www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-R 07 - Böttcher Rally Vyškov

Krátká vyškovská epizoda Lumíra Firly

foto

21. září 2007 • 01:00

Pouhou jednu rychlostní zkoušku trvalo účinkování Lumíra Firly na letošní Böttcher Rally Vyškov. Pro soutěž na jihu Moravy zvolil Lumír změnu, když namísto tradičního spolujezdce Pavla Švajdy, jenž pro tento podnik usedl vedle Eddyho Schlagera, nabídl pravou sedačku v týmovém voze Jaroslavu Jugasovi.

žádný příspěvek celý článek »

Josef Semerád oživil boje v Matador Cupu

foto

18. září 2007 • 06:00

V okolí Vyškova pokračoval národní šampionát ve dvoudenních automobilových soutěžích a vyškovské rallye se zúčastnilo i šest posádek Matador Cupu 2007. Ze startovní rampy sjely posádky Josef Semerád – Bohuslav Ceplecha, Vladimír Barvík – Petra Mynářová, Jiří Volf – Jiří Volf, Karel Pohner – Jan Husák, Lumír Galia – Ota Hloušek a Radek Majer – Michal Pohořelý.

žádný příspěvek celý článek »

„Kukuřičný muž“ Eddy Schlager

foto

17. září 2007 • 01:00

Smolný víkend zažil na své domácí Böttcher rally vilémovický tým Eurostroj Schlager. Ze dvou vozů na startu nedojel na cílovou rampu ani jediný a slabou útěchou mohly být oběma zklamaným jezdcům pouze kvalitní časy z úvodní etapy.

žádný příspěvek celý článek »

Bronzový návrat Šaška a Viktory

foto

14. září 2007 • 05:00

Téměř půl roku trval závodnický půst posádky Libor Šašek – Stanislav Viktora. Pauzu využili k důkladnému vylepšení závodní Škody Felicie. Ve Vyškově dovezl skvěle fungující vůz oba navrátilce ke třetímu místu ve třídě A5.

žádný příspěvek celý článek »

Hudec a Černoch o Vyškovské rally

foto

14. září 2007 • 03:00

Po delší odmlce se opět objevil v soutěžním voze Martin Hudec. Soutěžák, který je spíše než za volantem známý fanouškům motorismu za řídítky terénních motorek. Reprezentant ČR v populární šestidenní, který rallysportu přišel na chuť, a ta neztrpkla ani po havárii, jenž měl na svém prozatím posledním závodě v okolí Hrádku nad Nisou, kde se po velmi solidních časech nevyvaroval chyby a po nárazu do stromu musel, spolu ze Zdenkou Marouškovou na sedadle spolujezdce, ze závodu odstoupit.

žádný příspěvek celý článek »

Tradiční dominance Sparrow Racing Teamu ve Vyškově

foto

14. září 2007 • 01:00

Stává se již nepsaným pravidlem, že zlínská stáj Sparrow Racing Team opanuje třídu N2. Nejinak tomu bylo i o uplynulém víkendu v okolí Vyškova, kde se jel čtvrtý díl letošního seriálu mistrovství ČR v automobilových soutěžích.

žádný příspěvek celý článek »

Poháry i nádherná kytice pro Martinu

foto

13. září 2007 • 17:00

Talentovaná posádka Jan Sýkora – Martina Škardová má v této fázi letošní sezóny opravdu bohatý program. Během sbírání zkušeností na náročné trati Barum rally Zlín ji provázela řada obtíží, ale hned vzápětí přineslo zlepšení nálady jedenácté místo a vítězství mezi smíšenými posádkami v cíli Böttcher Rally Vyškov.

žádný příspěvek celý článek »

Flídr potvrdil vedení v mistrovství

foto

13. září 2007 • 03:00

Náchodská posádka Leoš Flídr s Bohumilem Ehlem odjížděla do Vyškova s vysokými cíli, které na cílové rampě potvrdili. Po dojezdu, ještě z kokpitu svého vozu Škoda Octavia WRC ovšem přiznali, že z Vyškovské soutěže měli velký respekt.

žádný příspěvek celý článek »

Křemen a Kouřil ve Vyškově dvakrát stříbrní

foto

13. září 2007 • 02:00

Dosud nejvydařenější soutěží kariéry mladoboleslavského pilota Michala Křemena se stala Böttcher Rally Vyškov. Tradičně se zkušeným spolujezdcem Rudolfem Kouřilem a premiérově s Hondou Civic Vti zlínského týmu Sparrow obsadili druhou příčku ve třídě N2 i v kategorii Junior 2000.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z Böttcher Rally Vyškov

foto

12. září 2007 • 15:00

O druhém zářiovém víkendu se uskutečnila Böttcher Rally Vyškov, další z podniků letošního prostředního českého šampionátu v automobilových soutěžích. Jak se dařilo posádkám na rychlých a zrádných rychlostních zkouškách si můžete prohlédnout ve fotogalerii Jiřího Dokulila a Jana Olejníčka.

žádný příspěvek celý článek »

Böttcher Rally Vyškov očima Josefa Petáka

foto

12. září 2007 • 07:00

Pilot Renaultu Clio Super 1600 Josef Peták dokončil Vyškovskou rally na druhém místě za skvěle jedoucím Janem Kopeckým, když rozhodující ztrátu nabral hned v úvodní sekci druhé etapy, kde špatně zvolil pneumatiky. I tak byl ale v cíli Pepík spokojený, jelikož se již těší na svou novou zbraň, pro kterou si odjel v úterý do Itálie.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Böttcher Rally Vyškov

foto

11. září 2007 • 12:00

O druhém zářiovém víkendu se uskutečnila Böttcher Rally Vyškov, další z podniků letošního prostředního českého šampionátu v automobilových soutěžích. Jak se dařilo posádkám na rychlých a zrádných rychlostních zkouškách si můžete prohlédnout ve fotogalerii Viktora Hausknotze.

žádný příspěvek celý článek »

Karel Pohner mistrem v „áčkových dvoulitrech“

foto

11. září 2007 • 03:00

Mokrý víkend přivítal v okolí Vyškova více jak sedm desítek přihlášených posádek, na které čekalo třináct měřených testů o celkové délce 131 kilometrů. Právě do Vyškova přijížděla královéhradecká dvojice Karel Pohner – Jan Husák s hlavním cílem, kterým bylo zajištění titulu ve třídě A/7 a to už dvě soutěže před koncem letošní sezony.

žádný příspěvek celý článek »

Rozmoklou vyškovskou rally opanovaly Octavie WRC

foto

11. září 2007 • 01:00

Další soutěží Mistrovství ČR v rally a Mistrovství ČR historických automobilů byla o uplynulém víkendu XVI. Böttcher rally, konající se na rychlých tratích v okolí Vyškova. Oblíbená soutěž, která se letos po sedmileté pauze vrátila do seriálu dvoudenních rally, přilákala na svůj start více než sedm desítek posádek, jež změřily své síly na třinácti rychlostních zkouškách o celkové délce přibližně 120 km.

žádný příspěvek celý článek »

Jaroslava Orsáka ve Vyškově zradila technika

foto

10. září 2007 • 13:00

Po velmi vydařeném startu na Barum rally čekala na posádku Jaroslav Orsák – Karel Vajík další prověrka na rychlostních zkouškách. Společně s Mitsubishi Lancer sedmé vývojové řady se postavili na Vyškovském náměstí k dvoudenní Bottcher rally. Po úspěchu ve Zlíně přišlo na Hané mírné zklamání.

žádný příspěvek celý článek »

toplist