www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 08 - Rajd Polski

Fotogalerie z Rajdu Polského od Miroslawa Zagórného

foto

17. července 2008 • 01:00

Na počátku června se jel u našich severních sousedů Rajd Polski, kandidátský podnik na mistrovství světa letos zařazený do seriálu mistrovství Evropy. Jak se dařilo posádkám na náročných šotolinových zkouškách u Mazurských jezer si můžete prohlédnout v dnešní fotogalerii našeho stálého spolupracovníka Miroslawa Zagórného.

žádný příspěvek celý článek »

Rajd Polski pro "Evropany" nedobytou baštou

foto

8. června 2008 • 21:15

Doslova letní počasí přivítalo během prvního červnového víkendu účastníky mistrovství Evropy a rovněž polské piloty na vrcholu letošní rallyové sezony u naších severních sousedů, na Rajdu Polském, který se jako již několikrát v posledních letech uskutečnil na šotolinových tratích severovýchodního Polska. Tato rally by se příští rok mohla objevit v seriálu mistrovství světa a tak bylo letošní vydání generálkou před světovým debutem.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Rajd Polski ONLINE!

foto

7. června 2008 • 03:00

Rajd Polski dospěl do své poloviny. Po osmi odjetých rychlostních zkouškách je celkem zřejmé, jak je na tom pole účastníků mistrovství Evropy v porovnání s polským mistrovstvím. Na čele se usadil poněkud překvapivě domácí Michal Bebenek následovaný úřadujícím polským mistrem Bryanem Bouffierem z Francie. Teprve na páté příčce je nejrychlejší z pilotů registrovaných do ME, rovněž domácí Michal Solowow. Nedělní část má na programu šest rychlostních zkoušek o celkové délce necelých 130 km, první z nich startuje v 8:02. Sledujte Rajd Polski se serverem AutoSport.CZ!

příspěvků: 1 celý článek »

Shakedown na Rajdu Polském ovládly Peugeoty

foto

6. června 2008 • 15:20

Mistrovství Evropy tento víkend čeká další pokračování. Rajd Polski do seriálu přináší po dvou asfaltových podnicích opět nezpevněný povrch, první zkušenosti se šotolinou v okolí Mikolajek mohly posádky nasbírat dnes během dopoledního shakedownu. Na 3.3 kilometry dlouhém úseku z Nových Sadů do Prawdowa vládlo slunečné počasí, které by podle předpovědi mělo trvat po celou dobu polské „Evropy“. Pod hranici dvou minut se na shaku dostaly pouze posádky na vozech Peugeot 207 S2000 v pořadí Kosciuszko, Bouffier a Solowow.

žádný příspěvek celý článek »

Oscar Svedlund pojede na Rajdu Polském s Imprezou N14

foto

11. ledna 2008 • 02:00

V minulých dvou ročnících patřil švédský pilot Oscar Svedlund k největším favoritům na vítězství v polské části evropského šampionátu. Také v nadcházející sezóně má v plánu start na tratích kolem Mikolajek. Na sever Polska by měl přivézt nejnovější zbraň automobilky Subaru - model Impreza STI N14.

žádný příspěvek celý článek »

toplist