www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 24. dubna 2024, Svátek má Jiří, zítra Marek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 16 - Rallye Waldviertel

Jan Černý přivezl z rakouské šotoliny cenný bronz

foto

22. listopadu 2016 • 15:30

Posádka Mogul Czech National Teamu Jan Černý a Petr Černohorský dosáhla s vozem Škoda Fabia R5 na rakouské Rallye Waldfiertel dalšího cenného výsledku. Na cílové rampě se nakonec radovala ze třetího místa v absolutním pořadí a také z vítežství v závodě v rámci FIA European Rally Trophy. Po rychlém přesunu na nedělní Setkání mistrů však Černý bohužel české fanoušky potěšit nemohl.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Waldviertel od Dalibora Benycha

foto

21. listopadu 2016 • 10:00

Tradičním zakončením rakouské soutěžácké sezóny bývá Waldviertel Rallye. Protože se soutěž koná nedaleko hranic s českou republikou, bývá často navštěvována českými posádkami i fanoušky. Nejinak tomu bylo i letos, jak můžete posoudit ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Waldviertel od Jörga Ullmanna

foto

20. listopadu 2016 • 16:30

Tradičním zakončením rakouské soutěžácké sezóny bývá Waldviertel Rallye. Protože se soutěž koná nedaleko hranic s českou republikou, bývá často navštěvována českými posádkami i fanoušky. Nejinak tomu bylo i letos, jak můžete posoudit ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Černý se jede učit na šotolinu

foto

17. listopadu 2016 • 02:00

Posádka Mogul Czech National Teamu Jan Černý a Petr Černohorský věnovala včerejší den intenzivní přípravě na náročnouRallye Waldviertel, která se jede o tomto víkendu.

příspěvků: 1 celý článek »

Mareš zakončí letošní sezonu na Waldviertel Rally v Rakousku

foto

16. listopadu 2016 • 08:00

Filip Mareš se může již nyní pochlubit titulem juniorského Mistra ČR v rally, druhým místem ve třídě 6 a třetím místem 2WD. Přesto se posádka Filip Mareš a Honza Hloušek chystá ke startu na rakouské Waldviertel Rally, jež je finálovým podnikem European Rally Trophy a jsou na ni zváni účastníci ze všech regionálních Trofejí.

žádný příspěvek celý článek »

toplist