www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 08 - IQ-Jänner Rallye

Video z Jänner Rallye

foto

8. února 2008 • 14:30

Před měsícem odstartovalo mezinárodní mistrovství ČR v automobilových soutěžích na tratích v okolí Rakouského Freistadtu. Dnes si můžete připomenou atmosféru zahajovacího podniku na videích o velikosti téměř 1 GB, které pro vás připravil náš stálý spolupracovník Aleš Trhlík.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Sharka

foto

22. ledna 2008 • 03:00

Přestože sněhové podmínky nebyly úplně ideální, byla letošní Jänner Rallye okulahodící podívaná, která musela potěšit všechny fanoušky stojící podél rychlostních zkoušek. To si ostatně můžete prohlédnout na téměř stodvacítce snímků, které pro vás připravil náš stálý spolupracovník Sharkie.

žádný příspěvek celý článek »

Jänner rally v podání vítěze třídy N3 – Petra Křížka

foto

21. ledna 2008 • 04:00

Zkušený pražský pilot Petr Křížek zahájil rok 2008 nejlépe, jak mohl. Vítězství ve třídě N3, auto bez poškození, plný počet bodů v tabulce MMČR. V žádném případě se nejednalo o snadné vítězství, což se také nedalo předpokládat.

žádný příspěvek celý článek »

Sparrow Racing Team vstoupil do nové sezóny v Rakousku

foto

16. ledna 2008 • 10:00

Jen několik dní po zahájení roku 2008 vstoupilo do nové sezóny také mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Tradiční úvodní díl, Jänner Rallye, čekal na posádky v Rakousku nedaleko hraničního přechodu Dolní Dvořiště a na startu nechyběly ani posádky reprezentantující zlínský Sparrow Racing Team.

žádný příspěvek celý článek »

Libor Šašek nadšen Jännerem a jízdou na hrotech

foto

16. ledna 2008 • 03:00

Poprvé ve své kariéře se vydal na IQ Jänner Rallye Libor Šašek s již zkušenějším Stanislavem Viktorou. Stanovený cíl, dokončit soutěž a nasbírat cenné zkušenosti, se mladým Západočechům podařilo splnit. Navíc si připsali body za druhé místo ve třídě A5, která bohužel oproti minulým letům nenabídla početné startovní pole.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Marka Pléhy

foto

14. ledna 2008 • 06:00

Přestože sněhové podmínky nebyly úplně ideální, byla letošní Jänner Rallye okulahodící podívaná, která musela potěšit všechny fanoušky stojící podél rychlostních zkoušek. To si ostatně můžete prohlédnout na téměř šedesátce snímků, které pro vás připravil náš kolega ze Škoda Rally Clubu Marek Pléha.

žádný příspěvek celý článek »

Jaroslav Orsák - horečky, svíčky a plány

foto

14. ledna 2008 • 05:00

Prazvláštně přivítala Nový rok posádka Jaroslav Orsák – Karel Vajík. Zatímco všichni se veselili, oba jezdci Orsák rally sport teamu se potili pod peřinami v horečkách. Kdo způsobil zdravotní potíže, jak probíhala Jänner rally a něco málo z programu týmu si přečtete v následujícím rozhovoru.

žádný příspěvek celý článek »

Problémy i poháry Lukáše Pondělíčka z Rakouska

foto

14. ledna 2008 • 03:00

Jako na houpačce probíhal úvodní podnik MMČR, IQ Jänner Rallye, pro posádku Lukáš Pondělíček – Monika Maříková. Úvodní etapa přinesla tolik problémů, kolik by stačilo snad na půl sezóny. Přesto však nakonec mají důvod ke spokojenosti. Soutěž totiž dokončili a navíc na třetí pozici ve třídě A6.

žádný příspěvek celý článek »

Honza Votava s Jännerem spokojený není

foto

11. ledna 2008 • 06:00

Honza Votava s Frantou Synáčem startující pod hlavičkou AH Auto Racing Teamu se do Rakouska vydávali s plánem dokončit úvodní podnik MMČR do 15. místa absolutně. Plzeňská dvojice se na start úvodní soutěže letošního ročníku MMČR postavila s repasovaným Lancerem EVO IX v novém válečném designu a plna očekávání teprve druhého startu v čistě zimních podmínkách.

žádný příspěvek celý článek »

Honza Štěpánek hodnotí Jänner Rallye

foto

10. ledna 2008 • 04:00

Po úspěšném vystoupení na Pražském Rallysprintu se Honza Štěpánek postavil na start první mistrovské soutěže letošní sezóny. Tradičně se vedle něj na sedačku spolujezdce posadil Marek Omelka, který při mistrovských soutěžích tvoří s Honzou již několik let nerozlučnou dvojici. Jako soutěžní náčiní pak kroměřížská dvojice zvolila osvědčené Subaru Impreza N11 Spec C.

žádný příspěvek celý článek »

K.I.T. Racing CS na Jänner Rally 2008 úspěšně

foto

10. ledna 2008 • 01:00

Na start populární sněhové soutěže u našich jižních sousedů připravil zlínský tým K.I.T. Racing CS vůz Mitsubishi Lancer EVO IX pro slovenského jezdce Petera Gavláka. Peter Gavlák navigovaný zkušeným Milošem Hůlkou a pilotující „devítku“ v tradičním červeno-stříbrném zbarvení zahájili soutěž 22. časem v úvodní rychlostní zkoušce.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Petra Frýby

foto

9. ledna 2008 • 08:00

Přestože sněhové podmínky nebyly úplně ideální, byla letošní Jänner Rallye okulahodící podívaná, která musela potěšit všechny fanoušky stojící podél rychlostních zkoušek. To si ostatně můžete prohlédnout na devadesátce snímků, které pro vás připravil náš stálý spolupracovník Petr Frýba.

žádný příspěvek celý článek »

ARC Slovakia odštartovala novú sezónu v Rakúsku

foto

9. ledna 2008 • 04:00

Nová sezóna začala pre tím ARC Slovakia poriadne z ostra, pretože naša posádka Peter Gavlák – Miloš Hůlka odcestovala už 1. 1. 2008 na obhliadku trate do rakúskeho Freistadtu. Harmonogram obhliadky Jänner rally bol dosť na tesno, a tak sa od stredy rána zastavili až v sobotu na cieľovej rampe.

žádný příspěvek celý článek »

Valouškova úspěšná premiéra s novým vozem

foto

8. ledna 2008 • 17:00

Po osmiměsíční pauze se bývalý účastník mistrovství světa juniorů Pavel Valoušek vrátil za volant soutěžního vozu a na svém oblíbeném uklouzaném povrchu dokázal při zimní Jänner Rallye vybojovat vynikající druhé místo, když byl jediným z více než stočlenného startovního pole, který byl schopen držet krok s pozdějším vítězem Václavem Pechem.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Roberta Balcara

foto

8. ledna 2008 • 09:30

Přestože sněhové podmínky nebyly úplně ideální, byla letošní Jänner Rallye okulahodící podívaná, která musela potěšit všechny fanoušky stojící podél rychlostních zkoušek. To si ostatně můžete prohlédnout na téměř sedmdesátce snímků, které pro vás připravil náš stálý spolupracovník Robert Balcar.

žádný příspěvek celý článek »

toplist