www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 06 - OMV ADAC Rallye Deutschland (JWRC)

Fotogalerie z Německé rally

1. září 2006 • 14:00

Pro Zdeňka Sluku byl srpen opravdu velice pracovně nabitým měsícem. Jeho fotografie z Německé rally si tak do naší redakce našly cestu s notným zpožděním, ale přesto vám je nakonec můžeme nabídnout ke shlédnutí.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z OMV ADAC Rallye Deutschland

21. srpna 2006 • 00:30

Můžete si prohlédnout další fotogalerii z nedávno skončené OMV ADAC Rallye Deutschland, devátého podniku letošního světového šampionátu v automobilových soutěžích. Autorem snímků z českými fanoušky hojně navštěvovaného závodu je Marek Talaš.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z OMV ADAC Rallye Deutschland

18. srpna 2006 • 00:30

Můžete si prohlédnout třetí fotogalerii z nedávno skončené OMV ADAC Rallye Deutschland, devátého podniku letošního světového šampionátu v automobilových soutěžích. Autorem téměř stovky snímků je náš stálý spolupracovník Sharkie.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z Německa

17. srpna 2006 • 05:00

Můžete si prohlédnout druhou fotogalerii z nedávno skončené OMV ADAC Rallye Deutschland, devátého podniku letošního světového šampionátu v automobilových soutěžích. Autorem rovné stošedesátky snímků je náš stálý spolupracovník Dalibor Benych.

žádný příspěvek celý článek »

Marc Martí chválil Sordá

17. srpna 2006 • 01:10

Spolujezdec Daniho Sordá, Marc Martí, měl po skončení Německé rally na mladého španělského pilota jen slova chvály. Podle Martího může být Sordó v budoucnu ještě mnohem lepší a rychlejší.

žádný příspěvek celý článek »

Sébastien Loeb: Dani byl trochu moc rychlý

16. srpna 2006 • 11:00

Dvojnásobný mistr světa a vítěz letošní Německé rally Sébastien Loeb přiznal, že jeho týmový kolega Dani Sordó byl zpočátku až příliš rychlý. Podle něj to bude v budoucnu velmi těžký soupeř k poražení.

příspěvků: 2 celý článek »

Loeb a Elena dostali překvapivé dárky

16. srpna 2006 • 10:25

Vítězná posádka Německé rally Sébastien Loeb - Daniel Elena si také letos z Německa odvezla domů překvapivé dárky. Vloni dostali oba od hlavního sponzora soutěže OMV horská kola.

žádný příspěvek celý článek »

Německo: Martin Prokop pátý

16. srpna 2006 • 09:55

Stačil jeden krátký okamžik, jediná chyba a Martin Prokop byl při Německé rally rázem z boje o nejvyšší příčky. Jezdec Jipocar racing týmu přitom další podnik mistrovství světa v rally začal dobře.

žádný příspěvek celý článek »

Schelle oslavil na Deutschlandu kulatiny

16. srpna 2006 • 03:00

Jeden z nejlepších jezdců německé soutěžácké historie posledních dvaceti let, Niki Schelle, oslavil v průběhu letošní OMV ADAC Rallye Deutschland kuleté narozeniny. Přesně v den, kdy v okolí Trieru a Bostalsee probíhala třetí etapa devátého podniku mistrovství světa, totiž oslavil rodák ze Schongau rovnou čtyřicítku.

příspěvků: 1 celý článek »

Toni Gardemeister Marcuse neuhnal

16. srpna 2006 • 01:00

Když se náhodou na startu některé soutěže v letošním roce objeví jméno Toni Gardemeister, předním jezdců musí být jasno, že jim přibyl další pilot, který bude bojovat o stupně vítězů.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Německé rally

15. srpna 2006 • 20:45

Autorem první fotogalerie z nedávno skončené Německé rally je náš stálý redakční kolega Jiří Jermakov. Kromě snímků současných vozů v ní naleznete také i něco navíc.

příspěvků: 1 celý článek »

Pavel Valoušek vybojoval v Německu bronz

15. srpna 2006 • 14:30

Po více než dvouměsíční pauze pokračoval u našich západních sousedů světový šampionát v automobilových soutěžích. A právě na německých asfaltových tratích se podařilo Pavlu Valouškovi zajet životní výsledek v podobě třetího místa mezi juniory.

příspěvků: 1 celý článek »

Mills volal do servisu: "Je to hrůza..."

15. srpna 2006 • 09:50

O havárii Pettera Solberga na shakedownu již bylo napsáno několik článků, nicméně až nyní tovární tým 555 Subaru WRT zveřejnil podrobné informace i fotografie o tom, jak dal značně poškozenou Imprezu WRC 2006 Pettera Solberga znovu do provozuschopného stavu.

příspěvků: 2 celý článek »

Marcus Grönholm na mokru nestačil

15. srpna 2006 • 09:15

Pilot továrního týmu BP-Ford WRT Marcus Grönholm přiznal, že hned po první rychlostní zkoušce v pátek ráno mu bylo jasné, že na mokrém asfaltu nebude rychlému Sébastienu Loebovi stačit.

žádný příspěvek celý článek »

Matthew Wilson: Další zkušenosti na příští rok

15. srpna 2006 • 09:00

Britský mladík Matthew Wilson znovu přijel do Německa především pro další cenné zkušenosti, které by mu mohly pomoci v následující sezóně. Se svým Focusem WRC 05 dojel nakonec na dvanáctém místě absolutního pořadí.

žádný příspěvek celý článek »

toplist