www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 08 - Arctic Lapland Rally

Arctic Lapland Rally v rukou Juhy Sala

foto

29. ledna 2008 • 10:00

Juha Salo, třetí muž předchozích dvou vydání Arctic Lapland Rally, letos konečně vyhrál zahajovací podnik finského mistrovství. Na druhém místě skončil Kosti Katajamäki, stupně vítězů doplnil Jari Ketomaa, který se po letech vrátil do kokpitu Subaru. Poprvé a naposledy jel s modelem N12 z dílen Tommi Mäkinen Racing; už na další rally by měl jet s novou „en-čtrnáctkou“.

žádný příspěvek celý článek »

Kristian Sohlberg testoval Fiat Punto S2000

foto

23. ledna 2008 • 04:00

Finský pilot Kristian Sohlberg mající zkušenosti ze startů v mistrovství světa s vozy WRC a skupiny N měl možnost si premiérově vyzkoušet svezení ve speciálu Fiat Punto S2000, se kterým se zúčastní nejen finského šampionátu, ale také dvou podníků v rámci mistrovství světa.

příspěvků: 6 celý článek »

Janne Tuohino se Subaru Impreza WRC

foto

11. ledna 2008 • 13:00

Kariéra finského pilota Janne Tuohina je zatím stále zastřena tajemstvím. I přes veškerá jednání se zatím nepodařilo dát dohromady žádný program, přesto se začíná blýskat na lepší časy. První vlaštovkou je start na domácí Arctic Lapland Rally se Subaru Impreza WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Do finského šampionátu přihlášeno 12 vozů WRC

foto

10. ledna 2008 • 02:00

Celkem dvanáct pilotů se speciály WRC se přihlásilo do finského šampionátu, který začne jako již tradičně v okolí Rovaniemi při Arctic Lapland Rally. Ta se jede o předposledním lednovém víkendu, tedy ve stejném termínu, jako legendární Rallye Monte Carlo.

žádný příspěvek celý článek »

Mika Häkkinen opět v rally

foto

13. listopadu 2007 • 05:00

Dvojnásobný mistr Formule 1, Fin Mika Hakkinen, se opět postaví na start automobilové soutěže. Zasáhnout by zanedlouho chtěl do některých domácích podniků, které by se měly jet na sněhu. Hakkinen v minulých dnech ohlásil konec své bohaté kariéry okruhového jezdce, s motoristickým sportem však rozhodně nekončí, o čemž svědčí jeho zájem o rally.

žádný příspěvek celý článek »

toplist