www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 09 - Acropolis Rally of Greece (PCWRC)

Al Attiyah vyloučen z Řecké rally

foto

30. července 2009 • 19:25

Nasser Al Attiyah byl definitivně vyloučen z výsledků červnové Acropolis rally. Rozhodnutí padlo na zvláštním jednání sportovních komisařů v Jyvaskyla. Nasser skončil v Řecku druhý a dostal se tímto výsledkem na čelo průběžné klasifikace produkčního šampionátu. Konečné výsledky soutěže však měly dodatek podléhající 'kompletní kontrole motoru' jeho vozu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Acropolis od Vittoria Sanguinetiho

foto

15. července 2009 • 05:00

Vinou technických či zdravotních problémů se některé z fotogalerií z posledních soutěží opozdily. Proto dnes začněme krátký seriál těchto opožděných fotografií snímky z Rally Acropolis od našeho stálého redakčního spolupracovníka Vittoria Sanguinetiho.

žádný příspěvek celý článek »

Lambros Athanassoulas o Acropolis exkluzivně pro AutoSport.CZ

foto

15. června 2009 • 18:30

Největším překvapením letošní Acropolis Rally of Greece byl bezesportu řecký pilot Lambros Athanassoulas, který dokázal přivézt Škodu Fabii S2000 do cíle na výborném osmém místě absolutně a prvním v hodnocení PCWRC. Proto jsme oslovili Lambrose k rozhovoru po jeho životní soutěži.

žádný příspěvek celý článek »

Lambros Athanassoulas: Je to jako sen!

foto

15. června 2009 • 14:00

Senzačního vítězství dosáhl domácí Lambros Athanassoulas, který se na start letošní Acropolis rally postavil s novou zbraní mladoboleslavského týmu. Řek dokázal od samého úvodu zajíždět výborné časy a po úpravách nastavení se již v průběhu první etapy dokázal prokousat na samé čelo průběžného pořadí produkčního mistrovství.

žádný příspěvek celý článek »

Sordo a Martí splnili úkol

foto

15. června 2009 • 12:00

Díky "restartu" do třetího dne Acropolis Rally 2009 podle pravidla SuperRally získala druhá tovární posádka Citroënu Dani Sordo a Marc Martí čtyři kýžené body do Poháru konstruktérů mistrovství světa WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop: Nedostal jsem se do závodu

foto

15. června 2009 • 11:00

Martin Prokop se spolujezdcem Janem Tománkem si z Řecka odvážejí čtyři body za pátou příčku produkční klasifikace. Absolutně skončili pod Akropolí třináctí. Mezi produkční vozy se z prvenství radoval Řek Athanassoulas, druhý Nasser Al Attiyah si upevnil vedoucí příčku průběžné klasifikace.

žádný příspěvek celý článek »

Ford slaví jubilejní 70. vítězství v mistrovství světa

foto

15. června 2009 • 09:00

Mikko Hirvonen a Jarmo Lehtinen dojeli do cíle řecké Acropolis Rally na prvním místě a zajistili tak pro barvy Fordu již 70. vítězství ve světovém šampionátu automobilových soutěží. Finská posádka s vozem Ford Focus RS WRC vyhrála nejnáročnější podnik dvanáctidílného seriálu s náskokem 1 min 12,9 s.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Semerád kvůli technice nedokončil Acropolis Rally

foto

15. června 2009 • 07:00

I ve třetí etapě Acropolis Rally provázely tým Pirelli Star Driver technické problémy, které nakonec vyústili v Semerádovo odstoupení. Do třetí etapy Řecké Rally Acropolis odstartovala posádka Pirelli Star Driver Teamu s cílem najet další slušnou porci kilometrů na šotolině a pokusit se snížit časový odstup od špičky mezi produkčními vozy.

žádný příspěvek celý článek »

Ohlasy jezdců s cíle Acropolis Rally of Greece

foto

15. června 2009 • 03:00

Na tradičně prašných a hodně rozbitých šotolinových cestách se o uplynulém víkendu uskutečnil další díl světového šampionátu v automobilových soutěžích, Acropolis Rally of Greece. Jak se v cíli soutěže přední posádky vyjadřovaly o svém vystoupení si můžete přečíst v tomto článku.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z 1. etapy Rally Acropolis od Miroslava Knedly

foto

14. června 2009 • 15:30

Na tradičně prašných a hodně rozbitých šotolinových cestách se o uplynulém víkendu uskutečnil další díl světového šampionátu v automobilových soutěžích, Acropolis Rally of Greece. Podél tratě jsme měli i našeho stálého redakčního spolupracovníka Miroslava Knedlu, jehož fotogalerii z první etapy si můžete dnes prohlédnout.

příspěvků: 1 celý článek »

Acropolis Rally kořistí Hirvonena, double Fordu

foto

14. června 2009 • 15:00

Nezvykle mimo zaběhnutý pořádek skončila letošní Rally Acropolis vítězstvím finského pilota Mikko Hirvonena, kterého na stupě vítězů doprovodili Sébastien Ogier a Jari-Matti Latvala. Vítězství v PCWRC vybojoval domácí Lambros Athanassoulas se Škodou Fabií S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Acropolis Rally of Greece ON LINE

foto

14. června 2009 • 07:10

Dnešní závěrečná etapa uzavře další díl letošního světového šampionátu, Acropolis Rally of Greece. Jak se bude dařit zbytku zdecimovaného startovního pole na jedné z nejrozbitějších tratí celého seriálu můžete sledovat živě společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Sebastien Loeb: Řecko pro mě letos skončilo

foto

13. června 2009 • 12:10

Sebastien Loeb je jezdcem, který chybuje zřídkakdy. Přes střechu poslal svůj vůz naposledy více než před rokem, ale každopádně v jeho případě jde vždy o malé drama. Tentokrát se nám podělil se svým pohledem na událost, k níž došlo na dnešní úvodní RZ druhého dne Acropolis Rally, Klenia Mycenae 1.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Semerád připraven na Acropolis rally

foto

12. června 2009 • 06:00

Dva dny v enormním horku se seznamovala s tratí další šotolinové soutěže posádka Martin Semerád – Bohuslav Ceplecha, která ve čtvrtek večer oficiálně odstartuje do třetího podniku Mistrovství světa v barvách týmu Pirelli Star Driver Teamu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze shakedownu Rally Acropolis od Miroslava Knedly (+projížďka lodí)

foto

11. června 2009 • 16:15

Na tradičně prašné a hodně rozbité šotolinové trati začal dnes dnešním dopoledním shakedownem letošní ročník Acropolis Rally of Greece. Podél tratě jsme měli i našeho stálého redakčního spolupracovníka Miroslava Knedlu, jehož fotogalerii si můžete dnes prohlédnout.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist