www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 07 - 3-Städte Rallye

Werner s porsche vítězem ADAC Rallye Masters

foto

8. listopadu 2007 • 03:00

Bavorská 3-Städte Rallye, která v minulosti hostila i mezinárodní mistrovství České republiky, se letos postarala o uzavření německého seriálu ADAC Rallye Masters a mezinárodního Mitropa Rally Cupu. Soutěž s centrem v Kirchhamu vyhrál Anton Werner s porsche, který tak do zlatého konce dotáhl působení v ADAC Masters.

žádný příspěvek celý článek »

Schlagerův německý trénink

foto

5. listopadu 2007 • 02:00

Plni dojmů ze svého druhého společného vystoupení odjížděli z dějiště letošní 3 Städte Rallye Eddy Schlager a Pavel Švajda. Jejich konečný výsledek sice kvůli smolné události z pátého měřeného testu zcela nenaplnil týmové představy, časy z jednotlivých rychlostních zkoušek ale členy posádky nabádají k optimismu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z 3 Städte Rallye od Dalibora Benycha + video

foto

29. října 2007 • 08:00

O uplynulém víkendu se v okolí Kirchhamu uskutečnil další ročník 3-Städte Rallye. Populární 'soutěž tří měst' již sice nedosahuje svého dřívějšího věhlasu, přesto nabízí zajímavou podívanou. To si můžete prohlédnout na dnešní fotogalerii Dalibora Benycha, která je doplněna o krátké bonusové video, nad kterým zaplesá srdce každého fanouška milujícího éru vozů skupiny B.

příspěvků: 6 celý článek »

3 Städte náhradou za Vsetín

foto

24. října 2007 • 04:00

Sezóna 2007 zůstane v paměti Eddyho Schlagera zřejmě navždy zapsána černým písmem. I přes pečlivou přípravu a nemalé úsilí dovedl své snažení do cíle pouze dvakrát a v závěru sezóny se ze startovních listin prakticky vytratil. Nevyšel mu ani plánovaný start na vsetínské Würth – Partr rally, kam jej nepustila chřipka, a tak mu nezbylo, než hledat jinou alternativu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist