www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 22 - Rally Catalunya

Fotogalerie z Rally Catalunya od Svena Kolluse

foto

14. prosince 2022 • 08:00

Ve druhé polovině října se v rámci mistrovství světa v automobilových soutěžích na nějaký čas naposledy uskutečnila Rally Catalunya s centrem ve španělském městě Salou. Průběh této asfaltové soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Catalunya od Radima Pustějovského

foto

23. listopadu 2022 • 15:00

Ve druhé polovině října se nejspíš v rámci mistrovství světa v automobilových soutěžích na nějaký čas naposledy uskutečnila Rally Catalunya s centrem ve španělském městě Salou. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Radima Pustějovského.

žádný příspěvek celý článek »

Výborný výkon, ale aj sklamanie Jána Miloňa a Jantar Teamu v rámci WRC3

foto

27. října 2022 • 14:00

Podujatie 57. Rally RACC Catalunya 2022 malo rozhodnúť o tom, kto sa postaví na piedestál v rámci seriálu FIA WRC3. Jedným z adeptov bol aj Jan Černý a slovenský Jantar Team.

žádný příspěvek celý článek »

Katalánská rallye: Toyota si pojistila titul mistra světa mezi značkami

foto

25. října 2022 • 09:00

Soutěžní tým Toyota Gazoo Racing World Rally Team si dojel pro třetí mistrovský titul v letošním světovém rallyovém šampionátu FIA, kdy na rallye ve Španělsku vybojoval titul mezi značkami vítězstvím Sébastiena Ogiera.

žádný příspěvek celý článek »

Ott Tänak končí u Hyundai Motorsport

foto

23. října 2022 • 22:00

Jen pár hodin po skončení Rally Catalunya vydal Ott Tänak na sociálních sítích prohlášení o konci vzájemné spolupráce s továrním týmem Hyundai Motorsport po skončení aktuální sezóny mistrovství světa v automobilových soutěžích, která má na programu ještě jeden závod na v polovině listopadu v Japonsku.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Sébastien Ogier a Yoann Bonato vyhráli Rally Catalunya

foto

23. října 2022 • 19:00

Sébastien Ogier suverénním způsobem vyhrál letošní ročník Rally Catalunya, předposledního dílu letošního mistrovství světa. Zároveň tím získal premiérové vítězství pro svého nového spolujezdce Benjamina Veillase. Totálně upozaděný poslední závod ERC pak vyhrál Yoann Bonato.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Catalunya

foto

27. září 2022 • 17:00

Za necelý měsíc se uskuteční poslední evropský závod mistrovství světa, Rally Catalunya, který se pojede poprvé v historii také jako poslední závod mistrovství Evropy, byť s odděleným polem. Organizátoři dnes zveřejnili seznam přihlášených posádek do světového pole, uzávěrka do ERC je totiž teprve dnes.

žádný příspěvek celý článek »

toplist