www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. dubna 2024, Svátek má Valérie, zítra Rostislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 08 - INA Croatia Delta Rally

INA Croatia Delta Rally vyhrál Corrado Fontana

foto

24. května 2008 • 16:00

INA Croatia Delta Rally dospěla do svého finále. Po patnácti absolvovaných rychlostních zkouškách se z prvního „evropského“ vítězství může radovat Corrado Fontana navigovaný Renzem Cassazou. Jejich Fiat Grande Punto S2000 dnes neměl konkurenci, přestože se Italův hlavní soupeř Michal Solowow na peugeotu zrána snažil zvrátit příznivější pořadí na svou stranu. Polák ale nakonec dojel až jako druhý, stupně vítězů doplňuje Turek Volkan Isik s dalším fiatem.

příspěvků: 2 celý článek »

INA Croatia Delta Rally: polsko-italská bitva u Záhřebu

foto

23. května 2008 • 19:05

První část třetího dílu letošního mistrovství Evropy, INA Croatia Delta Rally, přišla oproti původnímu plánu až v pátek ráno. Dva zamýšlené čtvrteční průjezdy testem Pila byly jen pár dní před startem rally z bezpečnostních důvodů odvolány a po slavnostním startu ve čtvrtek odpoledne se tak posádky přesunuly místo rychlostních zkoušek na oficiální party.

žádný příspěvek celý článek »

Test Citroënu C2 S1600 před INA Croatia Delta Rally

foto

21. května 2008 • 09:00

Již zítra odstartuje třetí díl letošního mistrovství Evropy v automobilových soutěžích. Na startu INA Croatia Delta Rally se objeví i dvě české posádky s vozy Citroën. Model C2 S1600, který bude řídit Antonín Tlusťák, si můžete prohlédnout na snímcích z pondělního testování.

žádný příspěvek celý článek »

INA Delta Croatia Rally přišla o první etapu

foto

20. května 2008 • 13:00

Smíšené pocity zažívají letos chorvatští organizátoři třetího podniku letošního mistrovství Evropy. Na poslední chvíli se jim podařilo sehnat sponzora a zachránit tak konání podniku, téměř ve stejnou dobu však přišli o kompletní první den soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Zveřejněn seznam přihlášených na Croatia Delta Rally

foto

13. května 2008 • 15:45

Nepříliš početný je seznam přihlášených posádek na Croatia Delta Rally, třetí podnik letošního mistrovství Evropy. Nenachází se v něm ani příliš mnoho novinek kromě již ve fóru avizované změny vozu u Lucy Bettiho a spolujezdce u Antonína Tlusťáka.

žádný příspěvek celý článek »

Do Evropy opět přihlášený Juraj Šebalj

foto

8. dubna 2008 • 15:00

Chorvatský jezdec Juraj Šebalj se přihlásil do šampionátu mistrovství Evropy již v loňském roce, kvůli nedostatkům financí však z pravidelnějších startů sešlo. I letos se tento sympatický pilot přihlásil do ME a doufá, že se mu letošní plány podaří naplnit.

žádný příspěvek celý článek »

toplist