www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 10 - Rally Guanajuato Bicentenario (PWRC+SWRC)

Fotogalerie z Mexické Rally od André Lavadinha

foto

11. dubna 2010 • 10:00

V minulých dnech se nám podařilo navázat spolupráci s předním portugalským fotografem André Lavadinhem. Dnes máme příležitost ochutnat si první várku jeho snímků z druhého podniku mistrovství světa v automobilových soutěžích, březnové Rally Guanajuato Bicentenario.

příspěvků: 3 celý článek »

Se Sebastienem Loebem o okruzích, rally a Kimi Raikkonenovi

foto

10. března 2010 • 07:00

Největší mediální událostí probíhající sezony světového šampionátu v rally je výzva, které čelí bývalý mistr světa Formule 1 Kimi Raikkonen po přestupu do pro něho úplně nové motoristické disciplíny. Vstupuje do teritoria, do kterého žádný jiný jezdec Formule 1 nevkročil na víc než pár jednotlivých startů.

žádný příspěvek celý článek »

Rozhovor s Malcolmem Wilsonem o Mexiku a nových pravidlech

foto

9. března 2010 • 12:00

Rozhovor s Malcolmem Wilsonem, šéfem tovární stáje BP-Ford Abu Dhabi World Rally Team a zároveň majitelem M-Sportu, který vyvíjí vozy Ford Fiesta S2000. Proč se jeho týmu nedařilo v Mexiku? Co říká na vývoj nových pravidel?

žádný příspěvek celý článek »

Loeb s Elenou vítězí v Mexiku počtvrté v řadě

foto

9. března 2010 • 10:00

Sébastien Loeb a Daniel Elena vstupovali do závěrečného dne Rally Mexiko s komfortním náskokem před největšími soupeři. A tak se v podstatě soustředili na udržení náskoku, aby nepřišli o své čtvrté mexické vítězství v nepřerušované řadě po sobě. Francouzsko - monacká posádka tak zcela naplnila svou mexickou misi.

žádný příspěvek celý článek »

Ford po mexické rallye zůstává v čele průběžné klasifikace mistrovství světa

foto

9. března 2010 • 08:00

Tým BP Ford Abu Dhabi se udržel v čele průběžného hodnocení mistrovství světa automobilových soutěží FIA, když v Mexiku získal dvě bodovaná umístění. Mikko Hirvonen a Jarmo Lehtinen dovezli svůj Focus RS WRC po náročných šotolinových cestách do cíle jako čtvrtí, zatímco Jari-Matti Latvala a Miikka Anttila skončili pátí s odstupem 27,6 s. Ford tak po dvou kolech třináctidílného seriálu MS vede průběžné hodnocení s náskokem šesti bodů.

žádný příspěvek celý článek »

Mexiko 2010 – střípky ze zákulisí

foto

8. března 2010 • 19:00

V Mexiku pokračoval o uplynulém víkendu světový šampionát v automobilových soutěžích. Zákulisím se pak nesly zajímavé informace, o které se s vámi podělíme v tomto článku. Co tedy bylo možné za oponou slyšet?

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze 3. etapy mexické soutěže od Miroslava Knedly

foto

8. března 2010 • 06:00

Závěrečná etapa Rally Guanajuato Bicentenario měla na programu pouhopouhé tři rychlostní zkoušky, přesto přinesla napínavý souboj o stříbrnou příčku mezi Ogierem a Solbergem. I k tomuto souboji se přenesme virtuálně prostřednictvím fotografií našeho stálého redakčního spolupracovníka Miroslava Knedly.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop se po Mexiku ujal vedení v šampionátu S-WRC

foto

8. března 2010 • 03:00

Martin Prokop s Janem Tománkem a vozem Ford Fiesta S2000 v barvách Czech Ford National Teamu vybojovali v Mexiku druhé místo v hodnocení S-WRC a po dvou soutěžích se ujali vedení v tomto šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Mexiko: Vítězem Loeb, hrdinou dne Petter Solberg

foto

7. března 2010 • 21:00

Závěrečný den Rally Guanajuato Bicentenario, druhého podniku letošního mistrovství světa FIA v automobilových soutěžích, již jen potvrdil včerejší jasný postup úřadujícího světového šampiona Sebastiena Loeba za svým 55. vítězstvím. Drama, které před startem rally určitě nikdo nečekal, se ovšem odehrávalo hned za zády jasného vítěze.

příspěvků: 5 celý článek »

Fotogalerie ze 2. etapy mexické soutěže od Miroslava Knedly

foto

7. března 2010 • 18:15

Ani druhý den Rally Guanajuato Bicentenario nepřinesl žádnou převratnou novinku do výsledkových listin, přesto se bylo u trati rychlostních zkoušek nač dívat. Jak ostatně můžete posoudit z fotografií od našeho stálého redakčního spolupracovníka Miroslava Knedly.

příspěvků: 1 celý článek »

Mexiko: Po dvou etapách vede Martin Prokop hodnocení S-WRC

foto

7. března 2010 • 10:35

Martin Prokop s Janem Tománkem a vozem Ford Fiesta S2000 v barvách Czech Ford National Teamu zvládli skvěle sobotní etapu Mexické rally 2010 a ujali se vedení v průběžném hodnocení S-WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Mexiko: Loeb na cestě za vítězstvím

foto

7. března 2010 • 00:15

I po druhém dni letošní Mexické rally zůstává na čele absolutní průběžné klasifikace trojlístek pilotů na vozech Citroen C4 WRC. Sebastien Loeb dnes vyhrával rychlostní zkoušky jako na běžícím pásu a již je ve vedení soutěže o minutu před Petterem Solbergem a Sebastienem Ogierem.

žádný příspěvek celý článek »

Mexiko: Úvod druhého dne plný překvapení

foto

6. března 2010 • 16:10

Hned tři výpadky posádek z první desítky přinesl úvodní a nejdelší test druhého dne mexické Rally Guanajuato Bicentenario. Pomyslné skóre, ovšem v tomto ohledu nepříliš lichotivé, vyznělo tentokráte 2:1 pro značku Ford vs. Citroen.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop navzdory problémům po prvním dnu druhý

foto

6. března 2010 • 09:50

Ačkoliv posádku Martin Prokop - Jan Tománek trápil téměř po celou první etapu Mexické rally silný zápach benzinu uvnitř jejich Fordu Fiesta S2000, dokázala dvojice Czech Ford National Teamu vyhrát jednu erzetu a drží druhé místo v průběžném hodnocení S-WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z 1. etapy mexické soutěže od Miroslava Knedly

foto

6. března 2010 • 05:30

Úvodní etapa mexické soutěže se nesla ve znamení drtivého náporu Citroënů, které jsou ve vyšších nadmořských výškách evidentně lepší, než konkurenční Fordy. Až do výšky 2700 metrů nad mořem se k jednomu ze soutěžních brodů vydal i náš redakční spolupracovník Miroslav Knedla a jeho snímky si můžete právě prohlédnout.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist