www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 16. dubna 2024, Svátek má Irena, zítra Rudolf

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 09 - Würth Partr Rally Vsetín

Video z Würth Part Rally Vsetín od Aleše Trhlíka

foto

11. prosince 2009 • 16:30

Zítra odstartuje ve Slušovicích definitivně poslední podnik letošní soutěžácké sezóny. Pro navození správné atmosféry si dnes na videích od našeho stálého redakčního spolupracovníka Aleše Trhlíka připomeneme závěrečný rallysprint, Würth Partr Rally Vsetín.

žádný příspěvek celý článek »

Derniéra s životním výsledkem Václava Dunovského

foto

13. listopadu 2009 • 13:00

Na startu šestého ročníku Würth-Partr Rally Vsetín, která byla závěrečným podnikem letošního šampionátu jednodenních soutěží, nechyběly na konci října ani soutěžní vozy ze zlínské stáje Sparrow Racing Team.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Würth Partr Rally Vsetín od Ondřeje Zemana

foto

2. listopadu 2009 • 18:00

Rallysprintový seriál uzavřela Würth Partr Rally Vsetín. Náročné valašské zkoušky byly tentokrát umocněny náročnýmí povětrnostními podmínkami a uklouzanou tratí. A že se bylo nač dívat, to můžete posoudit z fotografií stálého redakčního spolupracovníka Ondřeje Zemana.

žádný příspěvek celý článek »

Fotografie ze Vsetína od Josefa Petrů

foto

1. listopadu 2009 • 22:00

Pošmourné počasí se neslo nad posledním rallysprintem letošního šampionátu, který se odehrál ve Vsetíně a jeho okolí. Nevlídné podmínky ale neodradily téměř devět desítek soutěžních posádek a stejně tak fotografy podél trati. Jedním z nich byl i náš stálý spolupracovník Josef Petrů, jehož snímky vám nyní přinášíme.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam.cz Rally Team na Valašsku na bodech

foto

30. října 2009 • 12:45

Na poslední rallysprint do Vsetína vyslal Seznam.cz Rally Team opět jen jednu posádku. Sláva Ducháček s Romanem Peškem získali body za sedmé místo a celkově skončili jedenáctí. Navíc dva ze tří celkových medailistů během sezony startovali v barvách Seznam.cz Rally Teamu a tak bylo v cíli hned několik důvodů k radosti.

žádný příspěvek celý článek »

Nedokončený Vsetín se Škodou Fabia S2000

foto

28. října 2009 • 12:00

Na poslední díl našeho rallysprintového šampionátu Würth Partr Rally Vsetín odjížděli Jaromír Tarabus a Daniel Trunkát s hlavním cílem vyzkoušet si jízdu ve voze Škoda Fabia S2000. Bohužel, již po první sekci soutěže museli odstoupit ze třetího místa kvůli závadě na elektroinstalaci vozu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Würth Partr Rally Vsetín od Matěje Skalníka

foto

27. října 2009 • 17:00

Vsetín. Náročné valašské zkoušky byly tentokrát umocněny náročnýmí povětrnostními podmínkami a uklouzanou tratí. I přesto se bylo nač dívat, jak můžete posoudit z fotografií nové posily AutoSportu.CZ Matěje Skalníka.

příspěvků: 1 celý článek »

Enteria a.s. Rally Cup - Prémii za vítězství získá Jan Havel

foto

27. října 2009 • 08:40

Posledním bodovaným podnikem letošní rallyové sezóny byla rally ve Vsetíně. Celkovým vítězem se stal Pavel Valoušek na Octavii WRC, nicméně o celkovém mistru v MČR bylo rozhodnuto již před touto soutěží a stal se jím Jaroslav Orsák. Nicméně o vítězi Enteria a.s. Rally Cupu rozhodnuto nebylo a o první místo bojovali hned dva jezdci - Jan Havel a Lumír Firla.

příspěvků: 1 celý článek »

Černá kaňka na bronzu Grzyba

foto

26. října 2009 • 22:00

Premiéru za volantem Škody Fabie S2000 si na Würth Partr Rally Vsetín odbyl Grzegorz Grzyb. Pěkný výkon jej vynesl až ke třetí příčce absolutně, na umístění polského pilota v barvách slovenské stáje Fiat Rufa Rally Team ale přesto ulpěla velká kaňka.

příspěvků: 6 celý článek »

Fotogalerie z Würth Partr Rally Vsetín od Miroslava Knedly

foto

26. října 2009 • 15:00

Letošní rallysprintovou sezónu uzavřela o uplynulém víkendu Würth Partr Rally Vsetín. Náročné valašské zkoušky byly tentokrát umocněny náročnýmí povětrnostními podmínkami a uklouzanou tratí. I přesto se bylo nač dívat, jak můžete posoudit z fotografií našeho stálého redakčního spolupracovníka Miroslava Knedly.

žádný příspěvek celý článek »

Firla ve Vsetíně korunoval úspěšný rok

foto

26. října 2009 • 14:30

Solidním výsledkem na Würth Partr rally Vsetín zakončila sezónu 2009 severomoravská soutěžní posádka Lumír Firla – Pavel Dresler. Dvojice, závodící se starším Mitsubishi Lancer EVO VII, již potřetí v řadě vybojovala umístění v první desítce absolutního pořadí, čímž si zajistila sedmé místo v rámci konečné tabulky letošního Mistrovství ČR ve sprintrally.

žádný příspěvek celý článek »

Tretie miesto pre tím Rufa so Škodou Fabia S2000

foto

26. října 2009 • 13:00

Slovenský tím RUFA Rally má za sebou úspešnú premiéru novej techniky - Škoda Fabia S2000. Výsledkom je tretie miesto posádky Grzegorz Grzyb, Przemyslaw Mazur na podujatí Würth Partr Rally Vsetín.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Würth Partr Rally Vsetín od Luboše Laholy

foto

26. října 2009 • 03:00

O uplynulém víkendu se jel závěrečný díl letošního rallysprintového šampionátu, Würth Partr Rally Vsetín. Náročné podmínky prověřily posádky skutečně dokonale, jak ostatně můžete shlédnout na videu od našeho spolupracovníka Luboše Laholy.

příspěvků: 5 celý článek »

Impreza pro Pecha zajímavou zkušeností

foto

25. října 2009 • 18:30

Bez jakéhokoliv tlaku na výsledek či bodový zisk mohli jet na tratích vsetínské sprintrally Václav Pech a Petr Uhel. Do cíle přesto dovezli bílomodročerný hatchback Subaru Impreza WRX STI na výborné čtvrté příčce.

žádný příspěvek celý článek »

Posádku CNG Seznam.cz Rally Teamu vyřadila havárie

foto

24. října 2009 • 20:25

Na letošní ročník Rally Vsetín nebude v dobrém vzpomínat CNG Seznam.cz Rally Team a jeho posádka Tomáš Enge - Michal Ernst. Na druhé rychlostní zkoušce totiž dvojice havarovala a nehoda se neobešla bez následků. Navigátor Michal Ernst musel být hospitalizován.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist