 2016 • 19:00

Na loňskou Barum Rally nevzpomínal Jaroslav Pešl zrovna v dobrém. Musel odstoupit kvůli technické závadě už ve druhé erzetě a pak si jen částečně spravil chuť ve druhém dnu, kdy už ale jel pouze v rámci superrally bez možnosti připsat si výsledek.

žádný příspěvek celý článek »

Dvojitý defekt vyřadil Kundláka s Rezkovou z Barum rally

foto

7. září 2016 • 18:00

Při Barum Czech Rally Zlín 2016 začala posádka Ján Kundlák – Michala Rezková svou jízdu smolně. V průběhu rally ale slovensko – česká dvojice bojovala a ztrátu stahovala. V závěru se pokusila dvojice v peugeotu zariskovat, ale tento tah nevyšel. Ale kdo neriskuje, ten nevyhrává…

žádný příspěvek celý článek »

Minařík racing z Barumky s pohárem

foto

7. září 2016 • 12:00

Účast na nejpopulárnější soutěži u nás bývá vždy velkým zážitkem nejen pro posádky, ale také pro celé týmy. Slušovický Minařík racing servisoval při 42. Barum Czech Rally Zlín 2016 čtyři vozy, z toho Milan Obadal si dojel pro pohárové ocenění za umístění ve třídě.

žádný příspěvek celý článek »

Dominik Brož – Barum rally se vším všudy

foto

5. září 2016 • 16:00

Jediná česká posádka, která pravidelně startuje v juniorském mistrovství Evropy, se představila i na Barum Czech Rally Zlín 2016. Dominik Brož s Petrem Těšínským na Zlínsku doslova vyválčili body za 4. místo.

žádný příspěvek celý článek »

Při letošním ročníku barumky vyhlášena opět fotosoutěž

foto

2. září 2016 • 19:00

Auto klub Barum Zlín ve spolupráci s agenturou ZLIN PRESS production vyhlašují při příležitosti letošního 46. ročníku Barum Czech Rally Zlín 2016 opět oblíbenou fotosoutěž.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Martina Husára

foto

2. září 2016 • 17:00

O uplynulém víkendu se v okolí Zlína uskutečnila nejvýznamnější automobilová soutěž na našem území, Barum Czech Rally Zlín. Strující souboje kvalitního startovního pole provázelo nádherné letní počasí. Průběh celé soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho občasného redakčního spolupracovníka Martina Husára.

žádný příspěvek celý článek »

toplist