www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 18 - Vančík Rallysprint Kopná (RSS)

Marcel Svačina s novou spolujezdkyní na Kopné nejrychlejší z dvoukolek

foto

18. dubna 2018 • 12:00

Čtyřiačtyřicetiletý Marcel Svačina patří ke stálicím českého rallysportu. Do letošní sezóny vstoupil s novou spolujezdkyní a první společný start proměnila dvojice z Martinic u Holešova ve vítězství. Nejenom o Kopné, ale i o soupeřích a Martině jsme si povídali s Marcelem.

žádný příspěvek celý článek »

Na Kopné v desetinách

foto

17. dubna 2018 • 13:00

Jestližepřed začátkem sezony zaznívaly z úst fanoušků i některých pořadatelů obavy z kvality startovního pole jednodenních soutěží, pak první podnik seriálu tytovýroky přinejmenším zpochybnil. Čtyřiadvacátý ročník Rallysprintu Kopná ustanovil nový sprintový rekord v účasti vozů špičkové kategorie R5 (14 exemplářů) ajeho konečné výsledky určily až poslední kilometry soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Autoklub Peugeot Rally Talent 2018 odstartoval na Kopné

foto

12. dubna 2018 • 16:00

Společný projekt Autoklubu ČR a značky Peugeot v ČR s názvem Autoklub Peugeot Rally Talent, vstoupil do letošní sezóny s novou mladou posádkou ve složení Jan Dvořák a Jiří Kalkus. S vozem Peugeot 208 R2 budou mladí členové týmu sbírat zkušenosti v závodech MČR v rallysprintu. První náročný test absolvovala juniorská posádka na 24. ročníku Rallysprint Kopná.

žádný příspěvek celý článek »

XTG Adam Cup: Kopná patřila Vopatřilovi

foto

12. dubna 2018 • 15:00

Pohárový seriál XTG Adam Cup 2018 odstartoval na Rallysprintu Kopná. Na startu se sešlo sedm dvojic, špička nakonec kopírovala loňské zvyklosti. Po technických problémech Patrika Brtníčka zvítězil obhájce pohárového titulu Martin Vopatřil, kterého nově navigoval Karel Voltner. Na stupních vítězů doplnili zlínského jezdce při teprve druhém pohárovém startu Jan Pilař a Martin Baďura.

žádný příspěvek celý článek »

Jindřich Štolfa se Zdeňkem Hawlem mezi historiky pátí

foto

12. dubna 2018 • 14:00

Již po čtyřiadvacáté se uskutečnil Rallysprint Kopná ve Slušovicích. Po sedmi rychlostních zkouškách, které měřily necelých sedmdesát kilometrů, se již počtvrté radoval z absolutního vítězství Tomáš Kostka navigovaný spolujezdcem Ladislavem Kučerou ve vozem Škoda Fabia R5.

žádný příspěvek celý článek »

Zdeněk Pokorný s Richardem Lasevičem na Kopné úspěšně v cíli

foto

12. dubna 2018 • 13:00

Ve stejné sestavě, ale s novým designem vyrazil do prvního sprintu sezóny Zdeněk Pokorný. Sedm rychlostních zkoušek zvládl pražský jezdec s Richardem Lasevičem bez větších problémů a na cílové rampě byl klasifikován na 16. místě.

žádný příspěvek celý článek »

Kopná pro Minařík racing bohatá na poháry

foto

12. dubna 2018 • 11:00

Pohárové žně, tak by se dal v krátkosti nazvat Vančík rallysprint Kopná 2018 v podání Minařík racing týmu. Tři posádky na startu, tři posádky v cíli a k tomu tři sady pohárů za umístění ve třídách.

žádný příspěvek celý článek »

Čtyři sady pohárů a zapálený retardér pro KIT Racing na Kopné

foto

12. dubna 2018 • 09:00

Na úvodní sprint letošní sezóny – Vančík rallysprint Kopná - připravil otrokovický KIT Racing čtyři vozy. Pečlivá příprava se vyplatila, neboť všechny čtyři posádky úspěšně projely cílovou rampou. Navíc při slavnostním zakončení závodu si došli Vlastimil Neumann s Ottou Slezákem pro tři a Petr Semerád s Petrem Těšínským pro jednu sadu pohárů.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Vančík Rallysprint Kopná od Dalibora Benycha

foto

11. dubna 2018 • 12:00

V okolí Slušovic se uskutečnil zahajovací podnik letošní Rallysprint série i Poháru 2+, Vančík Rallysprint Kopná. Průběh této ikonické soutěže, která proběhla za idylického jarního počasí, si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Mareš se na Kopné ukázal pátým místem

foto

11. dubna 2018 • 11:00

Krásné počasí a náročné tratě přilákaly velký počet posádek i fanoušků na úvodní podnik seriálu našeho domácího mistrovství v rallysprintu. Tradiční „Kopná“ je oprávněně nazývána „Malou Barumkou“ a léta patří mezi nejnavštěvovanější podniky v ČR.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Vančík Rallysprint Kopná od Jany Holcrové

foto

10. dubna 2018 • 13:00

V okolí Slušovic se uskutečnil zahajovací podnik letošní Rallysprint série i Poháru 2+, Vančík Rallysprint Kopná. Průběh této ikonické soutěže, která proběhla za idylického jarního počasí, si můžete připomenout prostřednictvím snímků od naší stálé redakční spolupracovnice Jany Holcrové.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport s Grzybom najrýchlejším slovenským tímom na Kopnej

foto

10. dubna 2018 • 09:00

Výbornú súťaž zažil slovenský Rufa Sport Team spoločne s poľskou posádkou Grzyb – Hundla v rámci 24. Vančík Rallysprint Kopná 2018, pričom im v cieli patrilo štvrté miesto absolútneho poradia.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Vančík Rallysprint Kopná od Ivo Prieložného

foto

10. dubna 2018 • 08:00

V okolí Slušovic se uskutečnil zahajovací podnik letošní Rallysprint série i Poháru 2+, Vančík Rallysprint Kopná. Průběh této ikonické soutěže, která proběhla za idylického jarního počasí, si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Vančík Rallysprint Kopná od Jörga Ullmanna

foto

9. dubna 2018 • 10:30

V okolí Slušovic se uskutečnil zahajovací podnik letošní Rallysprint série i Poháru 2+, Vančík Rallysprint Kopná. Průběh této ikonické soutěže, která proběhla za idylického jarního počasí, si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

Z výhry ve dvoukolkách se radoval Svačina

foto

9. dubna 2018 • 09:30

Napínavý souboj zkušenost versus mládí až do posledního kilometru závěrečné rychlostní zkoušky přinesl úvodní díl pětidílného seriálu A Sport Rallysprint série (RSS), kterým byl 24. Vančík Rallysprint Kopná 2018 ve Slušovicích. Z vítězství se radovala v hodnocení dvoukolek smíšená posádka Marcel Svačina, Martina Popelková na voze Peugeot 208 R2, která byla o pouhých 1,3 vteřiny rychlejší než dvojice Jan Talaš, Zbyněk Pils.

žádný příspěvek celý článek »

toplist