www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 06 - Swedish Rally (JWRC)

Švédská rally znovu u Karlstadu

14. září 2006 • 10:45

V příštím roce by se podle prvních informací z tábora švédských organizátorů, měla jet super speciální rychlostní zkouška znovu v okolí Karlstadu. Po šesti letech se tak znovu dočká přesunu od Hagforsu zpět do Karlstadu.

žádný příspěvek celý článek »

Solbergovy potíže stále trvají

22. února 2006 • 10:00

Přestože se tovární tým 555 Subaru WRT pustil ihned po nevydařené Švédské rally do hledání problémů Imprezy WRC, nebudou zřejmě všechny do startu Mexické rally objasněny a vyřešeny.

příspěvků: 1 celý článek »

Jako rychlobruslaři na vozech WRC

9. února 2006 • 22:30

Kdyby bylo "rychlobruslení" na vozech specifikace WRC olympijskou disciplínou, získali by Sébastien Loeb a Daniel Elena stříbrnou medaili, Xevi Pons a Carlos Del Barrio nádherné sedmé místo.

žádný příspěvek celý článek »

Premiéra v továrním týmu dopadla na výbornou

9. února 2006 • 17:00

Svou letošní pouť v juniorském světovém šampionátu v automobilových soutěžích zahájila česko-italská posádka Pavel Valoušek - Pierangelo Scalvini poprvé ve své historii se statutem továrních jezdců.

žádný příspěvek celý článek »

Mölder premiéru ve Fiestě zvládl

9. února 2006 • 10:40

Estonský pilot Jaan Mölder dokončil Švédskou rally ve voze Ford Fiesta Super 1600 na desátém místě mezi juniory. Celkově mu patřila příčka 42.

žádný příspěvek celý článek »

Matthew Wilson ve Švédsku nezklamal

8. února 2006 • 11:00

Britský mladík Matthew Wilson, který brázdí tratě seriálu mistrovství světa rally ve voze Ford Focus WRC týmu Stobart VK, dokončil víkendovou Švédskou rally na čtrnácté pozice.

žádný příspěvek celý článek »

Wilksovi start do sezóny nevyšel, Valoušek spokojený

8. února 2006 • 09:00

Britský jezdec Guy Wilks nezačal sezónu v JWRC zrovna nejlépe, když Švédskou rally dokončil s vozem Suzuki Swift Super 1600 až na deváté, tedy nebodované pozici. Navíc nebyl v průběhu víkendu spokojený s nastavením svého speciálu.

žádný příspěvek celý článek »

Kosti Katajamäki - Wilson ho pochválil

7. února 2006 • 15:00

Finský mladík Kosti Katajamäki ve Švédsku dokázal, že to s vozem specifikace WRC na sněhu opravdu umí. Ve velké konkurenci sedmadvaceti vozů WRC totiž skončil šestý.

žádný příspěvek celý článek »

Marcus Grönholm: Výhru jsem skutečně nečekal

7. února 2006 • 09:00

Přestože vedl Švédskou rally prakticky od jejího začátku až do samotného konce, byl několikanásobný finský mistr světa v automobilových soutěžích Marcus Grönholm, jednička týmu BP Ford WRC, svým vítězstvím překvapen.

žádný příspěvek celý článek »

Daniel Carlsson neví, co bude dál

7. února 2006 • 08:00

Švédský pilot Daniel Carlsson měl po skončení Švédské rally ze třetího místa takovou radost, jakoby ji vyhrál. "Byl to skvělý boj až do samotného závěru. Jsem opravdu šťastný, že jsem nakonec to třetí místo udržel. Dojet za Marcusem a Sébastienem je pro mě jako vítězství," prohlásil Švéd.

žádný příspěvek celý článek »

Týmu Subaru se ve Švédsku nedařilo

6. února 2006 • 14:00

Tovární tým 555 Subaru WRT nezačal letošní sezónu zrovna nejlépe. Petter Solberg nedokončil Rallye Monte Carlo a ve Švédsku byl nakonec vyloučen. Tři body do MS FIA značek tak pro svůj tým za jedenácté místo získal Chris Atkinson.

žádný příspěvek celý článek »

Isao Torii potěšen výkonem Lancerů WRC ve Švédsku

6. února 2006 • 13:00

Šéf továrního týmu Mitsubishi Motorsport Isao Torii vyjádřil spokojenost nad tím, jaké výkony předváděli jezdci ve vozech Lancer WRC. "Ten souboj o třetí příčku mezi Gallim a Carlssonem byl opravdu nádherný," řekl doslova Torii.

žádný příspěvek celý článek »

Loeb s Elenou ve Švédsku stříbrní

6. února 2006 • 11:00

Úspěšný víkend za sebou má tým Kronos. Posádka Loeb - Elena dojela na druhé pozici a díky sedmému místu španělské dvojice Pons - Del Barrio si tým odváží ze Švédska největší porci bodů v klasifikaci značek.

žádný příspěvek celý článek »

OMV Peugeot Norway WRT v cíli Švédské rally

6. února 2006 • 10:00

Tým OMV Peugeot Norway má za sebou velice hektický víkend. Obě posádky Peugeotů 307 WRC za sebou sice mají havárie a technické problémy, přesto se obě dostaly až do cíle v Karlstadu. Henning Solberg dojel celkově osmý a bodoval jak do hodnocení jezdců, tak do klasifikace týmů. Manfred Stohl skončil osmnáctý.

žádný příspěvek celý článek »

Kristian Sohlberg ve Švédsku nezklamal

6. února 2006 • 09:00

Velice slibnou premiéru si odbyl turecký tým Red Devil Atolye Kazaz na Uddeholm Swedish Rally, kde se za volantem extovárního speciálu Subaru Impreza WRC S10 představil již tradiční pilot této stáje, Kristian Sohlberg.

žádný příspěvek celý článek »

toplist