www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 09 - FxPro Cyprus Rally 2009 (PCWRC+JWRC)

Fotogalerie z FxPro Cyprus Rally

foto

18. března 2009 • 08:00

O uplynulém víkendu skončil třetí díl letošního mistrovství světa, FxPro Cyprus Rally. Zda se experimentální návrat ke smíšeným podnikům s asfaltovým i šotolinovým povrchem vydařil ukáže až čas, fotografové však měli žně, jak ostatně můžete posoudit na následujících snímcích.

žádný příspěvek celý článek »

Sandell: Se S2000 musíte pořád tlačit na maximum!

foto

17. března 2009 • 12:00

Dva starty – dvě vítězství, taková je vizitka Patrika Sandella a týmu Red Bull Škoda, který v letošní sezoně nasazuje v rámci PCWRC vůz Škoda Fabia S2000. Jak hodnotí uplynulou Kyperskou rally posádka prozradí následující rozhovor...

žádný příspěvek celý článek »

Munchi's na Kypru vstoupil do mistrovství světa

foto

17. března 2009 • 08:00

Při uplynulé kyperské rally si svou letošní premiéru odbyl argentinský Munchi's Ford, který díky novým pravidlům světového šampionátu může bodovat do hodnocení týmů i přesto, že nasadil pouze jeden soutěžní speciál.

žádný příspěvek celý článek »

Loeb a Elena dosáhli 50. vítězství

foto

16. března 2009 • 10:00

Jako perfektně naprogramovaný stroj fungovala posádka Sébastien Loeb - Daniel Elena na voze C4 WRC na poslední etapě Kyperské rallye 2009, první soutěže, která se jela na smíšených površích od roku 1966. A v cíli na ni čekalo rekordní 50. vítězství kariéry ve WRC. Čtvrtá pozice dvojice Dani Sordo - Marc Martí rozšířila bodový účast Citroënu a potvrdila jeho vedení v Poháru konstruktérů.

žádný příspěvek celý článek »

Hirvonen dojel na Kypru druhý poté, co Ford ovládl závěrečný den soutěže

foto

16. března 2009 • 07:00

Mikko Hirvonen A Jarmo Lehtinen dnes dokončili kyperskou rally na celkově druhém místě, když se svým Fordem Focus RS WRC vyhráli dvě zahajovací rychlostní zkoušky závěrečného dne. Finská posádka projela cílem třetí soutěže dvanáctikolového šampionátu s odstupem 27,2 s za vítězným Sebastienem Loebem.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop získal maximum juniorských bodů

foto

16. března 2009 • 01:00

Martin Prokop s Janem Tománkem si odváží z Kyperské rally vítězství v rámci juniorské klasifikace. Tímto výsledkem se zároveň posunuli do čela juniorské klasifikace. Absolutně obsadili čtrnáctou příčku.

žádný příspěvek celý článek »

Třetí etapa Kyperské Rally vystavila Semerádovi stop

foto

15. března 2009 • 23:00

Posádka Sherlog Racing teamu Martin Semerád – Bohuslav Ceplecha nedokončila soutěž Mistrovství světa, Rally of Cyprus, když jejich Mitsubishi Lancer EVO IX zůstalo stát s poškozeným diferenciálem ve dvanácté rychlostní zkoušce.

žádný příspěvek celý článek »

Kypr: Sebastien Loeb opět přepsal historické tabulky

foto

15. března 2009 • 12:50

Celkem 50. prvenství na mistrovství světa si dnes krátce před polednem připsal na své konto úřadující světový šampión Sebastien Loeb s Citroenem C4 WRC, když uhájil své vedení o 27.2 vteřiny před druhým Mikkou Hirvonenem na Fordu Focus WRC. Třetí příčka je pak příjemným překvapením pro Pettera Solberga na privátní Xsaře WRC.

příspěvků: 1 celý článek »

Sledujte Rally Cyprus ON LINE se serverem AutoSport.CZ

foto

15. března 2009 • 08:20

Udrží Sebastien Loeb své vedení a získá další deset bodů do průběžné klasifikace mistrovství světa FIA rally 2009? Jak náročná bude nejdelší čtyřicekilometrová zkouška Kyperské rally? To vše můžete sledovat živě se serverem AutoSport.CZ!

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop zastavil atak Kosciuszka a nadále vede

foto

14. března 2009 • 20:00

Martin Prokop s Janem Tománkem se nadále drží na vedoucí příčce juniorské klasifikace. Nejbližší rival Kosciuszko ztrácí více než dvě minuty. Absolutně figurují na patnáctém místě.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Semerád předčasně zakončil druhou etapu Rally Kypr

foto

14. března 2009 • 19:00

Martin Semerád s Bohuslavem Ceplechou v pátek odstartovali do Kyperské Rally. První, asfaltovou etapu dokončila posádka Sherlog Racing Teamu na desátém místě v klasifikaci Mistrovství světa produkčních vozů. Cílem pro druhou etapu bylo sbírat další zkušenosti s jízdou na nezpevněném, šotolinovém povrchu, se kterým má mladý český jezdec velmi málo zkušeností.

žádný příspěvek celý článek »

Kypr: Loeb jde za dalším vítězstvím

foto

14. března 2009 • 17:25

Do závěrečného dne letošní FxPro Rally Cyprus nastoupí z pozice prvního jezdce opět Sebastien Loeb, který přes dnešní neustále měnící se podmínky na šotolinové trati dokázal udržet náskok před Mikko Hirvonenem. Ten dnes odsunul na třetí pozici Loebova týmového kolegu Daniho Sorda.

příspěvků: 2 celý článek »

Vydařený úvod Martina Prokopa

foto

13. března 2009 • 19:45

Martin Prokop s Janem Tománkem vévodí s obrovským náskokem juniorské klasifikaci. Útokem na asfaltu dokonale zaskočili své jediné konkurenty Kosciuszka a Burkarta.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Semerád v cíli první etapy Rally Kypr

foto

13. března 2009 • 19:15

V páteční podvečer dorazila do kyperského Limassolu posádka ve složení Martin Semerád – Bohuslav Ceplecha. Úspěšně tak zakončila náročnou první asfaltovou etapu Rally of Cyprus, soutěže zařazené do seriálu Mistrovství světa, a předala vůz do péče mechaniků, kteří soutěžní Mitsubishi Lancer EVO IX připraví na druhou, šotolinovou etapu.

žádný příspěvek celý článek »

Úvodní den na Kypru v režii Citroenů

foto

13. března 2009 • 16:50

První den letošní Kyperské rally vyzněl jednoznačně pro Sebastiena Loeba na Citroenu C4 WRC, kterému naprosto dokonale kryl záda na šesti dnešních rychlostních testech jeho týmový kolega Dani Sordó. Na jezdce továrního týmu BP Ford AD Mikko Hirvonena a Jari-Matti Latvalu tak nezbyly s minutovým odstupem na lídra rally lepší než třetí a čtvrtá příčka.

žádný příspěvek celý článek »

toplist