www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 10 - Rallye de France (PWRC+SWRC+JWRC)

Fotogalerie z Rallye de France od Vittoria Sanguinetiho

foto

21. října 2010 • 09:00

Život soutěžních speciálů kategorie WRC se nezadržitelně blíží ke konci. Jednu z posledních možností spatřit tyto vozy měli čeští fanoušcí na nedávné Rallye de France. Organizačně nepříliš vydařeného podniku se zúčastnil i náš redakční spolupracovník Vittorio Sanguineti, jehož snímky si můžete prohlédnout dnes, těsně před startem dalšího podniku MS.

příspěvků: 2 celý článek »

Fotogalerie z Rallye de France od André Lavadinha

foto

14. října 2010 • 09:00

Život soutěžních speciálů kategorie WRC se nezadržitelně blíží ke konci. Jednu z posledních možností spatřit tyto vozy měli čeští fanoušcí na nedávné Rallye de France. Organizačně nepříliš vydařeného podniku se zúčastnil i náš redakční spolupracovník André Lavadinho, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye de France od Dalibora Benycha

foto

6. října 2010 • 08:00

Život soutěžních speciálů kategorie WRC se nezadržitelně blíží ke konci. Jednu z posledních možností spatřit tyto vozy měli čeští fanoušcí na víkendové Rallye de France. Organizačně nepříliš vydařeného podniku se zúčastnil i náš redakční spolupracovník Dalibor Benych, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop se ve Francii rozloučil s letošní sezonou S-WRC

foto

4. října 2010 • 18:45

Martin Prokop s navigátorem Janem Tománkem se při Francouzské rally rozloučili s letošní sezonou S-WRC. V Alsasku absolvovali poslední ze sedmi podniků, v nichž mohli získat body do šampionátu. Závěrečnou soutěž sezony ve VelkéBritánii proto nepojedou.

příspěvků: 1 celý článek »

Loeb, Elena a Citroën mistry světa

foto

4. října 2010 • 18:30

I když scénář vypadal ideálně, pro jeho naplnění se muselo hodně udělat. Když pak Sébastien Loeb s Danielem Elenou zastavili svůj Citroën C4 WRC před radnicí v Haguenau, zaznamenali právě své šedesáté prvenství v podnicích WRC a současně i sedmý titul světových šampionů v řadě. Podobný úspěch nemá v historii motoristického sportu obdoby.

žádný příspěvek celý článek »

"Je to neuvěřitelný pocit," říká Sebastien Loeb

foto

3. října 2010 • 17:10

Veni, vidi, vici. To vše před nadšenými zástupy domácího publika, na alsaské půdě a dokonce i ve svém rodném rodném městečku Haguenau. Patnáct let poté, co začal pravidelně usedat za volant soutěžního vozu, se může Sebastien Loeb se svými sedmi tituly nejrychlejšího soutěžáka planety cítit doslova jako římský císař.

žádný příspěvek celý článek »

Francie: Sedmý titul pro Loeba !

foto

3. října 2010 • 16:50

Vítězstvím na alsaské Rallye de France si Sebastien Loeb s Danielem Elenou zajistili s předstihem další titul mistrů světa v automobilových soutěžích v řadě. Kromě toho si na své konto připsali již těžko uvěřitelné šedesáté absolutní prvenství v tomto šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop po dvou etapách šestý v SWRC

foto

3. října 2010 • 08:00

Sobotní etapa Francouzské rally 2010 byla pro všechny účastníky nesmírně náročná. Jízdu komplikoval déšť a bláto vytahané na silnici. Martin Prokop s Janem Tománkem a vozem Ford Fiesta S2000 figurují před posledním dnem na 6. pozici hodnocení SWRC.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z 2. etapy Rallye de France

foto

3. října 2010 • 07:45

Druhá etapa Rallye de France měla na programu osm rychlostních testů, které místy notně připomínaly svým úzkým a rychlým charakterem tratě v České republice, s výjimkou neuvěřitelného množství bláta a kamení. To ostatně můžete částečně posoudit sami ze snímků v aktualizované fotogalerii Tomasze Bugiela a Jana Vaškoviče.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z 1. etapy Rallye de France

foto

1. října 2010 • 23:20

Úvodní den klání na alsaských asfaltech se nesl ve znamení dominance domácí značky Citroen a relativně příznivého počasí. Jak to vypadalo na trati, která byla po nočním dešti především dopoledne místy notně ovlhlá, na to se můžete podívat v aktuální fotogalerii Tomasze Bugiela a Jana Vaškoviče.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze shakedownu Rallye de France od Tomasze Bugiela

foto

30. září 2010 • 23:45

Oficiální část premiérového ročníku Rallye de France z pohledu letošní změny lokace z Korsiky do Štrasburku odstartovala dnešním shakedownem. Atmosféru krátkého testu vedle servisního areálu soutěže zachytil na svých snímcích náš redakční kolega Tomasz Bugiel.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye de France: Shakedown pro Pettera Solberga

foto

30. září 2010 • 13:55

Dnešní oficiální shakedown před alsaskou Rallye de France poznamenalo proměnlivé počasí v podobě děšťových přeháněk. V pošmourném a chladném dni se na trati dlouhé 2.4 km vedle servisní zóny ve Štrasburku nejvíce dařilo Petteru Solbergovi, díky počasí se ale do první desítky dostaly vedle vozů S2000 i auta kategorie S1600.

příspěvků: 1 celý článek »

Prokop bude ve Francii bojovat o udržení naděje na titul

foto

30. září 2010 • 13:45

Předposlední podnik premiérové sezony S-WRC se uskuteční o nadcházejícím víkendu ve francouzském Alsasku. Posádka Czech Ford National Teamu ve složení Martin Prokop - Jan Tománek potřebuje s Fordem Fiesta S2000 zvítězit, aby se udržela ve hře o titul.

žádný příspěvek celý článek »

Loeb a Citroën chtějí slavit doma

foto

29. září 2010 • 07:00

Citroën je připraven rozehrát při 11. podniku mistrovství světa FIA WRC vysokou hru. Rally Francie po 35 ročnících na Korsice se totiž poprvé jede v Alsasku, což je obzvlášť emotivně silný moment pro zdejšího rodáka Sébastiena Loeba. V pořadí šedesáté vítězství v závodě mistrovství světa by dvojici Loeb - Elena vyneslo 7. titul světových šampiónů v řadě.

žádný příspěvek celý článek »

S Henningem Solbergem pojede ve Francii Stéphane Prévot

foto

27. září 2010 • 19:30

Belgický spolujezdec Stéphane Prévot usedne namísto obvyklé spolujezdkyně Ilky Minor do Fordu Fiesta S2000 vedle Henninga Solberga na nadcházejícím podniku mistrovství světa v automobilových soutěžích - Rallye de France.

žádný příspěvek celý článek »

toplist