www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 07 - Rally Shalymar

"El Matadore" se škodovkou suverénem Shalymaru

foto

26. listopadu 2007 • 09:00

Neuvěřitelných sto tisíc diváků bylo svědky suverénního vítězství posádky Carlos Sainz-Luis Moya na jejich domácí Rally Shalymar. Ani noční mráz a lehké sněžení nezabránilo fanouškům, kteří chtěli poprvé po tříleté pauze opět vidět Carlose na trati španělské soutěže, vyrazit kolem čtvrté hodiny ranní na rychlostní zkoušky a najít si co nejlepší místo k pozorování.

žádný příspěvek celý článek »

Carlos Sainz v autě opět s Luisem Moyou

foto

15. listopadu 2007 • 03:00

Carlos Sainz nedávno potvrdil start na své domácí Rally Shalymar se Škodou Fabia WRC. Tato informace českého fanouška jistě zahřeje u srdce, neméně zajímavá je ale skutečnost, že se „El Matadore“ po letech objeví v soutěžním autě spolu se svým tradičním spolujezdcem, legendárním Luisem Moyou.

žádný příspěvek celý článek »

Carlos Sainz přeci jen ve Fabii WRC

foto

9. listopadu 2007 • 03:00

Dlouhou dobu se spekulovalo, s jakým vozem se představí Carlos Sainz na své domácí Rally Shalymar. V posledních dnech se nejvíce spekulovalo o Škodě Fabii WRC a Volkswagenu Polo S2000. Jak dnes nesměle potvrdili organizátoři soutěže, volba padla definitivně na český speciál týmu CRT Kopecký.

žádný příspěvek celý článek »

Carlos Sainz ve Volkswagenu Polo S2000?

foto

31. října 2007 • 08:00

Legenda světových soutěží Carlos Sainz se na konci letošní sezony opět zpoza volantu podívá na klasické rychlostní zkoušky rally. 24. listopadu by měl odstartovat do lokální Rally Shalymar, která po svém loňském obnovení navazuje na tradici, kterou si budovala v sedmdesátých a počátkem osmdesátých let.

žádný příspěvek celý článek »

toplist